המבחן באזרחות...

kenosh

New member
המבחן באזרחות...

המבחן היום היה סביר ולא קשה מידי אך אם זאת היו שני דברים שדי הפריעו לי: 1 - הטקטס שהיה צריך לזהות בו עקרונות. לא יכולתם לתת טקסט קצת מוצלח יותר? זה לא שהוא היה קשה, הוא היה בעיקר הזוי ומעורפל. פעם הבאה תבררו טקסט יותר טוב. 2 - הזמן משחק קצת בעיה. הוא קצר מידי ורק בקושי מצליחים לסיים את המבחן. עוד 5 דקות היו מסייעות לעניין. וחוץ מזה, מה היה הקטע של הדפים המשודכים? מה היה הטירוף הזה? ואי אפשר לקיים את המבחן בשני מועדים שונים, ואח"כ לעצור אנשים בחדר שלך באשמת ריגול ובסכנה שידליפו מידע לאויב... וועכשיו על מבחנים באזרחות בכלל: נראה שהם לא באמת משקפים את ההבנה של החומר...הרי אתם עומדים להוריד המון נקודות על כל פיפס שיחסר מהתשובות, והציונים של כולם יתחילו מ-90 ומטה. אולי צריך לשקול על בחינה בע"פ? ( יכולת ההבעה בע"פ שלי ושל הרבה תלמידים עולה על יכולת הכתיבה - למרות שיודעים את החומר קשה להראות זאת לפעמים בכתב.)

N o E m A

New member
הטקסט באמת היה לא מובן

אבל לא היה קשה לעלות על זה שיש שם פלורליזם ושלטון העם.. חחח עשיתם מהמבחן הזה בגרות.. באולם כינוסים בלי לצאת לשירותים בלגנים..

שיקבלו גם הכרעת הרוב!!!!!

mm6212

New member
רק שתדעי

אני שאלתי את יוסי לפני המבחן באזרחות כמה קשה הוא יהיה? הוא ענה לי שזה יהיה המבחן הכי קל שיהיה לנו חוץ מהבגרות אז אל תצפי לקטעי מקור קלים יותר בעתיד.

AnonimuS4

New member
שרה מה זה טוקי?!

שרה מה זה טוקי? אולי התכוונת לתוכי?!... בכל מקרה שאלה 6 היתה קלה!!!!! כל המבחן הזה היה קל!

N o E m A

New member
חחחחחחחח

טוב לכו תצפו ממישהי שכותבת טוקי לענות על שאלה 6..

ואם ההודעה הייתה מכוונת אליי...

אז כולה טעיתי בכתיבת המילה...ודבר 2 אני כן עניתי על השאלה הזאתי...

N o E m A

New member
אההה עכשיו הבנתי למה התכוונת

סורי לא קראתי נכון את מה שכתבת..

חחחח קודם כול..התכוונתי לתוכייי

פשוט לא כתבתי נכון גם זה קורה...ואני התכוונתי לזה שכול השאלות חוץ משאלה 6 היו שאלות תוכייי הכוונה ללמוד בעל פה מילה במילה...ושאלה 6 הייתה שאלת מחשבה כזאתי.... יש מבין?!

למעלה