המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

Lhuna3

Well-known member
באתי לפתוח אבל הקדמת אותי אז מעתיקה

נראה לכם שסיכמתי לכם? |שפם|

רק בראשי פרקים:
1. בלאמי הסתפר והתגלח, אבל הכותבים עדיין שונאים אותו ולא ינוחו עד שכולם וכולנו גם נשנא אותו :cry:
2. ביי ביי לילדי גבריאל. נשאר לך ילד אחד מר גבריאל אם זה מעניין אותך בכלל.
3. לשיידי יש כס-ברזל מגולגלות של קורבנותיו.
4. ואת אבן האנומליה! :D
5. אינדרה |נחמה| אני עוד מאמינה שתהיה לה איזו תוכנית.
6. אמורי חרמנית ברמה קרינג'ית לנוכח הנסיבות.
7. אבל מקבלת נקודה על האיום לפוצץ את הכור (למרות שהיא בטוח לא היתה עושה את זה באמת).
8. הופ וג'ורדן אכן פתחו קבוצת "ילדים שגדלו בלי חברים ונהיו דפוקים מזה" (סחתיין למי שאמר את זה - מילי? עדי?)
9. קלארק ואוקטביה פתחו את קבוצת "אמהות לא-ביולוגיות דואגות יחד" (אבל כיף לראות אותן יחד ולא אויבות)
10. קלארק כרגיל |כתר|
11. היה ברור שקדוגן לא ישלח אותם לסנקטום... אבל אני חשבתי שלפננס :eek:, ובעקבות מה שנאמר אח"כ כנראה שלא :eek::eek: אז לאן כן??

didalf

Well-known member
המאה פרק 7X12

יאא איזה התרגשות להגיב עם כולכם ולא כשכולם יודעים מה יקרה חוץ ממני|זורו|

גם איזה מהר יש תרגום איזה יופי.

תראו מי התגלחחחחח|מאוהב| ועכשיו הוא עדיין בוגד אבל לפחות בוגד חתיך|מאוהב|

פאק הייתי היום בחרדת על שהולכים להרוג לי את מרפי|מזיע| יותר אהבתי כשידעתי שיש אנשים בטוחים|פנים|:-D נשבעת לכם אם אתם הורגים את הג'וקון שלי WE RIOT!!!!!:-[|מאוהב|*
מרפי ואמורי כורעים ברך לשיידי כי זה מה שג'וקים עושים, וגם דואגים לגור בחדר המכונות שמעל הכור שבו הם מחביאים את כולם.
האסירים גם כן כי מכפת להם. ילדי גבריאל מסרבים כי הם אידיאליסטים ושיידי טובח בהם.
יש ילד אחד ששרד, החבר הזה של מאדי, ואינדרה גוררת אותו החוצה.
אמורי נדלקת מזה שמרפי נהיה טוב עכשיו והם חמודים|מאוהב| "מערה, מוסך, הכל ארמון כשאני איתך" אעהאהה|מאוהב| וואי אבל זה השלב שבו התחלתי לפחד כי הוא היה כ"כ חמוד שחששתי שכמו שהסדרה הזאת אוהבת זה סקס אחרון לפני המוות. אז אפילו שטיפה התבאסתי שאינדרה הרסה את הרגע גם קצת שמחתי כי זה אומר שהוא עוד בטוח כרגע. אינדרה מביאה להם את הילד הזה והם מורידים אותו למטה. אבל אוי, מסתבר שניקי עקבה אחריה. היא חושבת שהיא מאיימת על מרפי אבל אמורי דופקת לה משהו בראש ועכשיו היא שבויה שלהם. מרפי מספר לה שהאץ' הקריב את עצמו בשבילה אז שתרגע.
למאדי היה רגע חמוד שבו היא עודדה את החבר ילד גבריאל המסכן שלה.
שיידי מקבל מתנות מהשפוט שלו - כסא מלכות כולו עשוי מגולגלות. יש לך את זה ביותר אקסטרה?:-D וגם כדור האנומליה:-0 תיקנו אותו. ווי זה אומר שאם הם יחזרו הם יצוצו באמצע ההיכל של שיידי לטרלול הזה איזה בלגן:-D והמתנה השלישית - שפוט-עם-צמות עקב אחרי ניקי. שיט. אמורי ומרפי שוב חמודים ואני נלחצת כששיידי דופק בדלת. בחיי ששוב שמחתי שהם לא התנשקו|מזיע|
חחחחח איך מרפי פתח את הדלת בהצגה שהוא מחכה לאמורי:-D שיידי דורש שיפתח את הכור ואמורי אומרת שאם משהו יקרה למרפי או לאנשים שם היא תפוצץ את הכור. שיידי אומר שהיא מבלפת. מרפי אומר שאין לה מה להפסיד, שח מט|כתר| שיידי שוקל את העניין ולוקח את מרפי כשבוי. מסתבר שהוא סה"כ היה צריך שותף לשחמט.

