המאה עונה 5

Lhuna3

Well-known member
המאה פרק 5X03

יאוו האסירים החדשים מעצבנים.

קלארק מפתה אותם למלכודת כדי לירות בהם אבל הם יורים עליה בטיל המוזר הזה והן מצליחות לברוח. היא מחביאה את מאדי אבל נותנת להם לתפוס אותה.
יש את המפקדת המעצבנת שלהם, אחד מקרירי שהוא פסיכופט רצחני, ואחד שהוא השוטר הטוב, כנראה איש צוות ולא אסיר? הוא דומה טיפה לג'קסון.
הם רוצים מידע כמו מי עוד נמצא שם אבל קלארק מסרבת לדבר. קצת מצחיק שהמפקדת אומרת לקלארק - "שבאנו לא חשבנו שיש פה מישהו", זה בתכלס בדיוק מה שקרה למאה כשהם הגיעו.

במקביל בחלל החבורה מגיעה לספינת האסירים כדי לחפש דלק. אמורי מפשלת בנחיתה והם עושים נחיתת חירום קצת והאזעקה נדלקת. מרפי כל הזמן זורק לה הערות מרושעות דיי מה יש לך אתם אוהבים
🥺
הם מאזינים לקשר מכדוה"א בו בדיוק האסירים רודפים אחחרי קלארק ומאדי. הם חושבים שזה מישהו משלהם אבל מאנשי הבונקר, אולי אוקטביה?
בגלל האזעקה המפקדת מורה להעיר את אחד האסירים שיתקוף, כשבמקביל אקו והבנים מגלים את כל האסירים המוקפאים כמו חיילי החורף. אקו הולכת להזהיר את בלאמי ורייבן כשההוא כבר תוקף. כמובן שהם הורגים אותו. וזהו נגמרו 6 שנים בלי הרג. הם גם ראו בוידאו שלפני 100 שנה הייתה הפיכה בספינה מונהגת בידי אותה מפקדת.
מרפי רוצה להרוג את כל האסירים הקפואים מיד, אבל בלאמי פחות רוצה שוב פעם להתעסק בהרג המוני. אלוהים ישמור האנשים האלה לא יכולים להעביר יום בחייהם בלי להרוג או להתלבט האם להרוג מישהו?
🤦‍♀️

מישהו (נראה לי אקו) מציע לא להרוג אותם עכשיו אלא להרוג אותם מהקרקע ולהשתמש בזה כאיום. אבל רייבן מגלה שאי אפשר ומישהו חייב להשאר מאחור, וזאת חייבת להיות היא. אבל מי יסיע את החללית?? היא אומרת שאמורי. כן? אנחנו סומכים עליה מספיק? היא אומרת לבלאמי שיש תא מילוט ואז הוא מסכים לתוכנית. מרפי מתנדב להשאר איתה חמוד. אבל אז מסתבר שאין תא מילוט, אופס. מרפי נדפק. אני מתה על החברות שלהם כאלה חמודים
❤️
אפילו שזה היה מרושע הצחיק אותי שהוא אמר "אם אמורי מטיסה את החללית להשאר פה זה צעד של שורדים"
😄

האסירים כמעט תופסים את מאדי וקלארק נשברת ומוכנה לדבר איתם אם ישחררו אותה, המפקדת מסכימה. קלארק מספרת את האמת, רק שתיהן פה.

לא רק שאמורי, גראונדרית ולא אסטרונאטית בשום צורה מצליחה להנחית את החללית בצורה מושלמת, הם גם מגיעים בדיוק בזמן ונוחתים במקום הנכון - רמת אמינות: ניק ממש סטרייט. אבל איך שהיא הייתה המומה ונרגשת מזה שהיא הצליחה היה ממש חמוד.
האסירים תופסים אותם ומאשימים את קלראק שהיא שיקרה אבל באמת שאין לה מושג! ואז בוםבום מאדי מכסחת את כל האסירים, תלמידת קלארק טובה! יאוו והיא מזהה את בלאמי מהציורים התרגשתי (איך זיהתה אבל עם איך שהוא נראה עכשיו?
😄
) כמעט בכיתי כשהיא אמרה לו "קלארק ידעה שתבוא" והוא הבין שהיא בחיים אעהאההה
❤️

ואז כשמתעללים בה עם השוקר הוא מגיע ומודיע שאם הם לא ישחררו אותה הוא יהרוג את כל האנשים שלהם. אעהעהה הפרצופים שלהם כשהם ראו אחד את השני
😍
אני רוצה חיבוק אבל! ואז המפקדת המעצבנת אומרת לו: "283 חיים בשביל אחת? היא כנראה מאד חשובה", ובלאמי - "שי איז"
😍

טוב אבל תורידו גם את רייבן ומרפי בבקשה.
זה בתכלס בדיוק מה שקרה למאה כשהם הגיעו. - נכון!

מרפי באמת קצת הגזים עם העוקצנות שלו כלפי אמורי החמודה הזאת |שפם|
אני גם מסכימה איתך שבלאמי התכער :-(
ואיך חיכיתי גם שבלאמי יגלה שקלארק עוד חיה ושהיא תראה אותו מגיע להציל אותה בדיוק בזמן |מאוהב|

didalf

Well-known member
במקום להוציא אותם להורג היא מכריזה על קרב גלדיאטורים למוות. האחרון שנשאר זוכה לחיות. והאמת לא אהבתי את זה בכלל אוף אוקטביה. זה נוראי. עדיף הוצאה להורג. זה הרבה יותר אכזרי ככה ובכלל להפוך הרג של אנשים לספורט זה מזעזע בעיניי. |כן| כן, זו היתה גם התגובה שלי... זה מזעזע ונוראי ממש, מסכימה שזו לא היתה החלטה טובה בכלל. ולראות את קיין שם בסוף!! :eek: OMG זה היה לי הכי נורא.

אבל יואו איזה מדהימה אוקטביה בסצינה שבה היא משתלטת שם על העניינים "אתה וואנקרו או שאתה אויב של וואנקרו -CHOOSE!!!!" :love: :love: :love: 👑

זה כן - " אבל יואו איזה מדהימה אוקטביה בסצינה שבה היא משתלטת שם על העניינים "אתה וואנקרו או שאתה אויב של וואנקרו -CHOOSE!!!!" :love: :love: :love: 👑 " |מאוהב||כתר||מאוהב||כתר|
אבל אז אני נזכרת למה זה מוביל וזה קצת מבאס:-(

למעלה