חוזרים אחורה חזרה, 42 ימים אחרי הפריימפייה. קלארק מצליחה לצאת מהריסות המעבדה. ממה היא שרדה שם 40 יום? היה שם אוכל? היא יוצאת לעולם מדברי ונטוש. איכשהו היא מצליחה לדלות את הרובר מהחול יאיי ואז נוסעת לה ברחבי השממה. היא מגיעה לפוליס ההרוסה. מגדל הנר של לקסה מעוך לחלוטין
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר. היא בודדה לחלוטין בעולם
היא מגיעה לארקדיה ההרוסה ומוצאת את המשקפים של ג'ספר והאייפוד של מאיה וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה
אוח מסכנה. בינתיים היא מקריינת לנו מה קורה, כאילו היא מדברת לחברים בכלל דרך האנטנה הקטנה שלה, מנסה כל יום ליצור קשר ללא הצלחה
היא נוסעת לאנשהו כשפתאום סופת חול תוקפת אותה והורסת את הלוחות הסולרים. שזה ענה לי על השאלה מאיפה יש לה דלק כל הזמן? יכול להיות זה רכב שמונע מאנרגיה סולרית? מגניב. היא רוצה ללכת למדבר הלוחות הסולרים שראינו אז בעונה 2 אבל הם כבר לא שם. קלארק השורדת נשברת וצורחת על העולם שהיא איבדה הכל וכמעט מתאבדת. פאק אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה. אבל אז הנשר עף שוב מעליה והיא סופסוף רואה חלקת אדמה ירוקה
חחחח הצחיק אותי שהיא אומרת לנשר תודה ואז יורה בו
אבל הגיעה לה מה ארוחת ערב נורמלית. היא מגיעה לעמק ירוק שנראה שפריימפייה פסחה עליו משומה, עם עצים ופרחים וכפר קטן וחמוד. למרבה הצער כל האנשים שבו מתו מהקרינה. איך שמחתי בשבילה כשהיא קפצה לשחות באגם הנקי.
קלארק מתנחלת לה בשלווה בכפר כשלפתע יש שם ילדה!! אז ככה היא מצאה את מאדי! היא נייטבלאד ולכן שרדה לבדה, והיא חוששת שקלארק היא משומרי הפליים ותוקפת אותה. שתהיה בריאה מה זה השיער הזה כמו לונה? נטלבלידות לא מסתרקות?? קלארק מציירת לה ציור והן מתחברות. קיוויתי שנראה גם מה קורה בבונקר ובארק בזמן הזה אבל הופס שוב קפצנו את השש שנים האלה. קלארק ומאדי עכשיו הן כל מה שיש אחת לשניה בעולם והן חיות ביחד
מאדי אספה את השיער של בצמות שלא יהיה פרוע ככה.
ואנחנו חוזרים לסוף העונה הקודמת כשספינת האסירים נוחתת. קלארק שולחת את מאדי להתחבא ועוקבת אחרי המתרחש. מגיעים מלא אנשים בלבוש צבאי עם נשק, לא נראים נחמדים. אחד מהם רוצח המונים. הם אמרו משהו מה קרה לעולם בזמן שישנו? הם היו מוקפאים איזה 100 שנה?
אחד מהם תופס את מאדי ורוצה להרוג אותה, חצוף
קלארק מצילה אותה, ואז הוא תוקף את קלארק, ומאדי יורה בו! קלארק מכוונת את האקדח לשני אבל מאדי אומרת שהוא ניסה לעזור לה ואולי הוא טוב, אבל קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו
טוב מאד האמת.
בארק כולם עדיין חיים
הבנות נראות אותו דבר בעוד לבנים יש תספורות חדשות ואיכ בלאמי מה זה הזקן הזה פויה
תוריד!!! גם השיער לא יושב טוב!
הם אוכלים אצות מגעילות כי זה כל מה יש, וחולמים על לרדת למטה לפיסה הירוקה היחידה שרואים גם מהחלל. אוח לו רק ידעתם שקלארק שם. איפה מרפי? מרפי מוגלה משומה לצד השני של הספינה
הוא ואמורי נפרדו לאאאא
אבל הם לא שונאים אותו זה יותר כאילו הוא הגלה את עצמו
בלאמי מנסה לגרום לו להרגיש שיש לו ערך. וואי מעניין מה קרה שם.
ואז הם רואים את ספינת האסירים ומנסים לאותת לעזרה.
מונטי והרפר עדיין ביחד, חמודים
מונטי קצת מפחדת לרדת חזרה כי הוא מפחד להיות האדם שהוא היה שם, שכמו כולם נאלץ להרוג כדי לשרוד. הם לא הרגו אף אחד 6 שנים כבר.
גם אקו קצת חוששת לחזור למה שהיא הייתה בכדוה"א, מזה שהיא עדיין מוגלת. בלאמי נכנס לחדר עם אותו משפט שהוא אמר לה לפני 6 שנים כשהיא ניסתה להתאבד - "לא יותר קל פשוט לצאת החוצה". והם ביחד יאאאאא חמודים
אמרתי או לא אמרתי לכם??!?!!? היה שם משהו מהרגע הראשון!!! ונשבעת שלא ידעתי שום דבר לגבי זה! מעניין אבל מה יקרה כשהוא יפגוש את קלארק שוב. אוף אני מקווה שיהיו פלאשבקים לאיך הוא ואקו נהיו ביחד. היא אמרה שלקח לו 3 שנים רק לסלוח לה.
אקו חוששת שאוקטביה לא תסלח לה עדיין אבל בלאמי אומר שהיא כן.
וסופסוף רואים מה קורה בבונקר - ומה לעזאזל קורה שם???? גראונדרים נלחמים למוות כמו גלאדיאטורים כשכולם מריעים ואוקטביה למעלה בכס המלכות?
אוקטביה מה עשית?