בבארדו הסדרה בוחנת את גבולות העצבים של עדי כשהדמות האהובה עליה, שנעדרה מליון שנה, מתנהגת בטיפשות גמורה ומעצבנת. (אבל מגולח!|מאוהב|).
הצחיק אותי אבל בשיחה שלו עם קדוגן כשבל אמר לו שהוא ואנדרס בטח היו קרובים וקדוגן "אה לא כזה פגשתי אותו פעמיים":-D
בלאמי מנסה לסדר הכל כשהוא משכנע את קדוגן שיחוס על חיי החברים שלו אם הם יגלו לו איפה הלהבה.
הם מתחילים באקו ורייבן. בלאמי שולח אותו לMCAP לאאאאא:-[ יאוו השיחה שלו עם אקו שברה לי את הלב. פאקינג יותר מ5 שנים היא נתקעה על כוכב והתאמנה בשביל להציל אותו ואז כדי לנקום את מותו ובשביל זה????;-( מסכנה;-(. הצחיק אותי שהוא כזה "הפנים שלך" ואני חושבת "אה השיער????".
ג'ורדן מנסה לעודד את הופ, אמרתי לכם שצריך להפגיש אותם. אבל היא מבהירה לו שהחיים שלהם ממש לא אותו דבר. בסוף היא נשברת ובוכה על הכתף שלו. יופי לכם. נקסט.
בחדר ליד קלארק ואוקטביה, שילוב מנצח|מאוהב| אוקטביה אומרת שהיא סופסוף מבינה את קלארק ולמה היא הגנה על מאדי כ"כ, עכשיו כשיש לה את הופ. ואז בלאמי מגיע. וואי הוא לא החליף מילה עם אוקטביה כמעט אוף. הוא מנסה לשכנע את קלארק לעזור להם, היא מסרבת כמובן. הוא מספר להם בערך מה עבר עליו וזה נשמע מגוחך בטירוף. אם כי חייבת לציין שהוא העלה נקודה עם זה שגם עיר האורות והפריימים זה דברים הזויים:-D
אני כן מאמינה לו שהוא באמת מאמין למה שהוא עבר שם, ושזה הדבר היחיד שהחזיק אותו. אבל אוף זה מתסכלללללל:-[ הוא שולח גם את קלארק לMCAP|שפם| קלארק נלחמת במכונה ומסרבת לעזור. כשקדוגן מאיים לשלוח את החברים שלה לפנסס היא מוכנה לעזור לו בתנאי שישחרר את החברים.
אוקי וכולם נכנסים לגשר חוץ מרייבן וגבריאל. הוא לא שלח אותם לסנקטום:-0 חוצפןןןן:-[ ורייבן וגבריאל חכמים מידי והם קלטו את זה. פאק אז לאן?? מה נשאר? יש או פננס ששם הזמן עובר מהר מידי, או ארץ הקרח ששם יש רק קרח, או הזה של הסלעים ששם כדי לצאת צריך לטפס את האוורסט. סעמקקק. קצת מקווה שלפנסס רק כדי שאקו תעביר איזה שנתיים ותאריך שיער שוב:-D מהקרח הכי קל לצאת, ואם יש לכולם קסדות אולי גם הם יצליחו למצוא את הקוד?
בכל מקרה קלארק, בלאמי והשאר חוזרים לסנקטום, היישר לחדר המלכות של שיידי ולכל הטרלול שם. שמחה שלפחות העלילות האלה מתאחדות. קלארק שואלת וטפ קורה פה ומרפי "מאיפה להתחיל?":-D:-D

אפשר ששיידי וקדוגן יהרגו אחד את השני במלחמת למי יש יותר שגעון גדלות וישחררו אותנו? ואז נרביץ לבלאמי למוטב וכולם יהיו שמחים.

*נראה לי יש לי קראש קטן על מרפי. גם הדמות וגם השחקן. אפילו שהוא לא ממש חתיך אבל אני ממש מתה עליו אז זה גורם לו להיראות יותר טוב. כי מרפי כזה חמוד|מאוהב| ואחרי שעשיתי השבוע סטוקינג מסיבי באינסטגרם לכולם המסקנה היא שהוא האדם הכי חמוד בסט והחבר הכי טוב של כולם. איכשהו תמיד הדמויות הכי נבלות השחקנים שלהן הכי חמודים. וגם היה לו ג'וקולדת|בלון||מאוהב|

didalf

Well-known member
באתי לפתוח אבל הקדמת אותי אז מעתיקה

נראה לכם שסיכמתי לכם? |שפם|

רק בראשי פרקים:
1. בלאמי הסתפר והתגלח, אבל הכותבים עדיין שונאים אותו ולא ינוחו עד שכולם וכולנו גם נשנא אותו :cry:
2. ביי ביי לילדי גבריאל. נשאר לך ילד אחד מר גבריאל אם זה מעניין אותך בכלל.
3. לשיידי יש כס-ברזל מגולגלות של קורבנותיו.
4. ואת אבן האנומליה! :D
5. אינדרה |נחמה| אני עוד מאמינה שתהיה לה איזו תוכנית.
6. אמורי חרמנית ברמה קרינג'ית לנוכח הנסיבות.
7. אבל מקבלת נקודה על האיום לפוצץ את הכור (למרות שהיא בטוח לא היתה עושה את זה באמת).
8. הופ וג'ורדן אכן פתחו קבוצת "ילדים שגדלו בלי חברים ונהיו דפוקים מזה" (סחתיין למי שאמר את זה - מילי? עדי?)
9. קלארק ואוקטביה פתחו את קבוצת "אמהות לא-ביולוגיות דואגות יחד" (אבל כיף לראות אותן יחד ולא אויבות)
10. קלארק כרגיל |כתר|
11. היה ברור שקדוגן לא ישלח אותם לסנקטום... אבל אני חשבתי שלפננס :eek:, ובעקבות מה שנאמר אח"כ כנראה שלא :eek::eek: אז לאן כן??

