המאה עונה 3

reasonforall

Active member
כן הגעת לפרק הזה
הבנת הכל די נכון.
לקסה יכול בעיקרון להיות צאצאית של בקה (המדענית) אבל ראו שבקה גם לקחה איתה מזוודה מלאה בעוד מהחומר שהיא הזריקה לעצמה - כלומר הגיוני שהיא מתכננת להזריק את זה לעוד אנשים.
בגלל זה גם לא כל בעלי הדם השחור הם מאותה משפחה או אפילו אותו שבט.

היה משהו עם אוקטביה בפרק? אני לא יכול לחשוב על משהו בפרק מלבד אהבה ומוות.

אגב, הפרק הזה יצר המון דיון באינטרנט בגלל טענה שיוצרי סדרות הורגים דמויות להטביות (ובעיקר לסביות) הרבה יותר מאשר דמויות אחרות.
זה גרם לדיון די נרחב בסוגיה והגיע עד לכך שיוצרי טלוויזיה מסויימים הבטיחו שהם לא יהרגו דמויות להטביות בסדרות שלהם (מה שלי נראה מוגזם, זה די מוריד מתח אם יודעים שאין סיכוי שהדמות תמות).

לא היה משהו מיוחד עם אוקטביה. אולי רק "איחוד" עם אינדרה.
אם כל פעם שיהרגו דמויות אנשים יצוצו והתלוננו, יהיה הרבה פחות מעניין :confused:

reasonforall

Active member
כן הבנת די נכון. חוצמזה שאני לא יודעת אם לקסה צאצאית ישירה של בקה (המדענית/ המפקדת הראשונה) כמו שניק אמר.
זה מגניב אבל לגלות שהקטע על "רוח המפקדת" הוא לא סתם אמונה תפלה אלא משהו אמיתי - הצ'יפ AI הזה.
וכמובן לקסה;-(|לב-ש|
מעדיף שיהיה מדובר בסוג של אמונה, ולא במשהו טכנלוגי.
אני ממש לא אוהב את הכיוון הזה. מקווה לשיפור 😞

reasonforall

Active member
השתן שלפייק עלה לו לראש.
קיין מתכנן הפיכה, וברגע השיא קושר את פייק ברכב כדי למסור אותו לגראונדרס.
בלאמי תופס אותו, ופייק דן את קיין למוות, ושם אותו בינתיים במעצר.
בלאמי סופסוף מבין שמשהו לא טוב קורא כאן, ומחליט לא למסור את שמות המשת"פים לאמא של מונטי.

רייבן מגייסת את ג'ספר כדי למצוא את ערכת השבבים, על מנת לייצר שבבים חדשים עבור מגוייסים חדשים.
ברגע האחרון ג'ספר מזכיר לרייבן את פין, אך רייבן לא מצליחה להיזכר גם בדברים הטובים שהיו להם, ומחליטה לא למסור את ערכת השבבים.
מזל שזה קרה, כי שני אלה התחילו להרגיז אותי. ועוד מדובר בשני פייבוריטים.
בינתיים, ממתין בקוצר רוח להיעלמותו של ג'אהא 🙏

didalf

Well-known member
השתן שלפייק עלה לו לראש.
קיין מתכנן הפיכה, וברגע השיא קושר את פייק ברכב כדי למסור אותו לגראונדרס.
בלאמי תופס אותו, ופייק דן את קיין למוות, ושם אותו בינתיים במעצר.
בלאמי סופסוף מבין שמשהו לא טוב קורא כאן, ומחליט לא למסור את שמות המשת"פים לאמא של מונטי.

רייבן מגייסת את ג'ספר כדי למצוא את ערכת השבבים, על מנת לייצר שבבים חדשים עבור מגוייסים חדשים.
ברגע האחרון ג'ספר מזכיר לרייבן את פין, אך רייבן לא מצליחה להיזכר גם בדברים הטובים שהיו להם, ומחליטה לא למסור את ערכת השבבים.
מזל שזה קרה, כי שני אלה התחילו להרגיז אותי. ועוד מדובר בשני פייבוריטים.
בינתיים, ממתין בקוצר רוח להיעלמותו של ג'אהא 🙏

זה הפרק הכי מעצבן. החדשות הטובות הן שעברת אותו:-P:
"בינתיים, ממתין בקוצר רוח להיעלמותו של ג'אהא 🙏" - אאאאמן:-D

reasonforall

Active member
איידן הבא בתור להיות הדה, אך אחת משבט הקרח מחליטה לקחת שליטה ולהרוג את איידן (וכנראה גם את כל שאר הילדים שהיו עתידים לרשת את התפקיד).
שוב מתכננים הפיכה בתיבה, אך מונטי ובלאמי מצטרפים. אוקטביה מגיעה ומסייעת להם, והיא וקיין מצליחים לצאת משם. לינקולן נשאר מאחור כדי להגן על אנשיו.
טיטוס אומר שיש מישהי נוספת שיכולה להיות השליטה, וקלארק יודעת איך למצוא אותה. טיטוס מכתיר את קלארק כשומרת הלהבה.
טיטוס מודה שנתן לקלארק את השבב ושחרר אותה, ובגלל שהוא היחיד שיודע את הטקס, מחליטים להשאיר אותו בחיים. אבל! הוא למעשה מתאבד.
אונטרי מכתירה עצמה לשליטה ללא השבב.
אוקטביה 💔 , קיין והאחרים שיצאו מהמחנה צופים מרחוק בהוצאתו האכזרית של לינקולן 😢 , בירייה על ידי פייק הנבלה 👿

אה כן, ואבי, טוב שנזכרת להופיע.

didalf

Well-known member
איידן הבא בתור להיות הדה, אך אחת משבט הקרח מחליטה לקחת שליטה ולהרוג את איידן (וכנראה גם את כל שאר הילדים שהיו עתידים לרשת את התפקיד).
שוב מתכננים הפיכה בתיבה, אך מונטי ובלאמי מצטרפים. אוקטביה מגיעה ומסייעת להם, והיא וקיין מצליחים לצאת משם. לינקולן נשאר מאחור כדי להגן על אנשיו.
טיטוס אומר שיש מישהי נוספת שיכולה להיות השליטה, וקלארק יודעת איך למצוא אותה. טיטוס מכתיר את קלארק כשומרת הלהבה.
טיטוס מודה שנתן לקלארק את השבב ושחרר אותה, ובגלל שהוא היחיד שיודע את הטקס, מחליטים להשאיר אותו בחיים. אבל! הוא למעשה מתאבד.
אונטרי מכתירה עצמה לשליטה ללא השבב.
אוקטביה 💔 , קיין והאחרים שיצאו מהמחנה צופים מרחוק בהוצאתו האכזרית של לינקולן 😢 , בירייה על ידי פייק הנבלה 👿

אה כן, ואבי, טוב שנזכרת להופיע.

לינקולןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 😭😭😭😭😭

reasonforall

Active member
אין לי יותא מידי מה להגיד, חוץ מכך שמדובר בפרק מרגיז.
ג'אהא ואלי ממשיכים להיות מעצבנים. דמויות נוראיות, וגם לשחקנים לא חסר.
רייבן לגמרי נכנעה, ועכשיו גם אבי.
משהו טוב אחד שקרה הפרק? תפסו את פייק.

קלארק מובילה את כולם לתחנת מסחר בה הייתה בעבר, שם יש צמידים. מונטי ואוקטביה הולכים לתחנת הנחיתה לשם אמא שלו מונטי (ואלי) מגיעה.
מונטי מבין שאמא שלו לקחה את השבב, ואחרי עימות הוא יורה בה והורג אותה (מסכן מונטי 😢 )
סינקלייר שם את הצמיד לרייבן, ואחרי שימוש בו נראה שזה לא עובד. קלארק מזהה שיש דמיון בין השבבים וחותכת לרייבן את העורף, ונראה שהשאריות של השבב מצליות לצאת, ורייבן מתחילה להתאושש.
רייבן אומרת שאלי רוצה את ה-AI השני בגלל שזו הדרך היחידה לעצור אותה. אלי אומרת שעכשיו בגלל שכולם יודעים את זה, הם צריכים למות.

אני תוהה, האם היא התכוונה לאנשים שכבר נמצאים ב'עיר האורות'? או רק לרייבן והחבר'ה?
האם הסוף של אלי וג'אהא מתקרב? 🙏
אם קלארק לא תמצא את הבחורה שעתידה להיות השליטה הבאה, מישהו אחר יצטרף לקבל את התפקיד. אולי בכל זאת אונטרי תקבל את השבב? 🤷‍♂️

אחד לכמה פרקים יש אחד בלתי נסבל (פרק 10). מקווה שזה ייפסק.

didalf

Well-known member

קלארק מובילה את כולם לתחנת מסחר בה הייתה בעבר, שם יש צמידים. מונטי ואוקטביה הולכים לתחנת הנחיתה לשם אמא שלו מונטי (ואלי) מגיעה.
מונטי מבין שאמא שלו לקחה את השבב, ואחרי עימות הוא יורה בה והורג אותה (מסכן מונטי 😢 )
סינקלייר שם את הצמיד לרייבן, ואחרי שימוש בו נראה שזה לא עובד. קלארק מזהה שיש דמיון בין השבבים וחותכת לרייבן את העורף, ונראה שהשאריות של השבב מצליות לצאת, ורייבן מתחילה להתאושש.
רייבן אומרת שאלי רוצה את ה-AI השני בגלל שזו הדרך היחידה לעצור אותה. אלי אומרת שעכשיו בגלל שכולם יודעים את זה, הם צריכים למות.

