באתי לפתוח אבל הקדמת אותי אז מעתיקה
נראה לכם שסיכמתי לכם?
רק בראשי פרקים:
1. בלאמי הסתפר והתגלח, אבל הכותבים עדיין שונאים אותו ולא ינוחו עד שכולם וכולנו גם נשנא אותו
2. ביי ביי לילדי גבריאל. נשאר לך ילד אחד מר גבריאל אם זה מעניין אותך בכלל.
3. לשיידי יש כס-ברזל מגולגלות של קורבנותיו.
4. ואת אבן האנומליה!
5. אינדרהאני עוד מאמינה שתהיה לה איזו תוכנית.
6. אמורי חרמנית ברמה קרינג'ית לנוכח הנסיבות.
7. אבל מקבלת נקודה על האיום לפוצץ את הכור (למרות שהיא בטוח לא היתה עושה את זה באמת).
8. הופ וג'ורדן אכן פתחו קבוצת "ילדים שגדלו בלי חברים ונהיו דפוקים מזה" (סחתיין למי שאמר את זה - מילי? עדי?)
9. קלארק ואוקטביה פתחו את קבוצת "אמהות לא-ביולוגיות דואגות יחד" (אבל כיף לראות אותן יחד ולא אויבות)
10. קלארק כרגיל
11. היה ברור שקדוגן לא ישלח אותם לסנקטום... אבל אני חשבתי שלפננס, ובעקבות מה שנאמר אח"כ כנראה שלא
אז לאן כן??
הצחיק אותי אבל בשיחה שלו עם קדוגן כשבל אמר לו שהוא ואנדרס בטח היו קרובים וקדוגן "אה לא כזה פגשתי אותו פעמיים"![]()
לגמרייאוו השיחה שלו עם אקו שברה לי את הלב. פאקינג יותר מ5 שנים היא נתקעה על כוכב והתאמנה בשביל להציל אותו ואז כדי לנקום את מותו ובשביל זה????![]()
כן, אבל במצבו הנוכחי כשכל מה שהוא אומר מעצבן, אולי זה עדיףוואי הוא לא החליף מילה עם אוקטביה כמעט אוף.
אמממ סבבה בערך, אבל אני מעדיפה: קודם ששיידי יהרוג את קדוגן. אח"כ שאינדרה תהרוג את שיידי (אבל קודם שיהיה ליקוי שיהפוך את שיידי לאדם נעים כמו שאת האנשים הנעימים הוא הופך לפסיכופתים, ואז ששיידי ואינדרה יתנשקו בחסות השגעון של הליקוי, - ואז - שהיא תהרוג אותו).אפשר ששיידי וקדוגן יהרגו אחד את השני במלחמת למי יש יותר שגעון גדלות וישחררו אותנו?
האמת שאני מודאגת בשלב זה איך הסדרה תגמר עבורו והאם בכלל יהיה פיוס שלו עם כולם בסוף...ואז נרביץ לבלאמי למוטב
מבינה מאיפה את באה, השחקן באמת עושה רושם של בחור מתוק.נראה לי יש לי קראש קטן על מרפי.
הא תכלס(ואהבתי גם שההסבר שלו מסביר למה הוא אמר לאנדרס בפליאה you again כשהוא העיר אותו).
גם נכוןכן, אבל במצבו הנוכחי כשכל מה שהוא אומר מעצבן, אולי זה עדיף![]()
וואו That escalated quicklyאמממ סבבה בערך, אבל אני מעדיפה: קודם ששיידי יהרוג את קדוגן. אח"כ שאינדרה תהרוג את שיידי (אבל קודם שיהיה ליקוי שיהפוך את שיידי לאדם נעים כמו שאת האנשים הנעימים הוא הופך לפסיכופתים, ואז ששיידי ואינדרה יתנשקו בחסות השגעון של הליקוי, - ואז - שהיא תהרוג אותו).
אני יודעת שאמרתי שאני לא אוהבת תיאוריות אבל גם יש לי אחת, כי לפעמים המוח שלי עובד שעות נוספות בלי להקשיב לי, ואני לא אוהבת אותה בכלל: יש לי תחושה עכשיו שהוא ימות. הוא יקריב את עצמו כדי להציל את קלארק/אוקטביה/אקו/כולם כשהוא יבין סופסוף שהשטות הזאת לא שווה את החיים שלהם. אבל זה יהיה מעשה כלשהו שיביא למותו ורק ככה הוא יכפר על השטויות שהוא עושה עכשיו. אני מקווה שאני טועה. אני מקווה שהוא יצליח לכפר ולצאת מזה בחיים ולהתאחד עם הבנות שלו בחיבוקים. אבללל אם זה בין זה לבין שישאר מעצבן ובוגד עד סוף הסדרה אז עדיף שימות גיבור ולא יהפוך לנבל.האמת שאני מודאגת בשלב זה איך הסדרה תגמר עבורו והאם בכלל יהיה פיוס שלו עם כולם בסוף...![]()
להגנתי ניק המציא את השיפ הזהזה השיפ הכי מוזר אברשיידרה?