1.|כן|;-(
2. :-D נראה לי הוא שכח שיש לו ילדים.
3. חרבות יותר יפה.
6. :-D
8. עדי|זורו|
9. :-D וגם |לב|

Lhuna3

Well-known member
אני גם חשבתי כמה פעמים שמרפי הולך למות הפרק! 8-{

הצחיק אותי אבל בשיחה שלו עם קדוגן כשבל אמר לו שהוא ואנדרס בטח היו קרובים וקדוגן "אה לא כזה פגשתי אותו פעמיים":-D
|כן|:-D זה באמת היה טוב!
(ואהבתי גם שההסבר שלו מסביר למה הוא אמר לאנדרס בפליאה you again כשהוא העיר אותו).

יאוו השיחה שלו עם אקו שברה לי את הלב. פאקינג יותר מ5 שנים היא נתקעה על כוכב והתאמנה בשביל להציל אותו ואז כדי לנקום את מותו ובשביל זה????;-(
לגמרי ;-(

וואי הוא לא החליף מילה עם אוקטביה כמעט אוף.
כן, אבל במצבו הנוכחי כשכל מה שהוא אומר מעצבן, אולי זה עדיף ;-(

אפשר ששיידי וקדוגן יהרגו אחד את השני במלחמת למי יש יותר שגעון גדלות וישחררו אותנו?
אמממ סבבה בערך, אבל אני מעדיפה: קודם ששיידי יהרוג את קדוגן. אח"כ שאינדרה תהרוג את שיידי (אבל קודם שיהיה ליקוי שיהפוך את שיידי לאדם נעים כמו שאת האנשים הנעימים הוא הופך לפסיכופתים, ואז ששיידי ואינדרה יתנשקו בחסות השגעון של הליקוי, - ואז - שהיא תהרוג אותו).

ואז נרביץ לבלאמי למוטב
האמת שאני מודאגת בשלב זה איך הסדרה תגמר עבורו והאם בכלל יהיה פיוס שלו עם כולם בסוף... |תוהה|

נראה לי יש לי קראש קטן על מרפי.
מבינה מאיפה את באה, השחקן באמת עושה רושם של בחור מתוק.

didalf

Well-known member
(ואהבתי גם שההסבר שלו מסביר למה הוא אמר לאנדרס בפליאה you again כשהוא העיר אותו).
הא תכלס|כן|

כן, אבל במצבו הנוכחי כשכל מה שהוא אומר מעצבן, אולי זה עדיף ;-(
גם נכון|תוהה|;-(

אמממ סבבה בערך, אבל אני מעדיפה: קודם ששיידי יהרוג את קדוגן. אח"כ שאינדרה תהרוג את שיידי (אבל קודם שיהיה ליקוי שיהפוך את שיידי לאדם נעים כמו שאת האנשים הנעימים הוא הופך לפסיכופתים, ואז ששיידי ואינדרה יתנשקו בחסות השגעון של הליקוי, - ואז - שהיא תהרוג אותו).
וואו That escalated quickly :-D
זה השיפ הכי מוזר אבר:-D שיידרה?
אבל אהבתי ממש את הרעיון שבגלל שהוא כזה פסיכופת הליקוי יעשה אותו נחמד:-D

האמת שאני מודאגת בשלב זה איך הסדרה תגמר עבורו והאם בכלל יהיה פיוס שלו עם כולם בסוף... |תוהה|
אני יודעת שאמרתי שאני לא אוהבת תיאוריות אבל גם יש לי אחת, כי לפעמים המוח שלי עובד שעות נוספות בלי להקשיב לי, ואני לא אוהבת אותה בכלל: יש לי תחושה עכשיו שהוא ימות. הוא יקריב את עצמו כדי להציל את קלארק/אוקטביה/אקו/כולם כשהוא יבין סופסוף שהשטות הזאת לא שווה את החיים שלהם. אבל זה יהיה מעשה כלשהו שיביא למותו ורק ככה הוא יכפר על השטויות שהוא עושה עכשיו. אני מקווה שאני טועה. אני מקווה שהוא יצליח לכפר ולצאת מזה בחיים ולהתאחד עם הבנות שלו בחיבוקים. אבללל אם זה בין זה לבין שישאר מעצבן ובוגד עד סוף הסדרה אז עדיף שימות גיבור ולא יהפוך לנבל.

