המאה עונה 5

didalf

Well-known member
אוקי אז כשהפורום מת סופית הייתי ממש עצובה מזה ובכלל לא התחשק לי לכתוב פה כמה ימים.
אני עדיין חושבת שזה פורמט בלתי נסבל ואני לא מבטיחה כלום, אבל אני אעתיק לפה את הסיכומים שלי.
אני לא יודעת גם איך כדאי לעשות את זה, כי הודעה לכל פרק תציף את הפורום זה יהפוך לפורום המאה בלבד, אבל דיון על כמה פרקים בשרשור אחד יהיה מבלבל. נראה. בינתיים אני אשים הכל פה.

didalf

Well-known member
המאה פרק 5X01

חוזרים אחורה חזרה, 42 ימים אחרי הפריימפייה. קלארק מצליחה לצאת מהריסות המעבדה. ממה היא שרדה שם 40 יום? היה שם אוכל? היא יוצאת לעולם מדברי ונטוש. איכשהו היא מצליחה לדלות את הרובר מהחול יאיי ואז נוסעת לה ברחבי השממה. היא מגיעה לפוליס ההרוסה. מגדל הנר של לקסה מעוך לחלוטין
😞
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר. היא בודדה לחלוטין בעולם
😞
היא מגיעה לארקדיה ההרוסה ומוצאת את המשקפים של ג'ספר והאייפוד של מאיה וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה
😢
אוח מסכנה. בינתיים היא מקריינת לנו מה קורה, כאילו היא מדברת לחברים בכלל דרך האנטנה הקטנה שלה, מנסה כל יום ליצור קשר ללא הצלחה
😞
היא נוסעת לאנשהו כשפתאום סופת חול תוקפת אותה והורסת את הלוחות הסולרים. שזה ענה לי על השאלה מאיפה יש לה דלק כל הזמן? יכול להיות זה רכב שמונע מאנרגיה סולרית? מגניב. היא רוצה ללכת למדבר הלוחות הסולרים שראינו אז בעונה 2 אבל הם כבר לא שם. קלארק השורדת נשברת וצורחת על העולם שהיא איבדה הכל וכמעט מתאבדת. פאק אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה. אבל אז הנשר עף שוב מעליה והיא סופסוף רואה חלקת אדמה ירוקה
😲
חחחח הצחיק אותי שהיא אומרת לנשר תודה ואז יורה בו
😄
אבל הגיעה לה מה ארוחת ערב נורמלית. היא מגיעה לעמק ירוק שנראה שפריימפייה פסחה עליו משומה, עם עצים ופרחים וכפר קטן וחמוד. למרבה הצער כל האנשים שבו מתו מהקרינה. איך שמחתי בשבילה כשהיא קפצה לשחות באגם הנקי.

קלארק מתנחלת לה בשלווה בכפר כשלפתע יש שם ילדה!! אז ככה היא מצאה את מאדי! היא נייטבלאד ולכן שרדה לבדה, והיא חוששת שקלארק היא משומרי הפליים ותוקפת אותה. שתהיה בריאה מה זה השיער הזה כמו לונה? נטלבלידות לא מסתרקות?? קלארק מציירת לה ציור והן מתחברות. קיוויתי שנראה גם מה קורה בבונקר ובארק בזמן הזה אבל הופס שוב קפצנו את השש שנים האלה. קלארק ומאדי עכשיו הן כל מה שיש אחת לשניה בעולם והן חיות ביחד
❤️
מאדי אספה את השיער של בצמות שלא יהיה פרוע ככה.

ואנחנו חוזרים לסוף העונה הקודמת כשספינת האסירים נוחתת. קלארק שולחת את מאדי להתחבא ועוקבת אחרי המתרחש. מגיעים מלא אנשים בלבוש צבאי עם נשק, לא נראים נחמדים. אחד מהם רוצח המונים. הם אמרו משהו מה קרה לעולם בזמן שישנו? הם היו מוקפאים איזה 100 שנה?
אחד מהם תופס את מאדי ורוצה להרוג אותה, חצוף
😡
קלארק מצילה אותה, ואז הוא תוקף את קלארק, ומאדי יורה בו! קלארק מכוונת את האקדח לשני אבל מאדי אומרת שהוא ניסה לעזור לה ואולי הוא טוב, אבל קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו
😲
טוב מאד האמת.

בארק כולם עדיין חיים
❤️
הבנות נראות אותו דבר בעוד לבנים יש תספורות חדשות ואיכ בלאמי מה זה הזקן הזה פויה
😢
תוריד!!! גם השיער לא יושב טוב!
הם אוכלים אצות מגעילות כי זה כל מה יש, וחולמים על לרדת למטה לפיסה הירוקה היחידה שרואים גם מהחלל. אוח לו רק ידעתם שקלארק שם. איפה מרפי? מרפי מוגלה משומה לצד השני של הספינה
😮
הוא ואמורי נפרדו לאאאא
🥺
אבל הם לא שונאים אותו זה יותר כאילו הוא הגלה את עצמו
😮
בלאמי מנסה לגרום לו להרגיש שיש לו ערך. וואי מעניין מה קרה שם.
ואז הם רואים את ספינת האסירים ומנסים לאותת לעזרה.
מונטי והרפר עדיין ביחד, חמודים
❤️
מונטי קצת מפחדת לרדת חזרה כי הוא מפחד להיות האדם שהוא היה שם, שכמו כולם נאלץ להרוג כדי לשרוד. הם לא הרגו אף אחד 6 שנים כבר.
גם אקו קצת חוששת לחזור למה שהיא הייתה בכדוה"א, מזה שהיא עדיין מוגלת. בלאמי נכנס לחדר עם אותו משפט שהוא אמר לה לפני 6 שנים כשהיא ניסתה להתאבד - "לא יותר קל פשוט לצאת החוצה". והם ביחד יאאאאא חמודים
😍
אמרתי או לא אמרתי לכם??!?!!? היה שם משהו מהרגע הראשון!!! ונשבעת שלא ידעתי שום דבר לגבי זה! מעניין אבל מה יקרה כשהוא יפגוש את קלארק שוב. אוף אני מקווה שיהיו פלאשבקים לאיך הוא ואקו נהיו ביחד. היא אמרה שלקח לו 3 שנים רק לסלוח לה.
אקו חוששת שאוקטביה לא תסלח לה עדיין אבל בלאמי אומר שהיא כן.