יואו כן, יש מצב טוב שאת צודקתאני יודעת שאמרתי שאני לא אוהבת תיאוריות אבל גם יש לי אחת, כי לפעמים המוח שלי עובד שעות נוספות בלי להקשיב לי, ואני לא אוהבת אותה בכלל: יש לי תחושה עכשיו שהוא ימות. הוא יקריב את עצמו כדי להציל את קלארק/אוקטביה/אקו/כולם כשהוא יבין סופסוף שהשטות הזאת לא שווה את החיים שלהם. אבל זה יהיה מעשה כלשהו שיביא למותו ורק ככה הוא יכפר על השטויות שהוא עושה עכשיו. אני מקווה שאני טועה. אני מקווה שהוא יצליח לכפר ולצאת מזה בחיים ולהתאחד עם הבנות שלו בחיבוקים. אבללל אם זה בין זה לבין שישאר מעצבן ובוגד עד סוף הסדרה אז עדיף שימות גיבור ולא יהפוך לנבל.
אלא מילהגנתי ניק המציא את השיפ הזה![]()
ואתה מה?! בוגד. ברחת, הפכת לבוגד ובחשת עסקאות עם פייקים כשידעת שהוא לא יעמוד במילה שלו
כזו שד-הדהיו, קלטתם שהסטטוס שלי השתנה ל- Well-known member
אני מרגישה מכובדת.
אתם מוזמנים לשכב על הרצפה שאדרוך עליכם![]()
"בקצרה" כמו של מיקי טוויסטדטוב בקצרה לפני שאני קורא את ההודעות שלכם
אז כן בלאמי בוגד לחלוטין
ואולי זה תגובה נגדית לשנאת בלאמי של דילן, אבל אני לא ממש כועס עליו על זה.
זה גם בגלל שאני חושב שהפרק הקודם אומנם לא היה כל כך טוב, אבל הוא כן מכר לדעתי את זה בלאמי עבר משהו משמעותי מספיק כדי להפוך אותו לפנאט דתי.
בעקרון אני כן תומכת בקלארק אבל גם קצת יש משהו במה שאתה אומר. במיוחד אם לא מאמינים לשטות הזאת אז מה אכפת להם? אלא אם קלארק יודעת למה בקה כ"כ לא רצתה שהלהבה תגיע לקדוגן.אבל אולי זה גם בגלל שמעצבנת אותי הגישה של קלארק וקלארקרו - מה אכפת לכם בכלל שקאדוגן יקבל את הפליים ויפענח את האבן?
חחחחח בדיוק. סתומים הילדי גבריאל האלהלמה שמישהו יבחר לא להשתחווה כשהוא יודע שזה אומר מוות מיידי? כל אדם עם טיפת הגיון בראש ישתחווה ברגע הזה אפילו אם הוא עדיין מתכנן למרוד בהמשך, נכון?
אתה חושב? לא חשבתי ככה. לא נתתי לו מספיק קרדיט אם זה נכוןאני די בטוח ששיידי בטירוף היריות שלו בעצם דאג להשאיר את הילד חי כדי לתת הזדמנות לאינדרה לבגוד בו ולהציל את הילד ובכך לחשוף איפה מאדי. וזה עבד מעולה.
הולי שיט, כל הזמן הזה ולא היה לי מושג שדילן היא בעצם גרסת לייט למישהו אחרדונט - הטובח בגראונדרים, הרוצח לינקים, הבוחש בפייקים, הגורם לאחיות לבכות, זורק אותן ליער ורוצח את בני הזוג שלה, הבוגד בחברות הטובות, הצולק אקו-איות, המקרסטל דיוזות, המייתם הופ-יות... לא למד שום דבר מפייק, האדם שהוא ממש בחש בו והביא לנו את המוות הנורא בעונה השלישית. עכשיו מחליט שהוא יודע יותר טוב, ושוב בוחר באויבים, כאילו י׳פח לא למדת שום דבר?!שוב אתה בוגד באנשים?!
ועוד בשביל מה?! אוק הייתה צריכה להשמיד אותך כמו שחיסלת את לינק!!