Lhuna3

Well-known member
זה השיפ הכי מוזר אבר:-D שיידרה?
להגנתי ניק המציא את השיפ הזה |מובך|

אני יודעת שאמרתי שאני לא אוהבת תיאוריות אבל גם יש לי אחת, כי לפעמים המוח שלי עובד שעות נוספות בלי להקשיב לי, ואני לא אוהבת אותה בכלל: יש לי תחושה עכשיו שהוא ימות. הוא יקריב את עצמו כדי להציל את קלארק/אוקטביה/אקו/כולם כשהוא יבין סופסוף שהשטות הזאת לא שווה את החיים שלהם. אבל זה יהיה מעשה כלשהו שיביא למותו ורק ככה הוא יכפר על השטויות שהוא עושה עכשיו. אני מקווה שאני טועה. אני מקווה שהוא יצליח לכפר ולצאת מזה בחיים ולהתאחד עם הבנות שלו בחיבוקים. אבללל אם זה בין זה לבין שישאר מעצבן ובוגד עד סוף הסדרה אז עדיף שימות גיבור ולא יהפוך לנבל.
יואו כן, יש מצב טוב שאת צודקת ;-(

דונט - הטובח בגראונדרים, הרוצח לינקים, הבוחש בפייקים, הגורם לאחיות לבכות, זורק אותן ליער ורוצח את בני הזוג שלה, הבוגד בחברות הטובות, הצולק אקו-איות, המקרסטל דיוזות, המייתם הופ-יות... לא למד שום דבר מפייק, האדם שהוא ממש בחש בו והביא לנו את המוות הנורא בעונה השלישית. עכשיו מחליט שהוא יודע יותר טוב, ושוב בוחר באויבים, כאילו י׳פח לא למדת שום דבר?!:-[ שוב אתה בוגד באנשים?!:-[ ועוד בשביל מה?! אוק הייתה צריכה להשמיד אותך כמו שחיסלת את לינק!!

אז, מחליטים לתקן את הפליים וכמובן ״אני לא רוצה לפגוע בכם״, כמו שלא רצית לפגוע באחותך כשטבחת בגראונדרים ובחשת בפייקים כשירה בלינק!?! איש רע שכמוך! חסר עמוד שדרה! בוגד של טריקרו, סקייקרו, וואנקרו, ספייסקרו ואם שכחתי עוד מישהו שהוא בגד בו עמכם הסליחה.

שוב שברת לאחותך את הלב. אבל היא אמורה להבין שאי אפשר לסמוך על בוחש בפייקים. בהתחלה טבחת בגראונדרים, ואז דאגת שהבן זוג שלה ימות אז למה שהיא תצפה ממך לעשות את הדבר הנכון ולסמוך עליהם?
עדיין לא הבנת שאולי נולדת ראשון, אבל המוח שלך לא התפתח מספיק בשביל לחשוב לבד. היא תמיד הייתה שם בשבילך גם בבור, ואתה מה?! בוגד. ברחת, הפכת לבוגד ובחשת עסקאות עם פייקים כשידעת שהוא לא יעמוד במילה שלו:-[:-[

אקו ראתה את הפרצוף האמיתי של הטובח בגראונדרים הזה, חבל שהיא לא עשתה לך ג׳וזי דריין ג׳וזי דאון וחיסלה אותך כמו שטבחת בבני עמה|שפם|

אח קלארק... האמת מגיע לך, מה את מחשיבה אותו כחבר טוב?! את הבן בליעל, משתין בקיר הזה. לא למדת שאי אפשר לסמוך עליו?! כאילו מה הוא עשה בשביל המדינה?! פרינסס. אגב, שכחת שבגללו לקסה מתה?! אההה?! אההההה?! It’s Lexa!!!

נ.ב איפה גאיה?

LeAnnDylan

Well-known member
נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב בקצרה לפני שאני קורא את ההודעות שלכם

אני לא זוכר כמה פעמים אני הימרתי שיאמרו for all man kind, אבל אני לא חושב שדמיינתי כל כך הרבה.

אז כן בלאמי בוגד לחלוטין
ואולי זה תגובה נגדית לשנאת בלאמי של דילן, אבל אני לא ממש כועס עליו על זה.
זה גם בגלל שאני חושב שהפרק הקודם אומנם לא היה כל כך טוב, אבל הוא כן מכר לדעתי את זה בלאמי עבר משהו משמעותי מספיק כדי להפוך אותו לפנאט דתי.
אבל אולי זה גם בגלל שמעצבנת אותי הגישה של קלארק וקלארקרו - מה אכפת לכם בכלל שקאדוגן יקבל את הפליים ויפענח את האבן?
קודם כל אתם הרי לא מאמינים באמונות של הכת הזאת, אז אתם לא אמורים להאמין שזה בעצם יפתח משהו לקרב אחרון,
(והיה להם זמן יחד, אמור היה להיות להם זמן לשמוע על ה"גילוי" של ג'ורדן לגבי הכתבים שלהם.
אבל מעבר לזה גם אם זה כן פותח את הדרך לקרב האחרון - אז מה? הדיסייפלים ילחמו בה? לא הם.
כלומר כל הבעיה שלהם עם לתת לו את הפליים זה אם זה יפתח את הקרב האחרון ואם הדיסייפלים יפסידו בה ואם התוצאות של זה איכשהו ישפיעו גם על המין האנושי בכוכב אחר לחלוטין. זה מגוחך לחלוטין.

כלומר כן, הדיסייפלים הם חסרי רגש וקאדוגן עצמו פסיכי, אבל זה לא שצריך להיות להם משהו נוראי נגדם. מה הם בעצם עשו להם?
השאירו את הופ לבד כילדה על פננס - אבל הם לא ידעו שהם משאירים שם ילדה.
עינו את אוקטביה ודיוזה - מה שהיה חסר צורך אם הם פשוט היו מספרים להם את האמת ונותנים להם להסתכל על הזכרונות שלהם - פלישה לפרטיות בהחלט, אבל זה לא שהיה להם איזשהם סודות שיפגעו בהם.
הרגו את בלאמי - לא רק שהם לא הרגו את בלאמי, אלא מה שכביכול הרג אותו היה יותר טעות.
זה בעוד שבין דיוזה, גבריאל-הופ-אקו וקלארקרו הצד שלנו הרגו המון דיסייפלים. ממש המון.
ופגעו בלוויט.