וסופסוף רואים מה קורה בבונקר - ומה לעזאזל קורה שם???? גראונדרים נלחמים למוות כמו גלאדיאטורים כשכולם מריעים ואוקטביה למעלה בכס המלכות?
😱
אוקטביה מה עשית?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
המאה פרק 5X02

קודם כל יאיי ג'קסון ומילר הם באמת שיפ יאא חמודים
❤️
אני רק מקווה שזה נכון גם 6 שנים קדימה.

אז מה כל העונה הזאת תהיה קפיצת זמנים בין אחרי הפריימפייה ו6 שנים?

46 ימים אחרי הפריימפייה בבונקר כמובן אין שלום ואחווה.
איזה מישהי מתעצבנת שמישהו גנב לשבט שלה שמיכות ורוצה לסקול אותו ואוקטביה כזה - "על זה שהוא גנב שמיכות? שיחזיר אותן"
😄

למה אינדרה קוראת לה אוסליה מה זה אומר?
גאיה הנודניקית עדיין מסרבת לתמוך באוקטביה כקומנדר כי היא לא נייטבלאד. יאוו נודניקית.

הם שומעים את קלארק מלמעלה מנסה להגיע אליהם אבל לא מצליחים לפתוח את הדלת, ומבינים שהם תקועים כאן. אופס. אבי עדיין כועסת על קיין כבר חודש וחצי יאוו שחררי כבר את רופאה מה לא ברור?!?!

עכשיו כשהם תקועים כאן ליותר מ5 שנים צריך להקציב עוד יותר את האוכל. סקייקרו, או לפחות חלק מהם, ממשיכים להיות קקות שחושבים שהם טובים יותר ומשתלטים על החווה של האוכל
😡
והמנהיגה של המרד עכשיו קושרת את קיין ואבי שלא יפריעו.
חלק מסקייקרו נותרו בחוץ, כמו ג'אהא והילד החמוד המסכן, וניילה, ומילר. והגראונדרים תוקפים אותם. לג'אהא יש דרך לפתוח את הדלת, וגם הוא מדמם למוות כי הגראונדר דקר אותו. אבל כשהוא קרוב לפתיחת הדלת הוא מחליט שלא - כי הגראונדרים יהרגו את כולם ברגע שתפתח, ודורש מאוקטביה שקודם כל תדאג להציל את החפים מפשע.
קווין אוקטביה מגיעה לגראונדרים שצובאים על הדלת ומודיעה להם שאין יותר שבטים. יש וונאקרו. ואו שאתם וואנקרו, או שאתם האויב של וואנקרו! מלכה
👑
היא מכסחת את כל מי שמעז להתקרב אליה
👑
ומלאה בדם היא ממשיכה להכריז - אתם וואנקרו או האויב של וואנקרו! אחרי כמה סיבובים של כמה אידיוטים שמעזים להתעסק עם סקייקריפה מי שנשאר מוריד את הנשק וכורע לה ברך, כמו שצריך! הם נכנסים ותופסים רק את האשמים. המנהיגה של המרד מנסה להתאבד אבל אוקטביה לא נותנת לה לברוח בכזאת קלות.

אבי וג'קסון ממהרים לגאהא אבל זה מאוחר מידי. הוא מת וזוכה לאמרת הפרידה המלאה של אנשי השמיים. זהו ג'אהא מת סופסוף??? תודה. הוא מבקש שאוקטביה תדאג לאית'ן הקטן.

אוקטביה, עדיין מלאת הדם צריכה לצאת לאנשים. גאיה מחליטה סופסוף לתמוך בה, ואומרת שתצא ככה עם הדם, שזה השריון שלה.
אוקטביה מאגדת את כל הפושעים במעגל ומכריזה שהם אויבים של וואנקרו. ושיש יותר מידי אנשים בבונקר הזה, ואין לנו מקום לאויבים של וואנקרו. אבל במקום להוציא אותם להורג היא מכריזה על קרב גלדיאטורים למוות. האחרון שנשאר זוכה לחיות. והאמת לא אהבתי את זה בכלל אוף אוקטביה. זה נוראי. עדיף הוצאה להורג. זה הרבה יותר אכזרי ככה ובכלל להפוך הרג של אנשים לספורט זה מזעזע בעיניי.
בפעם הראשונה כולם בשוק מידי, אבל 6 שנים קדימה זה כנראה הספורט החביב על וואנקרו וזה עשה לי ממש רע האמת. אוקטביה, שעכשיו היא בלודריינה (מלכת הדמים?) מפקחת מלמעלה ומחליטה אם הזוכה יזכה להשאר בחיים. גאיה ומילר עומדים לידה כמו שומרים, ואית'ן קצת גדל והוא טירון וואנקרו?
הסיבוב הבא מתחיל ואחד המתמודדים הוא קיין. מהההההההה
😲

אוף לא אהבתי שזאת ההחלטה של אוקטביה
😢

didalf

Well-known member
המאה פרק 5X03

יאוו האסירים החדשים מעצבנים.

קלארק מפתה אותם למלכודת כדי לירות בהם אבל הם יורים עליה בטיל המוזר הזה והן מצליחות לברוח. היא מחביאה את מאדי אבל נותנת להם לתפוס אותה.
יש את המפקדת המעצבנת שלהם, אחד מקרירי שהוא פסיכופט רצחני, ואחד שהוא השוטר הטוב, כנראה איש צוות ולא אסיר? הוא דומה טיפה לג'קסון.
הם רוצים מידע כמו מי עוד נמצא שם אבל קלארק מסרבת לדבר. קצת מצחיק שהמפקדת אומרת לקלארק - "שבאנו לא חשבנו שיש פה מישהו", זה בתכלס בדיוק מה שקרה למאה כשהם הגיעו.