אז, מחליטים לתקן את הפליים וכמובן ״אני לא רוצה לפגוע בכם״, כמו שלא רצית לפגוע באחותך כשטבחת בגראונדרים ובחשת בפייקים כשירה בלינק!?! איש רע שכמוך! חסר עמוד שדרה! בוגד של טריקרו, סקייקרו, וואנקרו, ספייסקרו ואם שכחתי עוד מישהו שהוא בגד בו עמכם הסליחה.
שוב שברת לאחותך את הלב. אבל היא אמורה להבין שאי אפשר לסמוך על בוחש בפייקים. בהתחלה טבחת בגראונדרים, ואז דאגת שהבן זוג שלה ימות אז למה שהיא תצפה ממך לעשות את הדבר הנכון ולסמוך עליהם?
עדיין לא הבנת שאולי נולדת ראשון, אבל המוח שלך לא התפתח מספיק בשביל לחשוב לבד. היא תמיד הייתה שם בשבילך גם בבור, ואתה מה?! בוגד. ברחת, הפכת לבוגד ובחשת עסקאות עם פייקים כשידעת שהוא לא יעמוד במילה שלו
אקו ראתה את הפרצוף האמיתי של הטובח בגראונדרים הזה, חבל שהיא לא עשתה לך ג׳וזי דריין ג׳וזי דאון וחיסלה אותך כמו שטבחת בבני עמה
אח קלארק... האמת מגיע לך, מה את מחשיבה אותו כחבר טוב?! את הבן בליעל, משתין בקיר הזה. לא למדת שאי אפשר לסמוך עליו?! כאילו מה הוא עשה בשביל המדינה?! פרינסס. אגב, שכחת שבגללו לקסה מתה?! אההה?! אההההה?! It’s Lexa!!!
נ.ב איפה גאיה?
זה מוזר אבל גם אני דאגתי שהוא ימות באמת. ואז אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני. כלומר לא הגיוני מבחינת זה שלא יהרגו סתם ככה עוד דמות ראשית כל כך.פאק הייתי היום בחרדת על שהולכים להרוג לי את מרפי![]()
כן, כס הגולגלות הזוי. וכאילו איך הוא יצר אותו? האם הוא הלך לבית קברות של סנקטום והוציא גופות? כי אם זה של האנשים שרק עכשיו מתו אז זה אומר שהם עבדו על לנקות את הגולגלות האלו מבשר וכל זה...שיידי מקבל מתנות מהשפוט שלו - כסא מלכות כולו עשוי מגולגלות. יש לך את זה ביותר אקסטרה?וגם כדור האנומליה
![]()
באמת מפתיע שהוא לא יותר מופתע מהשיער.הצחיק אותי שהוא כזה "הפנים שלך" ואני חושבת "אה השיער????".
גם אני פיתחתי איזה קראש למרפי בפרקים האחרונים.נראה לי יש לי קראש קטן על מרפי. גם הדמות וגם השחקן.
למה לא הגיוני? נותרו כ"כ מעט פרקים לסוף, זה בדיוק הזמן להתחיל להרוג דמויות ראשיותזה מוזר אבל גם אני דאגתי שהוא ימות באמת. ואז אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני. כלומר לא הגיוני מבחינת זה שלא יהרגו סתם ככה עוד דמות ראשית כל כך.
אבל דווקא זה שהוא הופך לכזה גיבור העם גורם לי יותר לפחד שהוא ימות. פשוט כבר לא נותר לו שום רידמפשן ארק, הוא עשה את כל הרידמפשן שלו מבחינתי.
מה שכחת כבר מחדר השלדים של הפריימים? יש שם מלא.כן, כס הגולגלות הזוי. וכאילו איך הוא יצר אותו? האם הוא הלך לבית קברות של סנקטום והוציא גופות?
יאיייגם אני פיתחתי איזה קראש למרפי בפרקים האחרונים.
וואלה, שכחתי מזהמה שכחת כבר מחדר השלדים של הפריימים? יש שם מלא.
ואולי הביאו את השולחן לכדור דקה לפני שהכניסו את הכדור מה אתה קטנוני.
23. והאמת היא שהייתי קרובה אליך. אני הימרתי על 20. אבל הם נמצאים כרגע ב-22. אז אם יגידו את זה רק עוד פעם אחת, תזכה לתהילת עולם. אבל זה לא יקרה (כאילו, הם לא יפסיקו אחרי פעם אחת נוספת בלבד) אז שום תהילה לא תגיע אליך.אני לא זוכר כמה פעמים אני הימרתי שיאמרו for all man kind, אבל אני לא חושב שדמיינתי כל כך הרבה.
התגובה שלך הייתה צריכה להסתיים אחרי המשפט הזה כי כל מה שכתבת אחרי היה יותר בולשיט מכל תורת הדיסייפלים.אז כן בלאמי בוגד לחלוטין
תגיד אתה אמיתי?אבל אולי זה גם בגלל שמעצבנת אותי הגישה של קלארק וקלארקרו - מה אכפת לכם בכלל שקאדוגן יקבל את הפליים ויפענח את האבן?
רגע אחד אתה מצדד בבלאמי שהגיחוך שעבר מוצדק לגמרי, ושניה אחרי זה את מבטל את אותו גיחוך שהוא מאמין בו.זה מגוחך לחלוטין.
כל מה שהם הראו להם זה שהם לא ראויים.כלומר כן, הדיסייפלים הם חסרי רגש וקאדוגן עצמו פסיכי, אבל זה לא שצריך להיות להם משהו נוראי נגדם. מה הם בעצם עשו להם?
לפי הספירה שלהם זה רק איזה 25. ממש לא הייתי מגדירה את זה כ"ממש המון"הצד שלנו הרגו המון דיסייפלים. ממש המון.
בטח איפה שנשלה החבורה העליזה. עכשיו כשקלארק לא איתם, איך נקרא להם?ואיפה גאיה?
אני חושבת שהדיסייפל שחטף את גאיה כיבה אותה, ובעצם הפך אותה לאופליין, כמו הכוכב שרייבן ראתה בקסדה (כדו"א?) אז כנראה שניתן להחזיר אותה להיות אונליין מרחוק (ככה בעצם קדוגן הפעיל אותה שוב)לפחות את האבן מצאו ומסתבר שלמרות שהיא מכובה היא עדיין עובדת
באותו מקום שהיא קברה את הטבעת של אמא שלה בפרק 3. בחצר של הבית קטן בערבה.האם קלארק בכלל יודעת איפה הפליים? (האם היא ידעה ופשוט שכחה, כי אם אני ידעתי אז אני גם שכחתי)
סאצ'ין!! חח זו הייתה בדיחה של התסריטאים שהחליטו לתת לו את השם של השחקן של ג'קסון. הם אוהבים לתת לדמויות שמות של התסריטאים אבל זו הפעם הראשונה לדעתי שנתנו לדמות שם של אחד מהשחקנים. האמת היא שתמיד נותנים לדמויות שוליות שמות של כותבים, אבל אף פעם לא דמויות מרכזיות. חוץ מדיוזה שקיבלה את השם הפרטי שלה (שרמיין) מאחת הכותבות.מסתבר שזה גם לא נלסון כי אחרי שהוא הרג את אבא שלו הוא החליט שהוא כן רוצה את השם שהוריו נתנו לו.
לפחות הילד החמוד ההוא שרד.
אני עדין חושבת שניקי תעשה בסופו של דבר את הדבר הנכון. "בשביל האץ'"טוב מאוד גם שאתם משאירים את ניקי בחיים וקשורה בחבל באזור פתוח מה שאומר שהיא בטח תצליח להשתחרר ואז תפתח את הדלת מבפנים.
ברור ששלחו עוד דיסייפלים במצב גוסט. הם לא טיפשים.אגב, מי זה בא יחד עם קלארק? אני מניח לפי הבגדים שזה כולל גם את רייבן, גבריאל (שעכשיו יגלה שהילדי שלו מתו), בלאמי, קאדוגן ואולי הקונדקטור.
לא ממש הגיוני שהם לא ישלחו גם איזה תריסר חיילים יחד עם השפרד שלהם...
מעבר לזה שימותו מזקנה- מכיוון שהם לא צעדו יחד- כל אחד מהם יגיע בהפרש של כמה חודשים!ולאן נשלחו שאר החברים שלנו?
כנראה לא לפננס, כי זה אומר שהם ימותו מזיקנה אם לא יצילו אותם ממש בקרוב.
זו נראית לי האופציה הכי סבירה. שזה מצוין. שיחפרו משם את השאריות של לקסה. אני צריכה אותה בחזרהאולי לכדור הארץ. זה יהיה מגניב. (בהנחה שהוא כבר לא לחלוטין יותר מידי רדיואקטיבי)
Hallowed Be Their Nameאני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי איכשהו נוראי יותר לקחת את הגולגלות האלו מאשר מבית קברות.
אולי גם אני התחלתי להאמין בקדושתם של הפריימים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.