המאסטרו

NimaZ

New member
המאסטרו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

צביקה [AKA צביקי
] ושירה נסעו לאילת מאיזושהי סיבה:| במהלך היומיים שלהם: קראו לדג מפוספס על שמו של צביקה אכן הזוי...:| אבל.. פשוט הרגשתי חובה לפתוח שירשור בגלל הבוקר... הסיטואציה: צביקי ושירה יושבים בחדר אוכל של הילטון מלכת שבא מחכים למלצר שיבוא ויביא להם קפה צביקי: "וואו נורא בא לי קפה" שירה: "כן.. גם לי. צביקי: "מה זה השירות הנורא הזה?" שירה: "סתכל יש שם מלצרים שעומדים ולא עושים כלום!" צביקי: "נחכה.." שירה: "נחכה.." ככה הרבה זמן הם דנים היכן הקפה והמלצר שלהם עד שאחד מהאנשים שעושים את התכנית אומר: איש אנונימי שעובד ב'מאסטרו': "אממ.. צביקה? זה בופה.." ואז רואים אותם משוטטים שם
ואז הם חוזרים לשבת.. וצביקי מתלונן על זה שהוא לא מצא את הלחם ואת הטונה
חזק!!!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif"צביקה זה בופה!"

הפרק של המאסטרו שיעשע אותי מאוד עכשיו.. הטימטום הורג ובהחלט מצדיק את זה שהתוכנית משודרת בערוץ הצחוק. מלכת הטימטום
: שירה- "אני בת שמונה עשרה וחצי"- החברה של צביקה (מה השם משפחה שלה לעזאזל??) הנה לדוגמא היגג שופע חוכמה שלה: "את יודעת מה זה פתיתים?זה כמו אורז עגול" וכמובן צביקה פיק שחושב שהוא בהוליווד עם כל הגינוני סטאר שלו,זה מתחיל לעצבן ולהראות מזוייף.. "את מכאיבה לי שאת עושה ככה!" (שירה נגעה לו בכתף) וגם שקראו לדג על שמו...מה הם חשבו שם באילת?! [ציטוט של גורי אלפי: זוהרון הדור,זה דג עם פייטים!] אגב,אתן 2 זמרות אחיות עם אבא עשיר?חיים משעממים אה? הנה דרך להפיג את השעמום! שחקו 21 ובחרו בכריסטינה אגילרה (כשהתשובה מתגלה תוכלו למשוך קצת את הזמן כשתגידו שלא בחרתם בכריסטינה).. אה ומשהו קטן לסיום- רק אני שמתי לב שהם כל הזמן רעבים?!

כןןן

חצי מזה בכאילו בעיתון של רמת השרון כתוב שהשכנים מתלוננים על רעש מהבית ששכרו במיוחד לצילומים של המאסטרו."הרעש בלתי נסבל" אז זה גם לא הבית שלהם... איזו שחצנות

EagleGirl

New member
שירה מנור...

יש לי פאנץ' חדש על צביקה ושירה.. עדין לא ניסיתי כי כבר שבוע ויום לא הופעתי...שיהיה שבוע ויומיים.. אותה שואה. גם אותי מציי'ק כל הזמן במעברונים שרשום סטאר מי ישמע... ויש עוד משהו (מהפאנץ'!!)---> כל הזמן יש מן בלונים כאלו ורשום ציטוטים שלו משנת 79, 88, לפני קום המדינה, מהשנה האחרונה ועוד... והוא אמר גם לא מזמן "זה שאני יוצא עם מישהי שהיא צעירה ממני זה אומר שהיא בוגרת"

EagleGirl

New member
המשך

לא!!!!!!! זה אומר שהיא מפגרת, שהיא עלובה...!! היא רוצה רק תכסף והפירסום שאתה יכול לתת לה! אוןקי... ואו נגיד שירה וצביקה ייפרדו עוד חודש חודשיים... מי ייצאא איתה?? מי ייגע בה?!?! צביקה פיק זיין אותה.. \ה הכי מגעיל בעולם!! איזה גבר יבוא ויזיין אותה אחרי שהיא הייתה איתו???

dk6

New member
תאכלס!!

איכס לא חשבתי על זה... איכס צביקה פיק זיין אותה גועל נפש

EagleGirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

יוו אני מחזיקה את עצמי כל פעם עד שאני רואה תתוכנית... יש אותה רק פעם בשבוע ואין חייבים לשדר את זה כל יום זה הכי מצחיק ביקום בעולם.. הכי מצחיק אותי זה שבפרומו יש קרייו שמספר עליו בלה בלה בהל זמר גדול סבלה בלה בלה גרושתו כותבת לו בלה בל בהל.. צביקה בכלל לא מדבר ואז שומעים את שירה מתעטשת וצבקה אומר בקול המעפן והמרדים שלו "לבריאות..." זה הכי קורע!!

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חעעע
קרעת אותי

EagleGirl

New member
יההה פאנץ'...!

|אייקון של סיון מרימה ומניחה חזרה את הפלאפון שלה|

only ronly

New member
לא נורא../images/Emo3.gif

כל שתיי דקות שידור חוזר לא יהיה לך קשה למצוא את זה.. לפחות לא בביפ, ערוץ השידורים החוזרים.

only ronly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה פרק כל כך מצחיק!!
הוא וחברה שלו כל כך דפוקים
"כבר רבע שעה שלא אכלתי ארטיק" (
) "צביקי!"
(
פוסטמונת
) ראיתי לפניי כמה ימים בגיא פינס את חברה שלו, שהיא מדגמנת.. אז אחר כך קארין מגריזו ראיינה אותה, אז קארין אמרה שאיך שהיא מתנהגת זה נראה שהיא קצת מתנשאת כזאת, אז היא ענתה לה שזה מבויים.. ריאלטי אעלק

חחחחחח אני חייבת לראות את זה כבר!

אבל אני אף פעם לא בבית :|
טוף,מתישהוא יהיה שידור חוזר

למעלה