במקביל בחלל החבורה מגיעה לספינת האסירים כדי לחפש דלק. אמורי מפשלת בנחיתה והם עושים נחיתת חירום קצת והאזעקה נדלקת. מרפי כל הזמן זורק לה הערות מרושעות דיי מה יש לך אתם אוהבים
🥺
הם מאזינים לקשר מכדוה"א בו בדיוק האסירים רודפים אחחרי קלארק ומאדי. הם חושבים שזה מישהו משלהם אבל מאנשי הבונקר, אולי אוקטביה?
בגלל האזעקה המפקדת מורה להעיר את אחד האסירים שיתקוף, כשבמקביל אקו והבנים מגלים את כל האסירים המוקפאים כמו חיילי החורף. אקו הולכת להזהיר את בלאמי ורייבן כשההוא כבר תוקף. כמובן שהם הורגים אותו. וזהו נגמרו 6 שנים בלי הרג. הם גם ראו בוידאו שלפני 100 שנה הייתה הפיכה בספינה מונהגת בידי אותה מפקדת.
מרפי רוצה להרוג את כל האסירים הקפואים מיד, אבל בלאמי פחות רוצה שוב פעם להתעסק בהרג המוני. אלוהים ישמור האנשים האלה לא יכולים להעביר יום בחייהם בלי להרוג או להתלבט האם להרוג מישהו?
🤦‍♀️

מישהו (נראה לי אקו) מציע לא להרוג אותם עכשיו אלא להרוג אותם מהקרקע ולהשתמש בזה כאיום. אבל רייבן מגלה שאי אפשר ומישהו חייב להשאר מאחור, וזאת חייבת להיות היא. אבל מי יסיע את החללית?? היא אומרת שאמורי. כן? אנחנו סומכים עליה מספיק? היא אומרת לבלאמי שיש תא מילוט ואז הוא מסכים לתוכנית. מרפי מתנדב להשאר איתה חמוד. אבל אז מסתבר שאין תא מילוט, אופס. מרפי נדפק. אני מתה על החברות שלהם כאלה חמודים
❤️
אפילו שזה היה מרושע הצחיק אותי שהוא אמר "אם אמורי מטיסה את החללית להשאר פה זה צעד של שורדים"
😄

האסירים כמעט תופסים את מאדי וקלארק נשברת ומוכנה לדבר איתם אם ישחררו אותה, המפקדת מסכימה. קלארק מספרת את האמת, רק שתיהן פה.

לא רק שאמורי, גראונדרית ולא אסטרונאטית בשום צורה מצליחה להנחית את החללית בצורה מושלמת, הם גם מגיעים בדיוק בזמן ונוחתים במקום הנכון - רמת אמינות: ניק ממש סטרייט. אבל איך שהיא הייתה המומה ונרגשת מזה שהיא הצליחה היה ממש חמוד.
האסירים תופסים אותם ומאשימים את קלראק שהיא שיקרה אבל באמת שאין לה מושג! ואז בוםבום מאדי מכסחת את כל האסירים, תלמידת קלארק טובה! יאוו והיא מזהה את בלאמי מהציורים התרגשתי (איך זיהתה אבל עם איך שהוא נראה עכשיו?
😄
) כמעט בכיתי כשהיא אמרה לו "קלארק ידעה שתבוא" והוא הבין שהיא בחיים אעהאההה
❤️

ואז כשמתעללים בה עם השוקר הוא מגיע ומודיע שאם הם לא ישחררו אותה הוא יהרוג את כל האנשים שלהם. אעהעהה הפרצופים שלהם כשהם ראו אחד את השני
😍
אני רוצה חיבוק אבל! ואז המפקדת המעצבנת אומרת לו: "283 חיים בשביל אחת? היא כנראה מאד חשובה", ובלאמי - "שי איז"
😍

טוב אבל תורידו גם את רייבן ומרפי בבקשה.

didalf

Well-known member
המאה פרק 5X04

רצינייייייייייייייייייייייייי?????? הוא לא מרשה לי לשלוח כי יש פה יותר מידי אייקונים?!?!?!?! מה זה השטויות האלה????? קיבלתי הודעה "אין באפשרותך לשלוח הודעה עם יותר מ20 תמונות" ואין פה תמונות רק אייקונים!!!!

אוקי קודם כל תלונה - תמיד נטפליקס מציג תמונה מהפרק בהתחלה כשהוא טוען - התמונה הפעם: קלארק, אוקטביה ובלאמי מחוץ לבונקר. תודה באמת על הספוילר|שפם|

בלאמי מגיע לעסקה עם דיוזה שתעזור להם לפתוח את הבונקר. היא זוממת לחטוף את הרופאה שלהם כלומר אבי.
בלאמי משחרר את קלארק אעהעהההההה והם מתחבקים אחרי כ"כ הרבה זמןןןןן
😍
😢
😍
בכיתי קצת. אבל באופן מפתיע בכיתי ממש דווקא אח"כ - כשבלאמי דיבר עם רייבן על התוכנית ואז הוא העביר להם את קלארק. הפנים של רייבן כשהיא שמעה אותה שברו אותי
😢
😍
😢
😍
פרינסס מקניק פוראבר
😍
אני כותבת על זה ובוכה שוב
😅
חחחחח ומרפי: "ועוד הם קוראים לי ג'וק"
😄
❤️
חבל רק שלא ראינו מפגש של עם שאר הקבוצה שבכלל לא היו פה היום. (סייד נוט: כשקלארק שואלת מה עם השאר, רייבן, מרפי, מונטי, בלאמי מוסיף את אקו ואמורי. כולם שכחו מהרפר אאוץ').

בבונקר קיין מנצח בקרב אבל מכה את השני קצת יותר מידי מה שבעיני אוקטביה והקהל מראה על חולשה והיא לא חוננת אותו אלא מכריזה שהוא ילחם גם מחר. אוף ממש קשה לי עם האוקטביה הזאת אני הרי סוגדת לאוקטביה ואני לא אוהבת את הכיוון שלוקחים אותה אליו
😞
מסתבר שקיין גנב תרופה ולכן הוא אויב של וונקרו. רק שקיין כמובן רק מגן על אבי, שהיא זאת שגנבה את הכדורים שהיא מכורה אליהם. באמת שזה לא הרגיש לי כזה בולט ההתמכרות שלה בפרק הקודם, מזל שדילן הדגישה את זה. אבי כלואה כי היא רוצה להסגיר את עצמה. מצד אחד הם חמודים אבל מצד שני הרצון שלהם להקריב את עצמם כל הזמן מתיש אותי. אינדרה הנשמה לוקחת את קיין לאבי אחרי הקרב כדי שאבי תדע שהוא שרד ושתשכנע אותו לא לוותר בקרב הזה.
הקרב הבא מתחיל אבל קיין מסרב להלחם ורק עומד שם ובוהה באוקטביה. אוקטביה מתעצבנת ויורדת למטה וכמעט הורגת אותו בעצמה כשבום, נפתח הבונקר. ואז מישהו יורד בכבל. זה בלאמי!! אוקטביה רואה את בלאמי וזורקת את החרב וקופצת עליו אעהאההההה|
😍
😍
😍
כמה איחודים איזה כיף
❤️
גם קלארק מתאחדת עם אבי וזה מרגש. אני שמחה שלא מרחו הרבה זמן את המפגשים האלה.
ואז דיוזה והצוות שלה יורדים, היא ואוקטביה בוהות אחת בשניה כזה "היא פסיכית כמוני, איי ליי איט"
😄
. מסתבר שמה1200 שהיו בהתחלה נשארו 814. אני מניחה שלא כולם מתו בקרבות אבל זה עדיין הרבה אבדות.

didalf

Well-known member
המאה פרק 5X04

רצינייייייייייייייייייייייייי?????? הוא לא מרשה לי לשלוח כי יש פה יותר מידי אייקונים?!?!?!?! מה זה השטויות האלה????? קיבלתי הודעה "אין באפשרותך לשלוח הודעה עם יותר מ20 תמונות" ואין פה תמונות רק אייקונים!!!!

פרק 5X04 המשך כי האתר הכושל הזה קשה לו עם הרבה אייקונים

בינתיים הלוטננט הנחמד יחסית מנסה לפרוץ לחללית אסירים ורייבן עוצרת אותו כי היא גאון ואפילו עושה לו ציור של ציפור בקוד
😄
👑

רייבן נכנסת לחדר האסירים ומוצאת מרפי מנמנם בתא
😄
ונבהלת
😄

"זה נראה לך מקום לנמנם בו"
"כן זה בדיוק מה שהם עשו 100 שנה"
😄
(ציטוט לא מדויק בכלל כי אני מתעצלת לבדוק)
היא כועסת עליו שהוא ג'וק חסר תועלת והוא מבין שהיא מפחדת להרוג כ"כ הרבה אנשים ואומר לה שהוא נשאר בשבילה, והיא ימשוך בידית. חמוד
❤️
ואז הם משחקים כדורגל יאאאא חמודים
😍
מרבן-בסטיז זה אחד הדברים האהובים עליי עכשיו
❤️

אבל דיוזה מצאה את הרופאה שלה ומורה ללוטנט לפתוח את הדלתות של החללית כדי לרוקן את החמצן, שיט. רייבן ומרפי באים להרוג את האסירים אבל במקום זה מעירים אותם ועכשיו לדיוזה אין ברירה אלא לסגור את הדלתות אחרת כל האנשים שלה ימותו גם כן. וכמעט 300 אסירים זועמים יוצאים מהתאים לעבר רייבן ומרפי, שיט
😲

אינדרה משחררת את קיין כפרעליה
❤️
ואומרת להם לברוח. דיוזה הנבלה שעכשיו בשליטה מכריזה מלחמה, ולוקחת את אבי שמתנדבת לבוא אם קיין יבוא איתה ובכך ינצל מאוקטביה. והיא מכריזה שהעמק שלהם
😡
ואחד האסירים היותר סוררים שלה יורה בתותח המוזר הזה ומישהו קופץ להגן על אוקטביה ומתפוצץ לחתיכות, אמאלה. אוקטביה כועסת על בלאמי שזה אשמתו והוא הביא את המלחמה. די לא פייר הוא באמת ניסה מאיפה לו לדעת שהיא תערים עליו ככה?
🥺

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאיי!!!!
תודה רבה.
אני מודה שהייתי קצת מתוסכל שלא כתבתן, והיה לי עצוב על לונה ומילי (ואולי עוד) שעקבו אחרי הצפיה החוזרת הזאת.
אני בשוק שכבר התקדמת כל כך הרבה. מרגיש כאילו עברו בקושי יומיים.
אפילו לא הספקתי לשלוח את התגובה הישנה שלי על סיום עונה 4.

אני חושב שזה יהיה בסדר אם תעשי כל יום הודעה ראשית לפרקים שאת רואה באותו יום. זה אומנם יתפוס חלק נכבד מאוד מהדף הראשי של הפורום, אבל זה בכל מקרה מה שהיה גם בפורום הישן.
אם אני אראה שזה נעשה בעייתי אני אוכל לנעוץ דברים מסויימים מעל.

חוץ מזה אם כאן יתפתחו דיונים מתפרשים על כל פרק אני אוכל לפצל לשרשורים נפרדים.

זה באמת דפוק לחלוטין. אבל זה מסוג הדברים שהגיוני שהם באגים שעוד יסדרו. לפחות אם נפנה לגביהם.
ואולי הכי טוב לשאול את @arseny92 על זה

didalf

Well-known member
יאיי!!!!
תודה רבה.
אני מודה שהייתי קצת מתוסכל שלא כתבתן, והיה לי עצוב על לונה ומילי (ואולי עוד) שעקבו אחרי הצפיה החוזרת הזאת.
אני בשוק שכבר התקדמת כל כך הרבה. מרגיש כאילו עברו בקושי יומיים.
אפילו לא הספקתי לשלוח את התגובה הישנה שלי על סיום עונה 4.

אני חושב שזה יהיה בסדר אם תעשי כל יום הודעה ראשית לפרקים שאת רואה באותו יום. זה אומנם יתפוס חלק נכבד מאוד מהדף הראשי של הפורום, אבל זה בכל מקרה מה שהיה גם בפורום הישן.
אם אני אראה שזה נעשה בעייתי אני אוכל לנעוץ דברים מסויימים מעל.

חוץ מזה אם כאן יתפתחו דיונים מתפרשים על כל פרק אני אוכל לפצל לשרשורים נפרדים.

