המאהב שלי.... רבותי וגבירותי אני גאה להציג בפניכם את המאהב שלי שהוא הכי יפה במזרח התיכון.
R rams2 New member 26/10/01 #1 המאהב שלי.... רבותי וגבירותי אני גאה להציג בפניכם את המאהב שלי שהוא הכי יפה במזרח התיכון.
ל **לילך** New member 26/10/01 #3 היי רמס ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif יש לך חתול מקסים..... טוב אני קצת משוחדת ,הוא דומה לטושי ואני חולה על חתולים ג´ינג´ים. נשמח לשמוע עליו עוד פרטים. מקווה לראות אותך בפורום שוב!
היי רמס ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif יש לך חתול מקסים..... טוב אני קצת משוחדת ,הוא דומה לטושי ואני חולה על חתולים ג´ינג´ים. נשמח לשמוע עליו עוד פרטים. מקווה לראות אותך בפורום שוב!
R rams2 New member 27/10/01 #6 ועכשיו... פירסומת קטנה לתנובה.... |חתול היי שוב.... עוד תמונה .... תנובה צריכה לשלם לי עכשיו....לא מעט!
ועכשיו... פירסומת קטנה לתנובה.... |חתול היי שוב.... עוד תמונה .... תנובה צריכה לשלם לי עכשיו....לא מעט!
ל **לילך** New member 27/10/01 #7 ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif אני מקווה שאתה לא נותן לו לשתות חלב...... לא בגלל שיש לי משהו נגד תנובה , פשוט בגלל שרוב החתולים לא מעכלים טוב חלב פרה.
../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif אני מקווה שאתה לא נותן לו לשתות חלב...... לא בגלל שיש לי משהו נגד תנובה , פשוט בגלל שרוב החתולים לא מעכלים טוב חלב פרה.
ס ספוגית New member 27/10/01 #8 וואו גם החתול שלי מג´ונג´ן !! קוראים לו פנתריקו והוא הדבר הכי חמוד שאפשר להעלות על הדעת !!