לא נמצאה עדיין נוסחה שכל הצבה בה תיתן מספר ראשוני. לכן הטענה של טלמון יותר הגיונית. מה גם שזה לא נראה הגיוני שהמשוואה הזו תהיה בצורת mx+n שכן נוכל להציב N במקום X ואז יווצר n(m+1) שזהו לא מספר ראשוני. גם הנוסחא N^2+N+11 או הנוסחא N^2+N+41 שנראו תחילה נכונות אינן מתאימות (הנוסחא הראשונה לא עובדת לראשונה עבור 10, והשניה לא עובדת לראשונה עבור 40)
אממ.. התכוונתי מה המאפיין של ראשוניים מהצורה 4n+3 במו שכל ראשוני מהצורה 4n+1 ניתן לבטא ע"י סכום שני ריבועים שלמים... עניין אותי לדעת אם יש כלל דומה או מאפיין מספרי כלשהו לראשוניים מהצורה 4n+3.
אני צריך למצוא את המאפיינים המתמימטיים של..: א. מספרים ראשוניים מהצורה 4n+3. ב. משולשים במישור שאורכי צלעותיהם הם מספרים טבעיים. ג. תת-סכומים בקבוצה של מספרים טבעיים. אני אשמח אם כל מישהו יוכל לעזור לי בנושא...
או משולשים ישרי זווית, שאורך צלעותיהם - "שלישיוֹת פיתגורס", או "סְכום" של שני משולשים כאלה עם ניצב משותף, או "הֵפרֶש" במקום "סְכום" (משולשים קהֵי-זווית), וזה מְמַצֵּה את כל האפשרויות. אם אתה רוצה, אפשר להוסיף הוכחה מפורטת, ונוסחה של כל "שלישיות פיתגורס".