זה באמת דפוק לחלוטין. אבל זה מסוג הדברים שהגיוני שהם באגים שעוד יסדרו. לפחות אם נפנה לגביהם.
ואולי הכי טוב לשאול את @arseny92 על זה
הודעה ראשית פעם ביום גם תהיה הצפה, בפורום עשיתי כל 4 ימים/4 פרקים בערך

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והנה המחשבות שלי על סוף עונה 4
הנה מה שכתבתי על פרק 4X13:

ואני לא יודע למה זה לא נותן לי להכנס כרגע להודעה על 4X12, אבל בגלל שחששתי שמשהו כזה יקרה אני עשיתי צילום מסך שלה.
the 100 412.jpg

didalf

Well-known member
והנה המחשבות שלי על סוף עונה 4
הנה מה שכתבתי על פרק 4X13:

ואני לא יודע למה זה לא נותן לי להכנס כרגע להודעה על 4X12, אבל בגלל שחששתי שמשהו כזה יקרה אני עשיתי צילום מסך שלה.
צפה בקובץ המצורף 667
חחחח מצאתי את זה לבד כבר (פשוט חיפשתי לפי תאריכים)

ההודעה שלך על 413 רגועה מידיB-|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המאה פרק 5X01

חוזרים אחורה חזרה, 42 ימים אחרי הפריימפייה. קלארק מצליחה לצאת מהריסות המעבדה. ממה היא שרדה שם 40 יום? היה שם אוכל? היא יוצאת לעולם מדברי ונטוש. איכשהו היא מצליחה לדלות את הרובר מהחול יאיי ואז נוסעת לה ברחבי השממה. היא מגיעה לפוליס ההרוסה. מגדל הנר של לקסה מעוך לחלוטין
😞
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר. היא בודדה לחלוטין בעולם היא מגיעה לארקדיה ההרוסה ומוצאת את המשקפים של ג'ספר והאייפוד של מאיה וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה אוח מסכנה. בינתיים היא מקריינת לנו מה קורה, כאילו היא מדברת לחברים בכלל דרך האנטנה הקטנה שלה, מנסה כל יום ליצור קשר ללא הצלחה היא נוסעת לאנשהו כשפתאום סופת חול תוקפת אותה והורסת את הלוחות הסולרים. שזה ענה לי על השאלה מאיפה יש לה דלק כל הזמן? יכול להיות זה רכב שמונע מאנרגיה סולרית? מגניב. היא רוצה ללכת למדבר הלוחות הסולרים שראינו אז בעונה 2 אבל הם כבר לא שם. קלארק השורדת נשברת וצורחת על העולם שהיא איבדה הכל וכמעט מתאבדת. פאק אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה. אבל אז הנשר עף שוב מעליה והיא סופסוף רואה חלקת אדמה ירוקה
😲
😄
אבל הגיעה לה מה ארוחת ערב נורמלית. היא מגיעה לעמק ירוק שנראה שפריימפייה פסחה עליו משומה, עם עצים ופרחים וכפר קטן וחמוד. למרבה הצער כל האנשים שבו מתו מהקרינה. איך שמחתי בשבילה כשהיא קפצה לשחות באגם הנקי.

קלארק מתנחלת לה בשלווה בכפר כשלפתע יש שם ילדה!! אז ככה היא מצאה את מאדי! היא נייטבלאד ולכן שרדה לבדה, והיא חוששת שקלארק היא משומרי הפליים ותוקפת אותה. שתהיה בריאה מה זה השיער הזה כמו לונה? נטלבלידות לא מסתרקות?? קלארק מציירת לה ציור והן מתחברות. קיוויתי שנראה גם מה קורה בבונקר ובארק בזמן הזה אבל הופס שוב קפצנו את השש שנים האלה. קלארק ומאדי עכשיו הן כל מה שיש אחת לשניה בעולם והן חיות ביחדמאדי אספה את השיער של בצמות שלא יהיה פרוע ככה.

ואנחנו חוזרים לסוף העונה הקודמת כשספינת האסירים נוחתת. קלארק שולחת את מאדי להתחבא ועוקבת אחרי המתרחש. מגיעים מלא אנשים בלבוש צבאי עם נשק, לא נראים נחמדים. אחד מהם רוצח המונים. הם אמרו משהו מה קרה לעולם בזמן שישנו? הם היו מוקפאים איזה 100 שנה?
אחד מהם תופס את מאדי ורוצה להרוג אותה, חצוף קלארק מצילה אותה, ואז הוא תוקף את קלארק, ומאדי יורה בו! קלארק מכוונת את האקדח לשני אבל מאדי אומרת שהוא ניסה לעזור לה ואולי הוא טוב, אבל קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו טוב מאד האמת.

בארק כולם עדיין חיים
❤️
הבנות נראות אותו דבר בעוד לבנים יש תספורות חדשות ואיכ בלאמי מה זה הזקן הזה פויה תוריד!!! גם השיער לא יושב טוב!
הם אוכלים אצות מגעילות כי זה כל מה יש, וחולמים על לרדת למטה לפיסה הירוקה היחידה שרואים גם מהחלל. אוח לו רק ידעתם שקלארק שם. איפה מרפי? מרפי מוגלה משומה לצד השני של הספינה הוא ואמורי נפרדו לאאאאאבל הם לא שונאים אותו זה יותר כאילו הוא הגלה את עצמו בלאמי מנסה לגרום לו להרגיש שיש לו ערך. וואי מעניין מה קרה שם.
❤️
מונטי קצת מפחדת לרדת חזרה כי הוא מפחד להיות האדם שהוא היה שם, שכמו כולם נאלץ להרוג כדי לשרוד. הם לא הרגו אף אחד 6 שנים כבר.
גם אקו קצת חוששת לחזור למה שהיא הייתה בכדוה"א, מזה שהיא עדיין מוגלת. בלאמי נכנס לחדר עם אותו משפט שהוא אמר לה לפני 6 שנים כשהיא ניסתה להתאבד - "לא יותר קל פשוט לצאת החוצה". והם ביחד יאאאאא חמודים
😍
אמרתי או לא אמרתי לכם??!?!!? היה שם משהו מהרגע הראשון!!! ונשבעת שלא ידעתי שום דבר לגבי זה! מעניין אבל מה יקרה כשהוא יפגוש את קלארק שוב. אוף אני מקווה שיהיו פלאשבקים לאיך הוא ואקו נהיו ביחד. היא אמרה שלקח לו 3 שנים רק לסלוח לה.

וסופסוף רואים מה קורה בבונקר - ומה לעזאזל קורה שם???? גראונדרים נלחמים למוות כמו גלאדיאטורים כשכולם מריעים ואוקטביה למעלה בכס המלכות?
😱
אוקטביה מה עשית?