אני תוהה, האם היא התכוונה לאנשים שכבר נמצאים ב'עיר האורות'? או רק לרייבן והחבר'ה?
אם קלארק לא תמצא את הבחורה שעתידה להיות השליטה הבאה, מישהו אחר יצטרף לקבל את התפקיד. אולי בכל זאת אונטרי תקבל את השבב? 🤷‍♂️

פרק 11 אהבתי ממש כי זה כל הצעירים שאני אוהבת בלי מבוגרים נודניקים וכולם משתפים פעולה!
וגם אהבתי שאלי/רייבן הטיחה בהם קצת דברים מרושעים.
ובאמת מסכן מונטי;-(

Shiri from the block

Active member
יש מצב שעונה 3 היתה בלתי נסבלת במיוחד בגלל פייק.. השילוב של פייק וג'אהא וה AI הלא קשורה הזאת הפכו את העונה למאתגרת לצפייה..
חחח וואי לגמרי!
עונה מעצבנת אבל יש בה גם משהו מעניין שמושך להמשיך לצפות.. חח

Shiri from the block

Active member
אנצל את השרשור הזה לכל פרקי העונה, ואכתוב הודעה כל כמה פרקים (קשה לכתוב פוסט אחד על עונה שלמה).
בינתיים צפיתי בשלושת הפרקים הראשונים בלבד (בניגוד לסופ"ש הקודם שצפיתי בכמעט עשרה פרקים 🤦‍♂️ )

שלושה חודשים מאוחר יותר (נו, באמת), וזורקים אותנו למים.
מרפי עדיין לא התקלח, ואנחנו מגלים שהוא תקוע בבונקר, ורגע לפני שהוא שם לעצמו כדור בראש, הדלת של הבונקר נפתחת (חבל).
גם קיבלנו חותמת על כך שה-AI (בדמות בת הזוג של הממציא) אחראית לבלאגן, ולא סין 😂.
מרפי מגיע לג'אהה המעצבן ולא מספיק להוריד לו אגרוף (כמה חיכיתי לזה). ג'אהה חי באופוריה שהגיע לארץ המובטחת. הוא ואלי רוצים שישתף איתם פעולה.
הבחורה ההיא מהמדבר מצליחה לגרום לו לשתף איתם פעולה, אבל הגנבת ממשיכה להתנהג כמו גנבת, ולוקחת את הטכנולוגיה שאחראית לעולם האופורי (?), ולבסוף הם בורחים מג'אהה ומהמטורפת.

התיבה החלו להסתגל לאדמה, מגדלים צמחים, ויש להם רכבים וסוסים, אבל מתברר שהם לא יכולים לעבור להר בגלל הסכם כלשהו עם הגראונדרס. נו טוב.
הצעירים יוצאים עם סוס ורכב ונתקלים באנשים ממדינת הקרח :cautious: מאיפה אלו צצו? איך לא שמענו עליהם קודם? אני מתחיל לפקפק בתסריטאים.
בתקרית ג'ספר נפצע ואנשי הקרח מתים.
מגלים שאנשי הקרח, ולא רק הם, מחפשים את וונהנדה - והיא קלארק. האנשים מאמינים שמי שיהרוג את וונהנדה יזכה בכוח המוות.
קלארק מבלה לילה עם סוחרת ולאחר שעוזבת היא נתפסת על ידי איש ממדינת הקרח (?) שתפס אותה כקלף מיקוח עבור החזרה שלו הביתה.

קיין והצעירים נופלים למלכודת של קבוצה לא מוכרת, ומתברר שהם אחת התחנות שהיו איתם בחלל, אמא של מונטי ביניהם!

בלה בלה בלה, כולם רוצים את קלארק, הם מובלת ל-לקסה! הפעם נחשפים לשאר השבטים המרכיבים את הגראונדרס.
שוב בגידות. הפעם מפוצצים את ההר באמצעות המנגנון להשמדה עצמית, כל זאת כדי ליצור חיכוך בין (אם הבנתי נכון) הגראונדרס לאנשי התיבה (בעקיפין ידי אנשי הקרח).
לקסה מציעה לסקייז להצטרף אליהם כשבט, ובזמן ההשבעה הם שומעים על הכאוס בהר, ומכריזים מלחמה על אנשי הקרח.

התעייפתי לכתוב ולכן לא השקעתי בסוף :sleep:

טוב אני מנסה להגיב להודעה הראשית. נראה אם זה יעבוד. כי שמרתי טיוטה, עשיתי ריפרש, יצאתי מההודעה והכל נמחק לי |שפם|
אז הפעם אני רק אשמור טיוטה ואעשה ריפרש בלי לצאת מההודעה.

בכל אופן אני סיימתי אתמול את פרק 14, אבל אין טעם להגיב כי אתם כבר הגעתם לעונה 6 בהשלמה אז אני מקווה שאני אספיק להגיע אליכם בהקדםםם

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב אני מנסה להגיב להודעה הראשית. נראה אם זה יעבוד. כי שמרתי טיוטה, עשיתי ריפרש, יצאתי מההודעה והכל נמחק לי |שפם|
אז הפעם אני רק אשמור טיוטה ואעשה ריפרש בלי לצאת מההודעה.

בכל אופן אני סיימתי אתמול את פרק 14, אבל אין טעם להגיב כי אתם כבר הגעתם לעונה 6 בהשלמה אז אני מקווה שאני אספיק להגיע אליכם בהקדםםם
יש לך טעם להגיב כי @reasonforall נמצא בעונה 3.
את יכולה להגיב איתו לפרקים שהוא רואה עכשיו.
עדי וליאורה בעונה 6.
שימי לב לא להגיב פה לפרקים מתקדמים בלי להזהיר מספוילרים

מילי08

Well-known member
@reasonforall אני לא זוכרת את העונה ברמה שתאפשר לי להגיב לך, אבל התחושות שלי היו די דומות לשלך.
ג'אהא פייק ואלי מעייפים ומתישים, והלוואי שייעלמו מחיינו מהר

Shiri from the block

Active member
יש לך טעם להגיב כי @reasonforall נמצא בעונה 3.
את יכולה להגיב איתו לפרקים שהוא רואה עכשיו.
עדי וליאורה בעונה 6.
שימי לב לא להגיב פה לפרקים מתקדמים בלי להזהיר מספוילרים
ברוררר ברורר
יודעת את חוקי הספויילרים אל תדאגי חחח

Shiri from the block

Active member

היי היי
זה צפייה ראשונה שלך? או שכמו דילן ליאורה וטוני (ברוטוס, איך שקוראים לו היום חח) זה צפייה חמישית שישית שביעית? חח

LeAnnDylan

Well-known member
היי היי
זה צפייה ראשונה שלך? או שכמו דילן ליאורה וטוני (ברוטוס, איך שקוראים לו היום חח) זה צפייה חמישית שישית שביעית? חח
ליאורה צפתה רק פעם אחת בפרקים האלה שריזן נמצא בהם עכשיו.
וניק מעמיד פנים שהוא צופה שוב אבל בעצם משתמש בשליפים של הודעות ישנות שלו|שפם|
רק אני משועממת מספיק כדי לצפות בהכל מיליון פעם (ומסתבר שגם את צופה בקטעים מסויימים מיליון פעם [למרות שעדין מתקשה לראות בובז אז את ללא ספק כישלון נחרץ:-D]) בגלל זה אמרתי לך שתשימי לב לא לספיילר לו, כי היה נדמה שהגבת לעדי, שנמצאת בעונה 6 אז כאילו מרגיש יותר "בטוח" לדבר על הפרקים שאת נמצאת בהם עכשיו.
נהיה פה בלאגן צפיה אחד גדול. אני רוצה שכולם כבר יהיו באותו קצב שנוכל להגיב כולם לאותם פרקים.

Shiri from the block

Active member
ליאורה צפתה רק פעם אחת בפרקים האלה שריזן נמצא בהם עכשיו.
וניק מעמיד פנים שהוא צופה שוב אבל בעצם משתמש בשליפים של הודעות ישנות שלו|שפם|
רק אני משועממת מספיק כדי לצפות בהכל מיליון פעם (ומסתבר שגם את צופה בקטעים מסויימים מיליון פעם [למרות שעדין מתקשה לראות בובז אז את ללא ספק כישלון נחרץ:-D]) בגלל זה אמרתי לך שתשימי לב לא לספיילר לו, כי היה נדמה שהגבת לעדי, שנמצאת בעונה 6 אז כאילו מרגיש יותר "בטוח" לדבר על הפרקים שאת נמצאת בהם עכשיו.
נהיה פה בלאגן צפיה אחד גדול. אני רוצה שכולם כבר יהיו באותו קצב שנוכל להגיב כולם לאותם פרקים.
ברור שיש קטעים מסויימים שאני צופה בהם שוב ושוב ושוב |זורו|
אבל יש מצב שאני אצפה בזה מהתחלה בקרוב שוב.

הגבתי לעדי משו כללי.. לא זוכרת כרגע אבל לא קראתי מה שהיא כתבה, רק רשמתי משו כללי כזה..
בכל אופן אני אתמול לא התקדמתי לפרקי סיום עונה 3, אז לריזן יש עוד סיכוי להדביק את הקצב שלייייי

למעלה