המבול

דוד1000

New member
המבול

בס"ד התקשרתי עם הגברת הדסה מלמד. מחברת הספר סוד המבול. היא אמרה לי שהיא מוכנה לענות לשאלות על הספר בנושא הבול. לפי העצה שלה אני מפרסם את תקציר הספר. מהלך התסריט הנורא של המבול התאפשר ע"פ המפתח להבנתו, שנמצא במסכת ראש השנה א"א ע"ב "מתוך ששינו מעשיהן .... שינה הק"בה מעשה בראשית, ונטל שני כוכבים מכימה והביא מבול לעולם". שני הכוכבים פגעו באיזור קו המשווה בקו עין מכימה. הכוכב הראשון – דיסקורד (קוטר 150 ק"מ), פגע שטוחות במערב יבשת בראשית, וגרם לפיצול היבשות תוך יממה לאחר הבקעתן מקרקעיתן בעומק 5 ק"מ. כוכב מגנטי זה, העשוי ברובו ניקל וברזל, שוכן במשולש ברמודה, וכנראה , אחראי שם על העיוותים המגנטיים והתופעות המסתוריות שהתגלו שם. נמצאה התאמה מלאה בין תנע היבשות המנוידות לאימפקט הכוכב. הכוכב השני – מאדים קוטר 6800 ק"מ) פגע כעבור 4 שעות באיזור ימי מערבית ליבשת בראשית, וגרם להיפוך כדור הארץ ב-203.5 מעלות ולמעבר זריחת החמה מהמערב למזרח. על השקע שנוצר התיישב לוח אמריקה הצפונית והמרכזית, שפוצל קודם. שנת המבול מתאימה להתרחשויות הגיאולוגיות, שקרו במשך 250 מליון שנה למניים (בעידן המזוזואיקון והשלישון). יחד עם קטסטרופת דור אנוש (המתאימה להתרחשויות בפליאוזואיקון) וקטסטרופת דור הפלגה (המתאימה לרבעון), שלא מן הנמנע, שקרו אף מפגיעת מטאורטים, מוכנסת כל סקלת הזמן האדירה בת מליארד השנה של הגיאולוגים לתחום הזמן בן ה- 6000 שנה ע"פ תורת ישראל.

Governor

New member
מה שיש לנו כאן זה ס"ה שני אימבצילים

מעוררי פלצות, אתה והדסה. לא יותר מזה. הנה סקירה על ספרה המבול, להזכירכם, ארע בשנת 1656 `לבריאת העולם` (על פי סדר-עולם זוטא), היינו לפני 4108 שנים. הנסיון מעורר הרחמים לדחוס מאות מליוני שנים לתוך ה- timeline מן המיתולוגיה היהודית - נדחה על הסף, משום שלא מדובר על ששת ימי בראשית של המיתולוגיה, שג'ראלד שרודר `מצאם מקבילים` ל-13 מליארד שנות היקום. מדובר בשנת 1656 `לבריאת העולם` `שינה הק"בה מעשה בראשית, ונטל שני כוכבים מכימה והביא מבול לעולם` כוכבי כימה הן שמשות, גדולות עשרת מונים מן השמש שלנו, ומצויות במרחק של כ- 380 שנות אור מאתנו. לו קרבו אלינו שתי שמשות, אפילו כדי 150 מליון ק"מ - היינו נשרפים באישן כנערת הפשתן האוביקט אשר פגע בכדה"א לפני 65 מליון שנה והמיט קטסטרופה, אשר הכחידה את הדינוסאורים ואפשרה עלית היונקים, היה ס"ה בקטר 16 ק"מ, ומכתש פגיעתו _אותר_ בחצי האי יוקטן, ב- Chicxulub. הוא היה עשיר באירידיום, יסוד נדיר על פני כדה"א, וסביב העולם נמצאה שכבת clay עדינה בעבי כאינץ', בעמק מתאים, עשירה באירידיום ששקעה עם ענני האבק שעלו לאטמוספירה וסבבו עולם ברוחות הדסה האידיוטית מדברת על אוביקט בקטר 150 ק"מ(!), וכן על פגיעת מאדים(!), וכל זאת לפני 4108 שנים(!) אשה אומללה! אגב, אין שום דבר מיוחד במשלש ברמודה אסכם: (1) אין די מים על פני כדה"א ובתוכו אלא לעלית מפלס הימים בכ- 50 מטרים (2) כפת הקרח בקטב הדרומי שלמה ונבנתה בהדרגה, למשעי, ללא הפרעה, ללא התמוססות מזה כ- 160000 שנה. אין גם סמנים אחרים כלשהם למבול גלובלי (3) ה- MRCA של האדם והחי הם בני הרבה למעלה מ- 4108 שנים הטענה שהמבול המקראי התרחש כלשונו מחייבת סלוק כל המים והסמנים: (1) הבאת מים מחוץ לכדה"א, וסלוקם לאחר המבול, שכן, אינם כאן עוד (2) הבאת כפת קרח שלמה ממקור חצוני, הנראית כבת 160000 שנה, והנחתה בקטב הדרומי (3) `טפול` (tampering) בכרומוסומים של המין האנושי, והחי, כך שיראה כאילו ה- MRCAs הם בני מאה אלף שנים, ולא בני 4108 שנים אימבצילי העולם, התאחדו! ______________________________________________________________ 0284392570 דוד1000

דוד1000

New member
אני מציע לפנות לפרופ' שרודר עצמו.

אני מציע לפנות לפרופ' שרודר עצמו. האתר: http://www.aish.edu דואר אלקטרוני של פרופ' שרודר: [email protected] http://www.booksrus.co.il/app/Product.asp?Param=86100 "...אפילו כדי 150 מליון ק"מ - היינו נשרפים באישן כנערת הפשתן" ת. גברת הדסה כתבה על כך בספרה בעמוד 17 לאחר התמונות. "כפי שידוע באסטרונומיה, קיימת תופעה של ממטרי מטאורים הנכנסים לתחום האטמוספרה של כדור הארץ בקו עין עם קבוצת כוכבים מסוימת, הנמצאת במרחק רב מאיתנו, אותם מטאורים קרויים על שמה של אותה קבוצת כוכבים ...את ההמשך ניתן לקרוא בספר עצמו. "... בעמק מתאים, עשירה באירידיום ששקעה עם ענני האבק שעלו לאטמוספירה וסבבו עולם ברוחות" ת. על כך ניתנה תשובה בעמוד 108, 109 בספר. אני בלי נדר אשלח לגברת הדסה פקס. בנושא. היא אמרה שתענה לשאלות בפקס חוזר. http://www.manof.org.il/sh.asp?x=725&kind=20

Governor

New member
`אני מציע לפנות לפרופ' שרודר עצמו`

אף אחד לא מתכונן לפנות אליו. הבא אותו לכאן אתה `קיימת תופעה של ממטרי מטאורים הנכנסים לתחום האטמוספרה של כדור הארץ בקו עין עם קבוצת כוכבים מסוימת, הנמצאת במרחק רב מאיתנו, אותם מטאורים קרויים על שמה של אותה קבוצת כוכבים` לא. אף אחד לא קורא למטאוריט המגיע מכוון כימה, על שם כימה, ובכל מקרה, הוסבר לך שהטענה שגוף בקטר 150 ק"מ התנגש עם כדה"א לפני 4108 שנים, או שמאדים התנגש עם כדה"א אז - בדויה הבא לכאן את הדסה, ובינתיים - קרא שוב את ההפרכה המפורטת... ______________________________________________________________ 0284392570 דוד1000

דוד1000

New member
הדינוזאורים

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9B%D7%97%D7%93%D7%94_%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA האחרונה בהכחדות, שהיא גם המוכרת ביותר, התרחשה לפני 65 מיליון שנה, ככל הנראה, כתוצאה מהתנגשות מטאוריט בכדור הארץ. התנגשות זו, אם אירעה, גרמה לתקופת חושך ארוכה ולירידה ניכרת בטמפרטורות, מעין חורף גרעיני, והביאה להכחדתם הסופית של הדינוזאורים. היום מסתבר שהכחדה לא פחות משמעותית חתמה את תקופת הפרם לפני 225 מיליון שנה. בקישור להלן, חפש את המילים: אחת האפשרויות לפתרון התעלומה http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=6992 http://www.google.co.il/search?q=cache:-B_ypWLveLwJ:www.sf-f.org.il/story_78+%D7%9E%D7%98%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%98+65+%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F+%D7%A9%D7%A0%D7%94&hl=iw&ie=UTF-8

Governor

New member
שום דבר ממה שכתבת אינו מאשש את

השטויות האימבציליות של הדסה, שכן המבול `התרחש` לכאורה לפני 4108 שנים, בעוד בפעל לא התרחש כלל...