ממה היא שרדה שם 40 יום? היה שם אוכל?
נייטבלאדים לא צריכים לאכול
איכשהו היא מצליחה לדלות את הרובר מהחול
נייטבלאדים מעולים בחפירה
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר.
אבל לא עד כדי כך
וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה
😢
אוח מסכנה.

מסתבר שנייטבלאדים לא חסינים לעצב
אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה.
נייטבלאדים מדהימים
נטלבלידות לא מסתרקות??
לנייטבלאדיות יש שיער חלק באופן טבעי (או בעיה פסיכולוגית שהן חושבות שהן לא צריכות להסתרק)

קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו טוב מאד האמת.
רק בצפיה החוזרת קלטתי שהמשפט הזה "אין אנשים טובים" חוזר כמה פעמים.
איכשהו הוא נשמע פחות אלים כשלא אומרים אותו מיד אחרי שיורים במישהו.

עמק ירוק שנראה שפריימפייה פסחה עליו משומה
התקווה הייתה שפריימפייה תפסח גם על עמק יזרעאל, אבל ברגע האחרון היא רצתה לבדוק מה קורה בעפולה.

לבנים יש תספורות חדשות ואיכ בלאמי מה זה הזקן הזה פויה תוריד!!! גם השיער לא יושב טוב!
את מתעסקת לא מעט בתספורות של דמויות, אבל לא נראה לי שאמרת מילה על השיער של קלארק.

הוא ואמורי נפרדו לאאאא
❤️

והם ביחד יאאאאא חמודים אמרתי או לא אמרתי לכם??!?!!?

אבל הדבר העצוב באמת זה שגם רייבן שם ואין לה עם מי להיות. לא יכלו לעשות שלישיה?

אוקטביה למעלה בכס המלכות?
תכלס איפה שהיא אמורה להיות.
במהלך עונה 4 כל הזמן קראת לאוקטביה מלכה בתגובות שלך וכל הזמן רציתי להגיד לך: "עדיין לא, אבל עוד מעט"

עכשיו תודי שהחיים שלך לא היו ורודים בלי התגובות שלי :-P:

didalf

Well-known member
ממה היא שרדה שם 40 יום? היה שם אוכל?
נייטבלאדים לא צריכים לאכול
איכשהו היא מצליחה לדלות את הרובר מהחול
נייטבלאדים מעולים בחפירה
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר.
אבל לא עד כדי כך
וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה
😢
אוח מסכנה.

מסתבר שנייטבלאדים לא חסינים לעצב
אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה.
נייטבלאדים מדהימים
נטלבלידות לא מסתרקות??
לנייטבלאדיות יש שיער חלק באופן טבעי (או בעיה פסיכולוגית שהן חושבות שהן לא צריכות להסתרק)

קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו טוב מאד האמת.
רק בצפיה החוזרת קלטתי שהמשפט הזה "אין אנשים טובים" חוזר כמה פעמים.
איכשהו הוא נשמע פחות אלים כשלא אומרים אותו מיד אחרי שיורים במישהו.

עמק ירוק שנראה שפריימפייה פסחה עליו משומה
התקווה הייתה שפריימפייה תפסח גם על עמק יזרעאל, אבל ברגע האחרון היא רצתה לבדוק מה קורה בעפולה.

לבנים יש תספורות חדשות ואיכ בלאמי מה זה הזקן הזה פויה תוריד!!! גם השיער לא יושב טוב!
את מתעסקת לא מעט בתספורות של דמויות, אבל לא נראה לי שאמרת מילה על השיער של קלארק.

הוא ואמורי נפרדו לאאאא
❤️

והם ביחד יאאאאא חמודים אמרתי או לא אמרתי לכם??!?!!?

אבל הדבר העצוב באמת זה שגם רייבן שם ואין לה עם מי להיות. לא יכלו לעשות שלישיה?

אוקטביה למעלה בכס המלכות?
תכלס איפה שהיא אמורה להיות.
במהלך עונה 4 כל הזמן קראת לאוקטביה מלכה בתגובות שלך וכל הזמן רציתי להגיד לך: "עדיין לא, אבל עוד מעט"

עכשיו תודי שהחיים שלך לא היו ורודים בלי התגובות שלי :-P:
אתה תגרום לי להתחרט שבכלל כתבתי פהB-|

השיער של קלארק נראה סבבה. את בלאמי כיערו ממש. וכשחלק מההנאה שלי מהסדרה הייתה הפרצוף היפה שלו זאת בעיה.

חחחח אני גם דאגתי לרייבן שנשארה הרווקה היחידה.

מילי08

Well-known member
המאה פרק 5X01

😞
היא מנסה לדלות את הבונקר מבין ההריסות אבל בסוף זה רק קורס יותר. היא בודדה לחלוטין בעולם
😞
היא מגיעה לארקדיה ההרוסה ומוצאת את המשקפים של ג'ספר והאייפוד של מאיה וזה נקודת השבר הראשונה שלה והיא בוכה
😢
אוח מסכנה. בינתיים היא מקריינת לנו מה קורה, כאילו היא מדברת לחברים בכלל דרך האנטנה הקטנה שלה, מנסה כל יום ליצור קשר ללא הצלחה
😞
היא נוסעת לאנשהו כשפתאום סופת חול תוקפת אותה והורסת את הלוחות הסולרים. שזה ענה לי על השאלה מאיפה יש לה דלק כל הזמן? יכול להיות זה רכב שמונע מאנרגיה סולרית? מגניב. היא רוצה ללכת למדבר הלוחות הסולרים שראינו אז בעונה 2 אבל הם כבר לא שם. קלארק השורדת נשברת וצורחת על העולם שהיא איבדה הכל וכמעט מתאבדת. פאק אני הייתי מוותרת מזמן היא מדהימה. אבל אז הנשר עף שוב מעליה והיא סופסוף רואה חלקת אדמה ירוקה
😲
😄

קלארק מתנחלת לה בשלווה בכפר כשלפתע יש שם ילדה!! אז ככה היא מצאה את מאדי! היא נייטבלאד ולכן שרדה לבדה, והיא חוששת שקלארק היא משומרי הפליים ותוקפת אותה. שתהיה בריאה מה זה השיער הזה כמו לונה? נטלבלידות לא מסתרקות?? קלארק מציירת לה ציור והן מתחברות. קיוויתי שנראה גם מה קורה בבונקר ובארק בזמן הזה אבל הופס שוב קפצנו את השש שנים האלה. קלארק ומאדי עכשיו הן כל מה שיש אחת לשניה בעולם והן חיות ביחד
❤️

😡
קלארק מצילה אותה, ואז הוא תוקף את קלארק, ומאדי יורה בו! קלארק מכוונת את האקדח לשני אבל מאדי אומרת שהוא ניסה לעזור לה ואולי הוא טוב, אבל קלארק קצת איבדה אמון באנושות ומכריזה שאין אנשים טובים ויורה בו
😲
טוב מאד האמת.

בארק כולם עדיין חיים
❤️
😢
הם אוכלים אצות מגעילות כי זה כל מה יש, וחולמים על לרדת למטה לפיסה הירוקה היחידה שרואים גם מהחלל. אוח לו רק ידעתם שקלארק שם. איפה מרפי? מרפי מוגלה משומה לצד השני של הספינה
😮
הוא ואמורי נפרדו לאאאא
🥺
😮
❤️
😍

😱
אוקטביה מה עשית?
וואלה, גם לי הפריעה השאלה של הדלק (באופן כללי בסדרה).
לא חשבתי על הלוחות הסולריים.
וההמשך.. וואי וואי. אוקטביה איבדה את מעט התמימות שעוד היתה לה

מילי08

Well-known member
המאה פרק 5X02

❤️

איזה מישהי מתעצבנת שמישהו גנב לשבט שלה שמיכות ורוצה לסקול אותו ואוקטביה כזה - "על זה שהוא גנב שמיכות? שיחזיר אותן"
😄

גאיה הנודניקית עדיין מסרבת לתמוך באוקטביה כקומנדר כי היא לא נייטבלאד. יאוו נודניקית.

הם שומעים את קלארק מלמעלה מנסה להגיע אליהם אבל לא מצליחים לפתוח את הדלת, ומבינים שהם תקועים כאן. אופס. אבי עדיין כועסת על קיין כבר חודש וחצי יאוו שחררי כבר את רופאה מה לא ברור?!?!

עכשיו כשהם תקועים כאן ליותר מ5 שנים צריך להקציב עוד יותר את האוכל. סקייקרו, או לפחות חלק מהם, ממשיכים להיות קקות שחושבים שהם טובים יותר ומשתלטים על החווה של האוכל
😡
חלק מסקייקרו נותרו בחוץ, כמו ג'אהא והילד החמוד המסכן, וניילה, ומילר. והגראונדרים תוקפים אותם. לג'אהא יש דרך לפתוח את הדלת, וגם הוא מדמם למוות כי הגראונדר דקר אותו. אבל כשהוא קרוב לפתיחת הדלת הוא מחליט שלא - כי הגראונדרים יהרגו את כולם ברגע שתפתח, ודורש מאוקטביה שקודם כל תדאג להציל את החפים מפשע.
קווין אוקטביה מגיעה לגראונדרים שצובאים על הדלת ומודיעה להם שאין יותר שבטים. יש וונאקרו. ואו שאתם וואנקרו, או שאתם האויב של וואנקרו! מלכה
👑
👑
ומלאה בדם היא ממשיכה להכריז - אתם וואנקרו או האויב של וואנקרו! אחרי כמה סיבובים של כמה אידיוטים שמעזים להתעסק עם סקייקריפה מי שנשאר מוריד את הנשק וכורע לה ברך, כמו שצריך! הם נכנסים ותופסים רק את האשמים. המנהיגה של המרד מנסה להתאבד אבל אוקטביה לא נותנת לה לברוח בכזאת קלות.

אבי וג'קסון ממהרים לגאהא אבל זה מאוחר מידי. הוא מת וזוכה לאמרת הפרידה המלאה של אנשי השמיים. זהו ג'אהא מת סופסוף??? תודה. הוא מבקש שאוקטביה תדאג לאית'ן הקטן.

אוקטביה, עדיין מלאת הדם צריכה לצאת לאנשים. גאיה מחליטה סופסוף לתמוך בה, ואומרת שתצא ככה עם הדם, שזה השריון שלה.
אוקטביה מאגדת את כל הפושעים במעגל ומכריזה שהם אויבים של וואנקרו. ושיש יותר מידי אנשים בבונקר הזה, ואין לנו מקום לאויבים של וואנקרו. אבל במקום להוציא אותם להורג היא מכריזה על קרב גלדיאטורים למוות. האחרון שנשאר זוכה לחיות. והאמת לא אהבתי את זה בכלל אוף אוקטביה. זה נוראי. עדיף הוצאה להורג. זה הרבה יותר אכזרי ככה ובכלל להפוך הרג של אנשים לספורט זה מזעזע בעיניי.
בפעם הראשונה כולם בשוק מידי, אבל 6 שנים קדימה זה כנראה הספורט החביב על וואנקרו וזה עשה לי ממש רע האמת. אוקטביה, שעכשיו היא בלודריינה (מלכת הדמים?) מפקחת מלמעלה ומחליטה אם הזוכה יזכה להשאר בחיים. גאיה ומילר עומדים לידה כמו שומרים, ואית'ן קצת גדל והוא טירון וואנקרו?
😲

😢
כל מה שכתבת על אוקטביה |כן|

מילי08

Well-known member
המאה פרק 5X04

אוקי קודם כל תלונה - תמיד נטפליקס מציג תמונה מהפרק בהתחלה כשהוא טוען - התמונה הפעם: קלארק, אוקטביה ובלאמי מחוץ לבונקר. תודה באמת על הספוילר|שפם|

בלאמי מגיע לעסקה עם דיוזה שתעזור להם לפתוח את הבונקר. היא זוממת לחטוף את הרופאה שלהם כלומר אבי.
בלאמי משחרר את קלארק אעהעהההההה והם מתחבקים אחרי כ"כ הרבה זמןןןןן
😍
😢
😍
בכיתי קצת. אבל באופן מפתיע בכיתי ממש דווקא אח"כ - כשבלאמי דיבר עם רייבן על התוכנית ואז הוא העביר להם את קלארק. הפנים של רייבן כשהיא שמעה אותה שברו אותי
😢
😍
😢
😍
פרינסס מקניק פוראבר
😍
אני כותבת על זה ובוכה שוב
😅
חחחחח ומרפי: "ועוד הם קוראים לי ג'וק"
😄
❤️
חבל רק שלא ראינו מפגש של עם שאר הקבוצה שבכלל לא היו פה היום. (סייד נוט: כשקלארק שואלת מה עם השאר, רייבן, מרפי, מונטי, בלאמי מוסיף את אקו ואמורי. כולם שכחו מהרפר אאוץ').

בבונקר קיין מנצח בקרב אבל מכה את השני קצת יותר מידי מה שבעיני אוקטביה והקהל מראה על חולשה והיא לא חוננת אותו אלא מכריזה שהוא ילחם גם מחר. אוף ממש קשה לי עם האוקטביה הזאת אני הרי סוגדת לאוקטביה ואני לא אוהבת את הכיוון שלוקחים אותה אליו
😞
מסתבר שקיין גנב תרופה ולכן הוא אויב של וונקרו. רק שקיין כמובן רק מגן על אבי, שהיא זאת שגנבה את הכדורים שהיא מכורה אליהם. באמת שזה לא הרגיש לי כזה בולט ההתמכרות שלה בפרק הקודם, מזל שדילן הדגישה את זה. אבי כלואה כי היא רוצה להסגיר את עצמה. מצד אחד הם חמודים אבל מצד שני הרצון שלהם להקריב את עצמם כל הזמן מתיש אותי. אינדרה הנשמה לוקחת את קיין לאבי אחרי הקרב כדי שאבי תדע שהוא שרד ושתשכנע אותו לא לוותר בקרב הזה.
הקרב הבא מתחיל אבל קיין מסרב להלחם ורק עומד שם ובוהה באוקטביה. אוקטביה מתעצבנת ויורדת למטה וכמעט הורגת אותו בעצמה כשבום, נפתח הבונקר. ואז מישהו יורד בכבל. זה בלאמי!! אוקטביה רואה את בלאמי וזורקת את החרב וקופצת עליו אעהאההההה|
😍
😍
😍
כמה איחודים איזה כיף
❤️
גם קלארק מתאחדת עם אבי וזה מרגש. אני שמחה שלא מרחו הרבה זמן את המפגשים האלה.
ואז דיוזה והצוות שלה יורדים, היא ואוקטביה בוהות אחת בשניה כזה "היא פסיכית כמוני, איי ליי איט"
😄
. מסתבר שמה1200 שהיו בהתחלה נשארו 814. אני מניחה שלא כולם מתו בקרבות אבל זה עדיין הרבה אבדות.
תפוזונות
גם נטפליקס
את כותבת דברים שלא שמתי לב אליהם בזמן הצפייה (ההערה על הארפר)
אוקטביה... אוף ;-(
איזה מבאסות שהעברתן את הדיונים למקום אחר. אם אנחנו סובלים כאן אז גם אתן B-| . וואנקרו או לא?

didalf

Well-known member
תפוזונות
גם נטפליקס
את כותבת דברים שלא שמתי לב אליהם בזמן הצפייה (ההערה על הארפר)
אוקטביה... אוף ;-(
איזה מבאסות שהעברתן את הדיונים למקום אחר. אם אנחנו סובלים כאן אז גם אתן B-| . וואנקרו או לא?
ספייסקרו:-P:

Lhuna3

Well-known member
המאה פרק 5X01

😞
😞
😢
😞
😲
😄

❤️

😡
😲
טוב מאד האמת.

בארק כולם עדיין חיים
❤️
😢
😮
הוא ואמורי נפרדו לאאאא
🥺
😮
❤️
😍

😱
אוקטביה מה עשית?
לגמרי אוטקביה מה עשית! :eek: איזה הלם היה לי הסוף הזה!
היה לי נורא קשה גם הרגעים שקלארק מנסה להגיע לבונקר החסום ולא מצליחה והיא לבד בעולם (ולקלוט שאין להם בעצם איך לצאת משם עכשיו), והרגע שהיא מכוונת לעצמה אקדח לראש... ברור שידעתי שהיא תחיה, אבל כל הסצינות שלה לבד נואשת למצוא משהו בהתחלה זה היה קשה בעיני...

ונ.ב.
אני שמחה (מאוד!) שהבאת את הסיכומים שלך לפה, למרות שלא הייתי רוצה להרגיש שזה "בכוח" או מתוך ריגשי, כי הבנתי שאולי נוח לכן יותר לכתוב במקום אחר... וזו זכותכן.
אני גם נורא מבואסת על המערכת המעצבנת הזאת, אבל מה שהכי חשוב לי זה הקהילה הקטנה והכיפית שלנו, ואני לא אוותר עליה בגלל זה. אבל אני מבינה את זה שכל אחד צריך לבחור לעצמו, ולמרות שזה ביאס אותי נורא, בעיקר כי נורא חיכיתי (ועדיין מחכה) לראות את תגובותייך + של ליאורה לכל מיני דברים מסויימים בעונה הזאת וגם לדברים מסויימים בעונה 6, עדיין, לא רציתי להכריח אף אחד... זה צריך להיות רק בכיף... לדעתי

Lhuna3

Well-known member
המאה פרק 5X02

❤️

😄

😡
👑
👑

😲

😢

במקום להוציא אותם להורג היא מכריזה על קרב גלדיאטורים למוות. האחרון שנשאר זוכה לחיות. והאמת לא אהבתי את זה בכלל אוף אוקטביה. זה נוראי. עדיף הוצאה להורג. זה הרבה יותר אכזרי ככה ובכלל להפוך הרג של אנשים לספורט זה מזעזע בעיניי. |כן| כן, זו היתה גם התגובה שלי... זה מזעזע ונוראי ממש, מסכימה שזו לא היתה החלטה טובה בכלל. ולראות את קיין שם בסוף!! :eek: OMG זה היה לי הכי נורא.

אבל יואו איזה מדהימה אוקטביה בסצינה שבה היא משתלטת שם על העניינים "אתה וואנקרו או שאתה אויב של וואנקרו -CHOOSE!!!!" :love: :love: :love: 👑

למעלה