תודה מיכלוש!!! יאו אני מסמיקה לי פה!
פ פיטפיט New member 24/6/04 #24 למה אני לא מצליחה לשרשר נורמלי... אוף איזה מחשב מטומטם, יותר מהמחשב שלי!!!
פ פיטפיט New member 24/6/04 #22 כן, יש לי ראסטות... תקשיבו, יש למחשב שלי סרטן(וירוס), ואין לי אינטרנט ובכלליות מחשב... אז זאת הסיבה שלא הייתי בפורום ובאי סי קיו יום שלם התגעגעתי לכולכם!!! בכל מקרה יום טוב והתגעגעתי המונים !!!!
כן, יש לי ראסטות... תקשיבו, יש למחשב שלי סרטן(וירוס), ואין לי אינטרנט ובכלליות מחשב... אז זאת הסיבה שלא הייתי בפורום ובאי סי קיו יום שלם התגעגעתי לכולכם!!! בכל מקרה יום טוב והתגעגעתי המונים !!!!
פ פיטפיט New member 25/6/04 #29 לא כדאי, אח"כ פתאום אף אחד לא ידבר איתי בפורום ויהיה לי עצוב... סתם אין לי אני צריכה לחפש...
פ פיטפיט New member 25/6/04 #30 לא כדאי, אח"כ פתאום אף אחד לא ידבר איתי בפורום ויהיה לי עצוב... סתם אין לי אני צריכה לחפש...
H Hypnotic Poi§on New member 25/6/04 #31 ממש ממש ממש .... שתקי כבר הילדה יפיופה אמיתית!!! ואפילו צליל תעיד
פ פיטפיט New member 27/6/04 #52 לא אני לא... והמחשב שלי ניצח את הסרטן!!! איזה כיף...הוא חזר לעבוד! נ.ב. מיכל תודה על המחמאה
פ פיטפיט New member 26/6/04 #33 יום חמישי - 2.7.02 כלא שש!!! ב"המבוקשים"... תראו ... איזה ראסטות יפות יש ל"סיקס" נכון!?
T The Macker Girl New member 26/6/04 #36 יום חמישי זה ה-1 ליולי, לא ה-2 באמת, כרמית... תבדקי ת'מקורות שלך