בטעות שמתי את הסמל על התקרההמארס להרכבה
ב"ה במזל טוב ובשעה טובה יש עכשיוחתונה לדוד של שכנתי. ועכשיו אני חייב ללכת לישון לילה טוב ושתהנו. תהנו מהמרס הצבוע כמו המרס הדאפי הניסיוני.![]()
לילה טוב אני הולך לישוןבטעות שמתי את הסמל על התקרה
צחקנוס מה קורה עם ה-SL200 הגרמני??לילה טוב אני הולך לישון
ב:,ה אני פשוט עייף והוהורים עוד מעט מגיעים אז לילה טוב...
באמת צחקנוס: נרדמת ????לילה טוב אני הולך לישון
ב:,ה אני פשוט עייף והוהורים עוד מעט מגיעים אז לילה טוב...
תודה על שיחזור למעניבטעות שמתי את הסמל על התקרה
תגיד צחקן... מיזמן רציתי לשאולהמארס להרכבה
ב"ה במזל טוב ובשעה טובה יש עכשיוחתונה לדוד של שכנתי. ועכשיו אני חייב ללכת לישון לילה טוב ושתהנו. תהנו מהמרס הצבוע כמו המרס הדאפי הניסיוני.![]()
בשביל הכיף והיופי...תגיד צחקן... מיזמן רציתי לשאול
אותך...מה עושים עם הדברים שאתה מעלה? כאילו מרכיבים מיזה אוטובוס מנייר? למה, למי זה טוב? שאלתי לא בציניות אלה בכנות גמורה
בשביל הכיף והיופי...
ב"ה או בשביל שהאחים הקטים שלי יחשחקו. וגם כמה אשיםביקשו את הדגם שלי גם הם עושים דגם מעץ אז הם צרכים תמונות אז במקום תמונות נתי את הדגדם.
קמת כבר בשעה 06:29 צחקנוס ??בשביל הכיף והיופי...
ב"ה או בשביל שהאחים הקטים שלי יחשחקו. וגם כמה אשיםביקשו את הדגם שלי גם הם עושים דגם מעץ אז הם צרכים תמונות אז במקום תמונות נתי את הדגדם.
לא.קמת כבר בשעה 06:29 צחקנוס ??
מארס אגדי רגיל ( וולו/מ.א.נ.).המארס להרכבה
אופסי....מארס אגדי רגיל ( וולו/מ.א.נ.).
OKאופסי....
ב"ה לא שמתי את האטבוס אני חייב ללכת להתראות . (רק הקפצתי).
וללבונה אמר אמר שתתחדש...המארס להרכבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.