המאוכזב...

המאוכזב...

‏יום ראשון 12 נובמבר 2006 ‏כ"א חשוון תשס"ז שבוע טוב, נשאלתי, מדוע איני כותב? האם התייאשתי? תשובתי על שתי השאלות, לא התייאשתי. מאוכזב מאוד. לא הפסקתי לכתוב צמצמתי למינימום. האכזבה היא סיבה מהותית, אבל קיימת גם סיבה משנית והיא: איני מובן... באשמתי באשמת הקורא... מבחינתי אין הבדל. העובדה איני מובן! שלוש ידיעות\ כתבות שתיים מסוף שבוע זה, גורמות לי גם לצמצם קריאת עיתונים ושמיעת חדשות ופרשנים. (יש כאלה שאף מגדירים עצמם כ"מועצת חכמים". אמנם המשתתפים בתכנית זו הם אנשים מעל הממוצע אולי גם נבונים במקצת, אך היומרה, חכמים?) שלוש ידיעות\ הכתבות הן: הראשונה, ידיעה המספרת בהרחבה, כי ועדת הכספים לא אישרה לנשיא המדינה סך 5000 ש.ח. ע"ח שיפוץ דירתו הפרטית. ידיעה "מרעישה"... ידיעה "חשובה" ובמיוחד החלטה "נועזת"!!! איני דן אם הנשיא אשם או לא על כך יחליט בית המשפט (לצערי אין סכויי לכך הנושא ייסגר לפני זאת). אבל קצת דרך ארץ למוסד הנשיאות.... 5000 ש.ח.? ההודעה השנייה (4 שורות, אבל...), קראתי במקרה, גילה קצב נסעה לת"א לקחת שמלה שהזמינה והנהג שלא מצא מקום חניה הסתובב בסביבה כחיצי שעה. הכתבה מסתיימת, "והדלק על חשבוננו". א. אלמלא הפרשה העגומה והמצערת של נשיא המדינה היו כותבים שטות זו? או אולי על אשת הנשיא, לנסוע לת"א באגד! האין גבול. הכתבה השלישית והמרגיזה ביותר: דן מרגלית, מבכירי העיתונאים שלנו ואיני מגזים, כותב: בשמו של אלוף אביאם סלע, שלמרות "סיפור פולרד" יש כלפיו הערכה רבה, בציבור שמכיר אותו ובמסדרונות הצבא והשלטון. "המלחמה הבאה... ובהדגשה, והיא תבוא! איני מתיימר להבין ו להכיר את צ.ה.ל כד"ר אביאם סלע... אבל מרשה לעצמי להיות נביא כמוהו אם ממשלת ישראל, בעזרת שכננו לא יעשו שטויות, לא תהיה מלחמה !!! ברור, כי כל אחד רשאי לחלוק עלי, אבל לא מספיק להטיל אימה על הציבור, תטילו אימה על ראשי המדינה והצבא, אולי שם הדבר יביא תועלת. כפי שאני אומר זה כיובל שנים לידידי הריווזיונסטים ,שתי גדות לירדן, גם אני רוצה. והחרדים. בנושא מות הרב'ה "שניבאתי", שלצערי מת. "המשיח", גם אני רוצה. נחייה ונראה גם בנושא המלחמה הבאה.

p o o 9

New member
צמצום קריאת עיתונים היא דבר בריא

וסגולה לאריכות ימים....

גם לשבות רעב בכיכר אגרנט בירושלים

זה בריא ! . במיוחד שזה כמה שיותר קרוב למשרד ראש הממשלה ! ...........

נכדי קבעו, כי כבר לא אמות צעיר.

שלום p o o 9, בעבר הקרוב הייתי מנוי לפחות על עיתון אחד, תקופות מסוימות על שניים וביום ו' קונה את השלישי.... זכיתי והגעתי לגילי (לחסוך לך את הבדיקה בכרטיסי, גילי נושק לגבורות). מסכים עמך, כי בימינו להמנע מקריאת עיתונים, מלשמוע רדיו או לצפות בטי.וי. משפר את איכות החיים הפרטיים... גם שומר על בריאות הנפש. לצערי אני עושה כעצתך.... אבל אין אנו חיים בחלל ריק. אף אחד לא חייב לעשות יותר או פחות מכל אחד מאתנו על מנת לשפר. לכן אני מצטער! בידידות

הפיתרון היחידי לכל הצרות ../images/Emo70.gif

לחזור בתשובה ולדבר עם בורא עולם

לצערי הקו תפוס מרב מתקשרים...

שלום פירומן מיתחזק , עד היום לא שמעתי שבורא עולם ענה למי שהוא... איני מדבר על חולמים והוזים.

" התנועה לאיכות השילטון " - שמאלנים

טוב ............................. אם לא הייתם כאלה שמאלנים שלא יודעים אפילו מה זה " יהודי " ................................... אז אוליי הייתם מבינים אותי ! .

לדעת מה זה להיות יהודי.

פירומן מיתחזק ראשית, קדמה דרך ארץ לתורה. הקדוש ברוך הוא מוחל ביום כיפור רק עוונות בין האדם למקום ולא בין אדם לחברו. רצוי, כי תשנן הלכה זו. אריה אלמוג נושק לגבורות (פרקי אבות פרק ה') לשעבר תלמיד ישיבת תל אביב. סנדקו של בני הכור היה החזון איש זצ"ל. (מקווה שהנך יודע מי הוא) הרגע אני סלחתי.

בגלל זה המשטרה ביחד עם המפכ"ל .....

מחוברים ישירות אל העולם התחתון של הפשע !
. וגם הרמטכ"ל ביחד עם כל הצבא מושחתים כולם ! ...............................

בגלל מה?

נכבדי, הכללה זו רשעות.... אם היה לך אומץ לחתום בשמך המלא יתכן והייתה נתבע על הוצאת דיבה. איני בא לאמר, כי הכל שפיר... גם לא בחצרות "אנשי שלומינו"....

למה המשטרה הולכת לשמור ........

........על ערבים
באום אל פאחם שהם קוראים לרצוח את היהודים ?????????????? אבל ש-חרדי צועק " מוות לערבים " בטלויזיה אז הם מרביצים לו עם אלות בשידור חי בטלויזיה ומכניסים אותו למעצר בניידת .

למה?

שלום ידידי הצעיר, אתה כותב שהנך בן 27 שנה, איני רוצה לחשוד בכשרים, אבל נדמה לי, כי הנך צעיר יותר. איני רוצה ומוכן להכנס לוויכוח סרק ומיותר. ניסיתי, כנראה ללא הצלחה, לכוון אותך לסגנון לא מתלהב ואמירה יותר מדויקת. למה לא אסרו והעמידו למשפט את הרבנים שהתירו את דמו של יצחק רבין. למה לא ממצים את הדין עם מפירי חוק שיטתיים.... הדיון ביננו הוא וויכוח עקר ולא תורם, לצערי. עצה קטנה, לגולש חדש.... אם הנך מבקש שיקשיבו, לך דבר בשקט ובנחת. אם תצעק ישמעו אותך אבל לא יקשיבו לך. הן חז"ל אמרו: "דברי חכמים בנחת נשמעים".ו "מענה רך ישיב חימה." בידידות אמת

אריה אלמוג יקר !

אני בן 27 שנים ואתה נישמע לי אדם יותר מבוגר ממני ! . אם הדברים שלי לא ניראים לך בסדר ! , לא נאותים ! . אתה תמיד יכול להיתווכח איתי גם פה וגם בתיבת המסרים . בכל מיקרה ................................................................................ אם אתה רוצה להיתווכח או לפתוח איתי דיון מסויים אין לי בעיה . אני רק אומר כאן דברים שיש לי בלב ואני רוצה להשמיע לפני כולם .

הפרטים בכרטיסי האישי מדויקים

לילה טוב פירומן מיתחזק מקווה שלא נעלבת שהערכתיך ליותר צעיר... אין זו מגרעת כפי שאין זו מעלה שאני קשיש. כבר ציינתי, זכותך ואולי אף חובתך את הדברים בהם אתה מאמין. אבל... בנחת, לגופו של ענין ולא לגופו של אדם והעיקר בדוק עצמך היטב לפני שהנך קובע עובדות... בברכה

ם לך...

ידידי, הלילה מיועד לשינה. אל תקח דוגמה מקשישים. למרות השעה המאוחרת. מחר אקום ב 05.00. הרגל מיום שבגרתי... מצד אחד הרגל טוב ומצד שני הרגל גרוע מאוד! להשתמע..

מורי ו-רבי אריה אלמוג ! ( מחמאה

מי שלא יודע איך לנצל את היום ! . והוא קם מאוחר ! ..................................... " אז הוא כמו מת ! " . אשרייך ויפה לך ! שאת קם מוקדם בבוקר ! ולא כמו הצעירים היום שהם הולכים לישון ב- 2 בלילה ו-קמים ב- 10 בבוקר ! .

ל תגזים ידידי,

בוקר טוב פירומן מיתחזק, א. ללישון שעות רבות יש סיבות רבות, כולל בריאותיות. נכון אפשר ללמוד... אדם בריא יכוח להסתפק ב 5-6 שעות שניה ביממה. ב. כתבת: "אז הוא כמו מת"". כתיבה בין גרשיים ("") יש לה משמעות... המשמעות הראשונה, ציטוט. לכן אשאלך, היכן מקור משפט זה? אחרון חביב, לא רצויי להכליל, "צעירים".... אספר לך מעשה שהיה, בן זקוני, שלדעתו כבר מבוגר מאוד... וותר על תפקידים מענינים ומשתלמים. אם התפקיד חייב השקמת בוקר מוקדמת. ההובי שלו ועיסוקו כבר מעל 20 שנה סקי שלג. לארגן קבוצה , שיוצאת יום יום ב 06.00 בכלל לא מפריע לו לפני 05.00 בבוקר, ההפך. (אם רוצים ואוהבים\נהנים מהעיסוק כנראה ישנים פחות) שיהיה לך יום מענין ושלו. ידידך הקשיש

גם אני הולך לישון לפעמים לאחר 2 .

פירומן מיתחזק ידידי, אבל, אל תגזים, "לא דומה למת". יש רבים המאחרים קום והם: יוצרים, פעילים, תורמים ועוד דברים חיוביים. נכון הם מפסידים.... מחד, זו תוכנה.. מאידך ככול דבר בחיינו, אנחנו חייבים: לבחון, לתכנן, להחליט ובעיקר לבצע... לא קל לשנות טבע ו\או הרגלים. רבים יאמרו: כי בכלל "אי אפשר". לשנות.. לא נכון! אפשר! מצהיר, מתוך ידע אימפרי, מתוך נסיון אישי, אפשר לשנות אפילו תכונות מולדות! בכל גיל... אמת דרוש לכך כוח רצון! בידידות

אני חושב ש-הפיתרון לכל הצרות ......

...זה לחזור אל הקדוש ברוך הוא ולילמוד תורה !!! . ממילא כל המדינה הזאת היא " שמאלנית " והכל הולך נגד התורה ונגד הדתיים . הבטיחו כאן בית לאומי ליהודים ובסוף שיקרו לנו והקימו כאן מדינה נוצרית-מערבית-אמריקאית-ארופאית .

למעלה