ואיפה באמת לוויט היה בפרק הזה?
אני עדיין אומר שמשהו קורה איתו.
ואיפה גאיה?

לפחות את האבן מצאו ומסתבר שלמרות שהיא מכובה היא עדיין עובדת (מה שהגיוני, כי אחרת באמת לא היה סיכוי כבר לחבר בין העלילות)
ואיזה כיף שהן סוף סוף התחברו. לחלוטין בשלב שבו העלילה בבארדו כבר עייפה אותי סופית בעוד העלילה בסנקטום נעשתה רק יותר מעולה.

אז מה יקרה עכשיו?
אני מנחש איזו אינטראקציה תהיה בין הדיססיפלים והצבא של שיידי?
איך הסטיילמייט עם אמורי יכנס לתוך זה?
האם קלארק בכלל יודעת איפה הפליים? (האם היא ידעה ופשוט שכחה, כי אם אני ידעתי אז אני גם שכחתי)
האם היא עדיין תתעקש לנסות למנוע מהדיסייפלים להשיג אותו?
האם זה משנה כשהם יבינו שלמאדי יש זכרונות מהפליים שקשורים לאבן (בזכות המחברת שבנוחות רבה נמצאה)

קצת חזרה אחורה בפרק...
מרפי ואמורי משתחווים כי כאילו כמובן, הם לא אידיוטים (כלומר בסתר הם כן קצת כי הם כן מחביאים אנשים, אבל באופן הרואי שדי מלהיב מינית את אמורי)
הפושעים משתחווים גם, כי למה לא? למה שמישהו יבחר לא להשתחווה כשהוא יודע שזה אומר מוות מיידי? כל אדם עם טיפת הגיון בראש ישתחווה ברגע הזה אפילו אם הוא עדיין מתכנן למרוד בהמשך, נכון?
אה מסתבר שלא נלסון ואנשיו. מסתבר שזה גם לא נלסון כי אחרי שהוא הרג את אבא שלו הוא החליט שהוא כן רוצה את השם שהוריו נתנו לו.
אז יאללה בוא ניתן לכל האנשים שלו למות מוות חסר משמעות.
לפחות הילד החמוד ההוא שרד.
אני די בטוח ששיידי בטירוף היריות שלו בעצם דאג להשאיר את הילד חי כדי לתת הזדמנות לאינדרה לבגוד בו ולהציל את הילד ובכך לחשוף איפה מאדי. וזה עבד מעולה.
אפילו כשנראה שהוא שלח רק אדם אחד אחרי אינדרה וזה מעשה טיפשי מסתבר שכן נשלחו עוד אנשים אחריה. טוב שזה לא נמתח.
טוב מאוד גם שאתם משאירים את ניקי בחיים וקשורה בחבל באזור פתוח מה שאומר שהיא בטח תצליח להשתחרר ואז תפתח את הדלת מבפנים.

אגב, מי זה בא יחד עם קלארק? אני מניח לפי הבגדים שזה כולל גם את רייבן, גבריאל (שעכשיו יגלה שהילדי שלו מתו), בלאמי, קאדוגן ואולי הקונדקטור.
לא ממש הגיוני שהם לא ישלחו גם איזה תריסר חיילים יחד עם השפרד שלהם...

ולאן נשלחו שאר החברים שלנו?
כנראה לא לפננס, כי זה אומר שהם ימותו מזיקנה אם לא יצילו אותם ממש בקרוב.
אולי לכדור הארץ. זה יהיה מגניב. (בהנחה שהוא כבר לא לחלוטין יותר מידי רדיואקטיבי)

didalf

Well-known member
טוב בקצרה לפני שאני קורא את ההודעות שלכם
"בקצרה" כמו של מיקי טוויסטד|כן|:-D

אז כן בלאמי בוגד לחלוטין
ואולי זה תגובה נגדית לשנאת בלאמי של דילן, אבל אני לא ממש כועס עליו על זה.
זה גם בגלל שאני חושב שהפרק הקודם אומנם לא היה כל כך טוב, אבל הוא כן מכר לדעתי את זה בלאמי עבר משהו משמעותי מספיק כדי להפוך אותו לפנאט דתי.
|כן||4U||לב|

אבל אולי זה גם בגלל שמעצבנת אותי הגישה של קלארק וקלארקרו - מה אכפת לכם בכלל שקאדוגן יקבל את הפליים ויפענח את האבן?
בעקרון אני כן תומכת בקלארק אבל גם קצת יש משהו במה שאתה אומר. במיוחד אם לא מאמינים לשטות הזאת אז מה אכפת להם? אלא אם קלארק יודעת למה בקה כ"כ לא רצתה שהלהבה תגיע לקדוגן.
וכן קלארק יודעת איפה הפליים, היא וגאיה קברו אותה יחד עם השרשרת של אבי ליד בית החווה. בתכלס גאיה היא המפתח לכל זה, היא מכירה את הפליים הכי טוב. ולא שכזה אכפת לי ממנה אבל אם דיסייפל חטף אותה אז איפה היא?? איך הם לא השתמשו בה?

