המארס להרכבה

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
המארס להרכבה

המארס להרכבה
ב"ה במזל טוב ובשעה טובה יש עכשיוחתונה לדוד של שכנתי. ועכשיו אני חייב ללכת לישון לילה טוב ושתהנו
. תהנו מהמרס הצבוע כמו המרס הדאפי הניסיוני.

צחקן

New member
בטעות שמתי את הסמל על התקרה

המארס להרכבה
ב"ה במזל טוב ובשעה טובה יש עכשיוחתונה לדוד של שכנתי. ועכשיו אני חייב ללכת לישון לילה טוב ושתהנו

aas111

New member
תודה על שיחזור למעני

תודה על שיחזור למעני
מספיק לי לראות את הצבעים וכבר אני יכול לדמיין בצבעים האלו דומים לאטובוס מפרקי נסיוני שצילם אביתר לא מזמן

טומי*

New member
תגיד צחקן... מיזמן רציתי לשאול

המארס להרכבה
אותך...מה עושים עם הדברים שאתה מעלה? כאילו מרכיבים מיזה אוטובוס מנייר? למה, למי זה טוב? שאלתי לא בציניות אלה בכנות גמורה

צחקן

New member
בשביל הכיף והיופי...

אותך...מה עושים עם הדברים שאתה מעלה? כאילו מרכיבים מיזה אוטובוס מנייר? למה, למי זה טוב? שאלתי לא בציניות אלה בכנות גמורה
בשביל הכיף והיופי...
ב"ה או בשביל שהאחים הקטים שלי יחשחקו. וגם כמה אשיםביקשו את הדגם שלי גם הם עושים דגם מעץ אז הם צרכים תמונות אז במקום תמונות נתי את הדגדם.

ליילנד

New member
../images/Emo141.gifזה חמוד לאללה../images/Emo141.gif

בשביל הכיף והיופי...
ב"ה או בשביל שהאחים הקטים שלי יחשחקו. וגם כמה אשיםביקשו את הדגם שלי גם הם עושים דגם מעץ אז הם צרכים תמונות אז במקום תמונות נתי את הדגדם.
זה חמוד לאללה

אני עשיתי שני דגמים מנייר (בינתיים) של ליילנדים מילדותי והם על המחשב "חונים" שלי. זה נחמד מאוד
צחקן. תנסה טומי ותראה

קמת כבר בשעה 06:29 צחקנוס ??

בשביל הכיף והיופי...

לא.

לא.
ב"ה אני כותב עכשיו משם המשתמש של אחי. ואני לא כותב ולא מכין שבת. נפגשתי שבת עם יהודה והראתי ו את המרס הירוק. בקרוב ברק/מטאור/SL200(מחברי יהודה : הוא יכין אותו) כך שיש לחמה לצפות בשבוע הקרוב... . גלישה נעימה .

צחקן

New member
מארס אגדי רגיל ( וולו/מ.א.נ.).

המארס להרכבה
מארס אגדי רגיל ( וולו/מ.א.נ.).

צחקן

New member
וללבונה אמר אמר שתתחדש...

המארס להרכבה
וללבונה אמר אמר שתתחדש...
ב"ה סתם איזה שיר שאני שומע אתו בחרתי בתור קוטרת... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה