didalf
Well-known member
וואו, קראתי עכשיו מה שכתבת על פרק 5X08 (אין לי זמן היום אפילו לקרוא על כל השאר) ואני בשוק עד כמה אני בקושי זוכר משהו מהעונה הזאת.
למשל...
אני בכלל לא זוכר שהייתה מישהי בשם קופר. כלומר זה לא שאני לא זוכר את השם, אני לא מצליח להזכר במישהי מסויימת שהיה לה תפקיד כזה בעונה.
חוץ מזה יש כל מיני דברים שאני זוכר טוב יותר ודברים שאני זוכר פחות טוב. אבל אני לא אפרט כי זה יכול לעזור לך להבין מה חשוב ומה ישאר חשוב. למשל מזה שאני לא זוכר את קופר יכלת להבין שהיא לא עדיין איתנו בעונה 7.
לגבי הדיבורים על הסמליות של פריימפייה עם החיסול של תפוז...
האם זה אומר שהאתר החדש של תפוז זה כדור הארץ שבו נותר רק עמק אחד עם חיים?
או אולי כדור הארץ המוחרב זה תפוז הישן. הבונקר זה אתר תפוז החדש (אני בלאדריינה). הארק זה פייסבוק.
בעוד 6 שנים יחזירו לנו רק את פורום טלוויזיה של תפוז הישן (העמק) ויצטרפו אלינו כמה גולים לפייסבוק ואיזו מישהי ששרדה בתפוז הישן כל השנים האלו בלי יכולת לכתוב. לרוע המזל נצטרך להלחם בטרולים שישנו ב100 שנים האחרונות (כלומר לא נכנסו לתפוז מאז 2005).
אגב, עדיין לא אמרת לי מה קורה עם ליאורה ודילן...
*אגב, עונה 7 של ה100 תחזור כנראה רק בעוד שבועיים. בקצב הנוכחי נראה לי שיש סיכוי שתצטרפי אלינו לצפיה בו.
כן סיכוי טוב שנצטרף אליכם. כאילו בטוח בפרק 13 אבל אולי 12 ואולי אפילו קודם. ואז קלטתי שאני אצטרך לחכות שבוע בין פרק לפרק ופתאום זה פחות נראה לי
נראה לך שפה זה עמק יפה? אובייסלי זה הבונקר.
רק חבל שהחלק שבו חוזרים לתפוז האמיתי לא יתגשם במטאפורה שלך
וקופר - נכון בפרק 2 הייתה אחת מעצבנת מסקייקרו שהחליטה להשתלט על החווה והם התבצרו בחדר אוכל? אז זאת קופר. היא ניצחה בקרב הראשון של אוקטביה ואיכשהו שש שנים אחרי היא יד ימינה ומתסיסה אותה ונובחת על כל מי שמנסה לדבר עם אוקטביה ובלתי נסבלת.
רק חבל שהחלק שבו חוזרים לתפוז האמיתי לא יתגשם במטאפורה שלך
וקופר - נכון בפרק 2 הייתה אחת מעצבנת מסקייקרו שהחליטה להשתלט על החווה והם התבצרו בחדר אוכל? אז זאת קופר. היא ניצחה בקרב הראשון של אוקטביה ואיכשהו שש שנים אחרי היא יד ימינה ומתסיסה אותה ונובחת על כל מי שמנסה לדבר עם אוקטביה ובלתי נסבלת.