למה שמישהו יבחר לא להשתחווה כשהוא יודע שזה אומר מוות מיידי? כל אדם עם טיפת הגיון בראש ישתחווה ברגע הזה אפילו אם הוא עדיין מתכנן למרוד בהמשך, נכון?
חחחחח בדיוק. סתומים הילדי גבריאל האלה|פנים| אבל הם היו נודניקים אז לא אכפת לי שמתו.
אני די בטוח ששיידי בטירוף היריות שלו בעצם דאג להשאיר את הילד חי כדי לתת הזדמנות לאינדרה לבגוד בו ולהציל את הילד ובכך לחשוף איפה מאדי. וזה עבד מעולה.
אתה חושב? לא חשבתי ככה. לא נתתי לו מספיק קרדיט אם זה נכון:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דונט - הטובח בגראונדרים, הרוצח לינקים, הבוחש בפייקים, הגורם לאחיות לבכות, זורק אותן ליער ורוצח את בני הזוג שלה, הבוגד בחברות הטובות, הצולק אקו-איות, המקרסטל דיוזות, המייתם הופ-יות... לא למד שום דבר מפייק, האדם שהוא ממש בחש בו והביא לנו את המוות הנורא בעונה השלישית. עכשיו מחליט שהוא יודע יותר טוב, ושוב בוחר באויבים, כאילו י׳פח לא למדת שום דבר?!:-[ שוב אתה בוגד באנשים?!:-[ ועוד בשביל מה?! אוק הייתה צריכה להשמיד אותך כמו שחיסלת את לינק!!

אז, מחליטים לתקן את הפליים וכמובן ״אני לא רוצה לפגוע בכם״, כמו שלא רצית לפגוע באחותך כשטבחת בגראונדרים ובחשת בפייקים כשירה בלינק!?! איש רע שכמוך! חסר עמוד שדרה! בוגד של טריקרו, סקייקרו, וואנקרו, ספייסקרו ואם שכחתי עוד מישהו שהוא בגד בו עמכם הסליחה.

שוב שברת לאחותך את הלב. אבל היא אמורה להבין שאי אפשר לסמוך על בוחש בפייקים. בהתחלה טבחת בגראונדרים, ואז דאגת שהבן זוג שלה ימות אז למה שהיא תצפה ממך לעשות את הדבר הנכון ולסמוך עליהם?
עדיין לא הבנת שאולי נולדת ראשון, אבל המוח שלך לא התפתח מספיק בשביל לחשוב לבד. היא תמיד הייתה שם בשבילך גם בבור, ואתה מה?! בוגד. ברחת, הפכת לבוגד ובחשת עסקאות עם פייקים כשידעת שהוא לא יעמוד במילה שלו:-[:-[

אקו ראתה את הפרצוף האמיתי של הטובח בגראונדרים הזה, חבל שהיא לא עשתה לך ג׳וזי דריין ג׳וזי דאון וחיסלה אותך כמו שטבחת בבני עמה|שפם|

אח קלארק... האמת מגיע לך, מה את מחשיבה אותו כחבר טוב?! את הבן בליעל, משתין בקיר הזה. לא למדת שאי אפשר לסמוך עליו?! כאילו מה הוא עשה בשביל המדינה?! פרינסס. אגב, שכחת שבגללו לקסה מתה?! אההה?! אההההה?! It’s Lexa!!!

נ.ב איפה גאיה?
הולי שיט, כל הזמן הזה ולא היה לי מושג שדילן היא בעצם גרסת לייט למישהו אחר :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פאק הייתי היום בחרדת על שהולכים להרוג לי את מרפי|מזיע|
זה מוזר אבל גם אני דאגתי שהוא ימות באמת. ואז אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני. כלומר לא הגיוני מבחינת זה שלא יהרגו סתם ככה עוד דמות ראשית כל כך.
אבל דווקא זה שהוא הופך לכזה גיבור העם גורם לי יותר לפחד שהוא ימות. פשוט כבר לא נותר לו שום רידמפשן ארק, הוא עשה את כל הרידמפשן שלו מבחינתי.
שיידי מקבל מתנות מהשפוט שלו - כסא מלכות כולו עשוי מגולגלות. יש לך את זה ביותר אקסטרה?:-D וגם כדור האנומליה:-0
כן, כס הגולגלות הזוי. וכאילו איך הוא יצר אותו? האם הוא הלך לבית קברות של סנקטום והוציא גופות? כי אם זה של האנשים שרק עכשיו מתו אז זה אומר שהם עבדו על לנקות את הגולגלות האלו מבשר וכל זה...|גולגולת|
וברגע שראו שמכניסים את כדור האנומליה פתאום רואים גם מונח באמצע החדר איזה שולחן עם פתח עגול. כאילו נוצר במיוחד בשביל המטרה הזה.
הצחיק אותי שהוא כזה "הפנים שלך" ואני חושבת "אה השיער????".
באמת מפתיע שהוא לא יותר מופתע מהשיער.
נראה לי יש לי קראש קטן על מרפי. גם הדמות וגם השחקן.
גם אני פיתחתי איזה קראש למרפי בפרקים האחרונים.