יובל199

New member
לא הבנת אותי

אנילא מתכוון לכל דבריה אלא ליתכנות נוח והמבול. מעבר לזאת עדיין לא קבלתי ממך הוכחה ליתכנות של הווצרות ראשית החיים.

Governor

New member
הפרכת יתכנות המבול בוצעה!

ההפרכה כאן. אינך חיב לקראה. יקראו האחרים. גם ספור עצירת השמש בזמן מלחמת יהושע בחמשת מלכי האמורי - מצוצה מן האצבע. ואם שתי מעשיות מיתולוגיות מקראיות הן עורבא פרח, ולא היו ולא נבראו, מי לכפי יתקע שהן היחידות? מה בכלל כן ארע במיתולוגיה היהודית? `מעבר לזאת עדיין לא קבלתי ממך הוכחה ליתכנות של הווצרות ראשית החיים` מתי בקשת? אולם, איני מסוגל להשיב פניך ריקם. קרא זאת...

יובל199

New member
אז ככה

ההפרכה שהבאת היא לא הפרכה למבול אלא הפרכה לספרה. כדי להפריך את המבול עליך להתמודד עם הטקסטס הבא בקישור השני שלך לא קיימת שום הוכחה ליתכנות הווצרות של ראשית החיים ללא צורך בבורא. אם אתה חושב אחרת - צטט לי היכן בדיוק שם אתה מוכיח זאת?

Governor

New member
המבול הופרך מן הבחינה שהוכח כי

לא היה אפשרי, ולא נותרו לו סמנים (קרא הכל, לכל עמק הקשורים). להפך, מצויים סמנים המעידים שלא היתה שום קטסטרופה גלובלית רטובה לפני כ- 4000 שנה. זה מעביר את נטל ההוכחה - אליך לא רוצה? לא צריך. אולם המבול נדחה. כך גם עם `עצירת השמש` ע"י יהושע `בקישור השני שלך לא קיימת שום הוכחה ליתכנות הווצרות של ראשית החיים ללא צורך בבורא. אם אתה חושב אחרת - צטט לי היכן בדיוק שם אתה מוכיח זאת?` הראיתי שיהוה לא היה מעורב בהתהוות היקום, הראיתי שאבולוציה וספסיאציה הם תופעה נצפית בימינו, ומתוך כך נובע בסבירות גבוהה שיהוה לא היה מעורב גם ביצירת התא הפרימיטיבי הראשון. אם אתה יכול להוכיח שהיה מעורב - הוצא ראיותיך אלינו ונדען... ______________________________________________________________ 0284392570 יובל199

דוד1000

New member
ומתוך כך נובע בסבירות גבוהה"

"ומתוך כך נובע בסבירות גבוהה" ת. כלומר אין לך בטחון שאין בורא. אלא רק סבירות גבוהה. גם אם אתה חושב בסבירות נמוכה שיש בורא, לפי ההגיון לא כדאי לך לחיות חיי הפקר.

Governor

New member
כבר נטען

וכבר הופרך יש לי בטחון שאין בורא, אלא שיש בי גם יושרה, בנגוד לנוכלות המאוסה, הנאלחת, הנתעבת שלך, ואני אומר בפה מלא שאם יהוה אינו מעורב בהתהוות היקום הפיסי, ואינו אחראי לאבולוציה ולספסיאציה, אזי סביר שאינו אחראי להווצרות התא הפרימיטיבי הראשון, והשמוש היחיד שיש לי בו הוא שיש לי מגבונים לחים מוזמנים במיוחד, אשר על כל פסה (part) מודפסת אלכסונית המלה יהוה, ואני מתענג בזמן שאני מקנח בהם את עכוזה של בת אחי התינוקת. נסה גם אתה... ______________________________________________________________ 0284392570 דוד1000

Governor

New member
הספר טעון הבלים מעוררי פלצות,

והדסה טעונה השתלת מח, אולם חוששני כי כל מח חליפי ידחה אותה...

למעלה