המבחן האמיתי והמלא....

arielbf71

New member
המבחן האמיתי והמלא....

היי אני אריאל איילון (שבנה את הגרסה הישראלית של המבחן - אתם יכולים לבדוק את זה ב"אודות התוכנית") בואו לבקר באתר שלי www.midgam.com "מבחן הזוגיות" הוא שאלון "סגנונות של אהבה" שמופיע תחת המדור "מודעות עצמית"->"זוגיות, אהבה ויחסים" המבחן מדויק יותר והמשוב מפורט יותר... ויש שאלונים נוספים מחכה לכם (-:

LoveBeing

New member
תודה רבה אריאל! ../images/Emo9.gif

נכנסתי לאתר שלך ונרשמתי... באמת הרמה הרבה יותר גבוהה! ואני לא צריך לחכות שהפרסומות יגמרו.. ולשמוע את כל הדיבורים האלו.. במיוחד את העיתונאית הזאת! שיורדת על כל הזוגות ואני לא יכול לסבול אותה! זה ממש חוצפה מצידה כי זאת תוכנית על אהבה! כל פעם שהיא מדברת אני נאלץ להשתיק את הקול.. אני מקווה שמישהו יגיד לה! אבל בכל מקרה... תודה רבה על הסקרים שלכם! באמת יש הבדל גדול בין מה שבערוץ 2 לאינטרנט.. בכלל אני לא מת על הערוץ הזה.. יותר מידי מסחרי.. אבל זה הפורום שלהם אז אני אהיה נחמד.. אם רק היו יודעים את הכוח שיש להם לעזור לאנושות ולא רק לבדק.. ולהשתמש בכוח שלהם להגיע למליוני אנשים במדינה לטוב ולא לכסף.. הם היו יכולים לעשות באמת הרבה! וללמד אנשים המון.. לא רק ללמד אותם לקנות דברים ולהעריץ אותם.. אני מקווה שיום אחד הטלווזיה תהייה קודם כל כלי חינוכי, וכלי שנועד למען העם ולעשות אותו מוסרי יודע, ואוהב יותר.. ולא ההפיך הגמור מזה.. אני מקווה שהעולם בדרך לשם.. שוב תודה! גיל
אני וחברה שלי עדיין עושים את המבחן המעצבן בטלווזיה.. ואני בנתיים הולך לעשות את המבחן של המערכת הזוגית עצמה..

jennyw

New member
זה לא ממש עובד...

רק אצלי זה לא עבד??... העמוד של המבחן לא עולה לי....

omri120

New member
נו...עשיתי מבחן..ואיפה התוצאות?

הוא העביר אותי לדף "התוצאות"...אבל איפה התוצאות שלי??? סתם מילאתי 20 דקות עכשיו????

arielbf71

New member
תחפש שם... את הקישור

למבחן "סגנונות של אהבה" אבל צריך לוודא שאתה רשום (שעשית LOGIN למערכת) ואז בדף התוצאות זה הקישור הרביעי אתה יכול לבחור לראות את התוצאות שלך ביחס לכל המדגם או רק ביחס לקבוצת ההתייחסות שלך (לפי מין וגיל) תהנה

למעלה