didalf

Well-known member
זה מוזר אבל גם אני דאגתי שהוא ימות באמת. ואז אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני. כלומר לא הגיוני מבחינת זה שלא יהרגו סתם ככה עוד דמות ראשית כל כך.
למה לא הגיוני? נותרו כ"כ מעט פרקים לסוף, זה בדיוק הזמן להתחיל להרוג דמויות ראשיות😰

אבל דווקא זה שהוא הופך לכזה גיבור העם גורם לי יותר לפחד שהוא ימות. פשוט כבר לא נותר לו שום רידמפשן ארק, הוא עשה את כל הרידמפשן שלו מבחינתי.
|כן|בדיוק|מאוהב|

כן, כס הגולגלות הזוי. וכאילו איך הוא יצר אותו? האם הוא הלך לבית קברות של סנקטום והוציא גופות?
מה שכחת כבר מחדר השלדים של הפריימים? יש שם מלא.
ואולי הביאו את השולחן לכדור דקה לפני שהכניסו את הכדור מה אתה קטנוני.

גם אני פיתחתי איזה קראש למרפי בפרקים האחרונים.
יאייי
http://instagr.am/p/Bl6kXLODr_s/

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שכחת כבר מחדר השלדים של הפריימים? יש שם מלא.
ואולי הביאו את השולחן לכדור דקה לפני שהכניסו את הכדור מה אתה קטנוני.
וואלה, שכחתי מזה
אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי איכשהו נוראי יותר לקחת את הגולגלות האלו מאשר מבית קברות.
אולי גם אני התחלתי להאמין בקדושתם של הפריימים

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא זוכר כמה פעמים אני הימרתי שיאמרו for all man kind, אבל אני לא חושב שדמיינתי כל כך הרבה.
23. והאמת היא שהייתי קרובה אליך. אני הימרתי על 20. אבל הם נמצאים כרגע ב-22. אז אם יגידו את זה רק עוד פעם אחת, תזכה לתהילת עולם. אבל זה לא יקרה (כאילו, הם לא יפסיקו אחרי פעם אחת נוספת בלבד) אז שום תהילה לא תגיע אליך.

אז כן בלאמי בוגד לחלוטין
התגובה שלך הייתה צריכה להסתיים אחרי המשפט הזה כי כל מה שכתבת אחרי היה יותר בולשיט מכל תורת הדיסייפלים.
זה שהוא הפך לפאנט דתי זה דבר אחד. לעמוד שם ולצפות בקלארק מתענה ופאקינג מדממת על סף שבץ זה whole new level של בגידה.
לא אכפת לי מה הוא חושב שהוא מאמין בו, הוא פשוט אידיוט.

תגיד אתה אמיתי?8-*
באמת שהרבה פעמים אני מרגישה שאנחנו צופים בסדרות שונות לחלוטין אבל לאחרונה זה יצא מכלל שליטה. ברור שצריך להיות אכפת להם. ואם כמו שאתה חושד, לג'ורדן היה זמן להסביר להם על הגילוי שלו, שזה מבחן שיקבע את כל גורל האנושות - ברור שלא יתנו את המפתח לקדוגן!
אני לא מצליחה אפילו להבין את הלך הרוח שלך בתור צופה. בטח שלא בתור אחת מהדמויות.
מה ז"א 'הדיסייפלים ילחמו בה וזה לא ישפיע על כוכבים אחרים'? זה ליטרלי מה שהם אומרים כל העונה. ברור שהם מאמינים שזה ישפיע על הכל. והם לא קיבלו שום הוכחה שתוכיח אחרת. גם מה שג'ורדן מצא, חיזק את זה שמה שיום הדין לא יהיה- הוא ישפיע על הכל. ואם מה שאני מאמינה נכון, לא רק שהוא ישפיע על כל האנושות, אלא שכישלון במבחן הזה פשוט ימחק כל זכר לקיומו של המין האנושי. כאילו לא היו קיימים מעולם.
אתה ממש לא הבנת את המשמעות של המבחן האחרון אם אתה מאמין שזה סתם איזה משהו שישפיע רק על אנשי בארדו.
זו העונה האחרונה, הם ילכו BIG הרבה לפני שהם ילכו HOME.

זה מגוחך לחלוטין.
רגע אחד אתה מצדד בבלאמי שהגיחוך שעבר מוצדק לגמרי, ושניה אחרי זה את מבטל את אותו גיחוך שהוא מאמין בו.
!CHOOSE
IMG_4547.GIF

כלומר כן, הדיסייפלים הם חסרי רגש וקאדוגן עצמו פסיכי, אבל זה לא שצריך להיות להם משהו נוראי נגדם. מה הם בעצם עשו להם?
כל מה שהם הראו להם זה שהם לא ראויים.
אני חושבת שגבריאל אמר את זה הכי טוב, להציל את גורל האנושות עם צבא לא אנושי זה הדבר הכי מטומטם שניתן לתאר.
בשום פנים ואופן קלארק לא הייתה צריכה להסכים לשתף איתו פעולה.
בקה ליטרלי רעדה מפחד רק מהמחשבה על זה שקדוגן יהיה זה שיקח את המבחן האחרון. קלארק הייתה צריכה לסרב גם אם זה יעלה בחייה ובחיים של כל מי שהיא אוהבת (שבשלב הזה זה לא כזה הרבה... מסכנה)

הצד שלנו הרגו המון דיסייפלים. ממש המון.
לפי הספירה שלהם זה רק איזה 25. ממש לא הייתי מגדירה את זה כ"ממש המון"
והם אמריקאים, כשמישהו פולש לחצר הבית שלך, אתה לא צריך תירוץ כדי לירות בהם. זה החוק:-P:

ואיפה גאיה?
בטח איפה שנשלה החבורה העליזה. עכשיו כשקלארק לא איתם, איך נקרא להם?
ואגב, הם לא שלחו איתם את רייבן וגבריאל כי "הם יודעים לתפעל את האבן" אבל לייק, ג'ורדן שמגדיר את עצמו גאון, ניילה ומילר היו יחד עם פרינסס מקאניק כשרייבן תפעלה את האבן. הם יודעים שהקסדה עובדת ע"י מחשבה.
אוקטביה, אקו והופ בוודאי יודעות איך לתפעל את הקסדה, אז לייק, מה הפאקינג בעיה שהן יחזרו לסנקטום? אלא אם כן קדוגן "כיבה" את האבן איפה שהם נמצאים והם לא ידעו איך להפעיל אותה שוב. בסדר, נותנת להם פרק אחד כדי לפענח את זה. כי אוקטביה וקעקועי הגב שלה חשובים! יאא רגע!! אולי קעקועי הגב שלה יחזירו אותה?? אני עדין מסרבת להאמין שאלו היו אותם קעקועים של הקוד של הופ. הם היו בולטים והתמקדו עליהם מסיבה מסויימת. אולי גם עכשיו לסיבה שאקו היא נייטבלאד תהיה חשיבות (כי אני זקוקה לתהילת העולם שהנקודה הזאת תביא לי בשאלון:-P:)

לפחות את האבן מצאו ומסתבר שלמרות שהיא מכובה היא עדיין עובדת
אני חושבת שהדיסייפל שחטף את גאיה כיבה אותה, ובעצם הפך אותה לאופליין, כמו הכוכב שרייבן ראתה בקסדה (כדו"א?) אז כנראה שניתן להחזיר אותה להיות אונליין מרחוק (ככה בעצם קדוגן הפעיל אותה שוב)

האם קלארק בכלל יודעת איפה הפליים? (האם היא ידעה ופשוט שכחה, כי אם אני ידעתי אז אני גם שכחתי)
באותו מקום שהיא קברה את הטבעת של אמא שלה בפרק 3. בחצר של הבית קטן בערבה.

מסתבר שזה גם לא נלסון כי אחרי שהוא הרג את אבא שלו הוא החליט שהוא כן רוצה את השם שהוריו נתנו לו.
סאצ'ין!! חח זו הייתה בדיחה של התסריטאים שהחליטו לתת לו את השם של השחקן של ג'קסון. הם אוהבים לתת לדמויות שמות של התסריטאים אבל זו הפעם הראשונה לדעתי שנתנו לדמות שם של אחד מהשחקנים. האמת היא שתמיד נותנים לדמויות שוליות שמות של כותבים, אבל אף פעם לא דמויות מרכזיות. חוץ מדיוזה שקיבלה את השם הפרטי שלה (שרמיין) מאחת הכותבות.

לפחות הילד החמוד ההוא שרד.
ג'ספר לוקה.
והאם זה מעט קריפי מצידי שתהיתי איך מאדי תבחר עכשיו בין רקס ללוקה ואז חשבתי שהיא יכולה לעשות את שניהם בו"ז:-P: טוב, עניתי לעצמי. זה אכן קריפי. סליחה.

טוב מאוד גם שאתם משאירים את ניקי בחיים וקשורה בחבל באזור פתוח מה שאומר שהיא בטח תצליח להשתחרר ואז תפתח את הדלת מבפנים.
אני עדין חושבת שניקי תעשה בסופו של דבר את הדבר הנכון. "בשביל האץ'"
כי היא לגמרי רוצה את הג'ו ג'וס הזה עם מרפי:-P:

אגב, מי זה בא יחד עם קלארק? אני מניח לפי הבגדים שזה כולל גם את רייבן, גבריאל (שעכשיו יגלה שהילדי שלו מתו), בלאמי, קאדוגן ואולי הקונדקטור.
לא ממש הגיוני שהם לא ישלחו גם איזה תריסר חיילים יחד עם השפרד שלהם...
ברור ששלחו עוד דיסייפלים במצב גוסט. הם לא טיפשים.
אבל אכן מי שהראו לנו שעבר היו רייבן קלארק (בבגדים כהים) וארבעת החלוקים - גבריאל, בלאמי, קדוגן ודוסט.

ולאן נשלחו שאר החברים שלנו?
כנראה לא לפננס, כי זה אומר שהם ימותו מזיקנה אם לא יצילו אותם ממש בקרוב.
מעבר לזה שימותו מזקנה- מכיוון שהם לא צעדו יחד- כל אחד מהם יגיע בהפרש של כמה חודשים!

אולי לכדור הארץ. זה יהיה מגניב. (בהנחה שהוא כבר לא לחלוטין יותר מידי רדיואקטיבי)
זו נראית לי האופציה הכי סבירה. שזה מצוין. שיחפרו משם את השאריות של לקסה. אני צריכה אותה בחזרה|בוכה|

אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי איכשהו נוראי יותר לקחת את הגולגלות האלו מאשר מבית קברות.
אולי גם אני התחלתי להאמין בקדושתם של הפריימים
Hallowed Be Their Name

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה