המאגיד מאיישישוק

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
המאגיד מאיישישוק

אתר שהפנו את תשומת ליבי אליו. אתר מדהים.... והרי דוגמא קטנה. (ותודה לבן בן)

קטן עליו.

האיש הזה , המגיד מאיישישוק, מטריף אותי כבר חדשים. מצרף את הקישור במלואו. להנאת כולם.

magy

New member
מקווה שהתייחסת לא רק למשל

יש גם נמשל. פרשהו כראוּת עינייך.. הוא מאד התאים להכתב, אחרי תיאורי השבי , שבות, שובים ,שבויים, נשבים. (למרות שקיימת תסמונת השבוי המתאהב בשובה.) לא כולם שוטים, גם אם נדמה כך למספר קטן של אנשים. שכתר התבונה ניתן רק להם. וכל היתר, עדת שוטים כסילים, עדר פזור מח וקל דעת. הקטע מתאים לאנשים שאוהבים להתעסק באותיות....(מיקרו), במקום במשפטים (מקרו) . מרב ראיית הנקודות, אין רואים את התמונה בכללותה. שבוע טוב לחוזרים לעמל יומם, אחרי סוף שבוע נפלא (בשבי) אגב (אטיוד, איך המפלצת?)
PPPP

ברכות מקרב לב ../images/Emo15.gif

ב ר כ ו ת ! סוף סוף מישהי מודה כאן שמרוב ראיית הנקודות - אין רואים את התמונה בכללותה, נכון, אני כבר טוען את זה הרבה זמן, זו הרי בדיוק הנקודה עליה נסוב כאן הויכוח, למה צריך בכלל את כל הנקודות האלה, למה לא להביא תוכן של ממש, טקסט רציף אחד שיש לו התחלה ויש לו סוף, לא רק נקודות ושוב נקודות ורק נקודות, זה כמובן לא מוסיף לפורום נקודות, לרוב גם לא מוסיף שום תובנה של ממש אלא רק תורם לליבוי הקשקשת, חבל גם שאנשים מסויימים מפרשים את המילה קשקשת כמילת פגיעה במקום להבין את המשמעות המילולית שלה ולפעול בהתאם. כאן הרי לא צ´ט ולא מרכז מיון של אימיילים פרטיים - אלא פורום. וברכות גם לחבר נכבד נוסף, שלא מזמן טרח לתמוה בפנינו מה לו ולקונקורדציות - אבל פתאום מסתבר שבשעות הפנאי שלו הוא כבר חודשים משתובב בדיוק עם חומרים מעולם הקונקורדנציה - ואפילו נהנה מהם. כבודו, כמובן, במקומו מונח - גם אם הוא משייך את עצמו לעדת הזאבים - אין שום רע בלהיות זאב - להיפך: יש, כידוע, אחים תאומים מסויימים שאפילו ינקו מזאבה וגם הקימו לאחר מכן עיר איטלקית לתפארת, נותר לנו רק לקוות, איפוא, שגם אם לא יצליח להקים עיר לתפארת - לפחות יוכל פעם לרשום איזו הודעה לתפארת, לא רק לסרוק מגבת מיטבח, שאפילו רומוס ורומולוס לא היו משקיעים בה דקה מתרבות הפנאי שלהם.

magy

New member
כאן הרי לא צ´ט ולא מרכז מיון של

אימיילים פרטיים - אלא פורום רצון הרֹב ייקבע , מה החומרים והתכנים שייכתבו פה, ולא המיעוט. זו רוחו של פורום.............. ד מ ו ק ר ט י ...... הנדנוד שלך לא מוסיף לרוח הפורום, הגיעו לאזניי שמועות , שהפורום נחשב לאחד האיכותיים בתפוז, והחיכוך אינו מוסיף לו כבוד. רבים הנכנסים לכאן כדי להנות מקריאה. והמריבות שאתה יוזם עם רעותך, מדיר רגלם וידם , מלכתוב, מחשש למלתעות הביקורת שלך ושלה. לתשומת ליבכם, השניים.

צ ו ד ק ת !

1. הנדנוד שלי בהחלט לא נועד להוסיף לרוח הפורום - אלא בדיוק להיפך: הוא נועד להצביע על הרוח הרעה הזו ולנער את רוח השטות הזו ממנו. 2. ואם הנדנוד הזה עצמו אינו מוסיף לו כבוד - צאי וחישבי כמה כבוד הוא מפסיד בגלל כל שאר הקשקשת עצמה. 3. לא ברור לי על איזה מריבות את מדברת - ועוד מריבות שאני כביכול יוזם: עוד לא הבחנת שאני בס"ה רק עונה לאנשים מתוך הטקסטים שלהם עצמם?! 4. ועוד לטעון שאני "יוזם" משהו עם אדם נוסף?! מי זו "רעותך"?! ובכלל, ממתי תשובות בפורום אינטרנט תלויות בכלל בזהות הכותב?! מה צריך להיות איכפת לכותב מי פה חבר של מי: עוד לא למדת שתשובה ניתנת פה ממני תמיד לגופו של עניין, ולא משיקולי קשרים אישיים של מישהו עם זולתו. 5. והשמועות שהגיעו לאוזנייך?! נו טוב: כל אחד הרי שומע את השמועה שנוח לו לשמוע. גם זה חלק מהדמוקרטיה, ששמועות הפוכות מגיעות גם אל האחרים. אבל בניגוד לשמועות שלך - אלי הן מגיעות לא רק כשמועות - אלא גם נשלחות בכתב - ועם פרטי זהות מדוייקים. רוצה לראות כמה כאלה לדוגמה?! מובטח לך שמהר מאוד תעדיפי לשכוח את הדמוקרטיה ולהיות שוב דיקטטורית ולהשליט פה סדר בקשקשת.

magy

New member
מתיי הייתי דיקטטורית?

מובטח לך שמהר מאוד תעדיפי לשכוח את הדמוקרטיה ולהיות שוב דיקטטורית ולהשליט פה סדר בקשקשת. שוב????

שקדי

New member
הבטחתי לא להגיב יותר.../images/Emo157.gif

בעיקר לעצמי אז אני לא מגיב ובואו נצטרף כולנו ללא מגיבים וכל הרעה כולה כעשן תכלה......או שלא מי מצטרף אליי שיצביע אצבע................

מצביעה פעמיים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בעצם......

אם "כל הרעה כולה כעשן תכלה..." על מי נצחק ועל מי נרכל? להיום, יש לנו אובייקט קבוע - שאף פעם לא מאכזב! ובלי נוסטלגיה אי אפשר.... אז על הבוקר פגשתי את שכנתי חנה בדרך לשוק - כשאחריה נגררה עגלת קניות עם שני גלגלים. זוכרת ימים של טרום מכונית צמודה לכל אדון וגברת, אז הגברות הלכו לשוק כשעגלה משתרכת מאחור.היו עגלות פתוחות, והיו סגורות בפלסטיק צבעוני למען לא תראה התכולה. גם היום בשוק הכרמל עוד ניתן לראות גברות חכמות שבמקום לקרוע את עור הידיים מידיות הפלסטיק של השקיות - מגלגלות אחריהן עגלות ומעמיסות בגאון. מצטערת, לי, אין תמונה להדגמת העגלה.

שקדי

New member
בקיבוץ שאבא שלי חי בו....

יש קשישים שמסתובבים כל היום עם עגלות כנ´´ל שנקראות שם´´עגלות שמא´´.....שמא יחלקו משהו......

אם זו היא השאלה היחידה שלך -

אז התקדמנו הרבה. כי המילה "שוב" במקרה הנ"ל משמשת רק כמילת ניגוד ולא במשמעות האחרת, הנפוצה שלה. צאי מזה. לא פה המקום להרחיב בכך.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ואני, במקומך,,,,,,

הייתי מאד נזהרת מהכללות,,, היות ואני האשה היחידה בפורום הקוראת מזה זמן להכליל גם נוסטלגיה בנוסף לכל חומרי הצ´ט של חברי הפורום, לא קשה לי, להבדיל מאלומיניום, להבין את הכוונה במילה "רעותך",,, לידיעתך, אותה לשון בה את נוהגת לעשות שימוש באחרונה,(תרתי משמע), קורה - והיא הופכת לחרב פיפיות. תזכורת -
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ועל כן, מגי, אני עומדת על כך שתביאי ולו הוכחה אחת למילים בהם השתמשת: "המריבות שאתה יוזם עם רעותך" ו "מחשש למלתעות הביקורת שלך ושלה". בחיים האמיתיים - קוראימ לזה - הוצאת דיבה, אך היות ובאינטרנט עסקינן, וכאן אולי לא חל החוק נגד הוצאת דיבה, לו לא תביאי הוכחות לדברייך הבוטים נגדי, האמיני לי שאמצא את הדרך להילחם על הצדק האישי שלי, ואמרתי כבר פעם - הכל נהדר, עד שדורכים לי על היבלות,,,, ועל כן - שנסי מתניים, אצבעות, מקלדת, ומנוע חיפוש (כבר קיבלת שיעור אחד על כך) - והביאי לכאן הוכחות לדברייך !!! אם את לא מבינה מה עשית בעצם הודעתך הנ"ל, אסביר לך במילים פשוטות שזה נקרא - "הכרזת מלחמה". אם זו היתה כוונתך - ניחא. אך אם לא - מוטב שתביאי הוכחות לדברייך או לחילופין - התנצלות פומבית - פומבית לפחות כמו ההודעה הנ"ל שלך !! מאחלת לך המשך של יום,,,

עיניים?

מה קרה? זכותה - כזכותך לא הייתי קופצת על הרגליים בשביל זה לא תמיד דבריך רכים כחמאה לא תמיד דבריה אם אנו רוצים את שלום הפורום ואני מאמינה שאת רוצה בדיוק כמוה אני מציעה לשמור על החרב בנדן ואני אומרת את זה עם כל הלב לא מרצון לפגוע לא מרצון לריב ממש כמוך - אני רוצה פורום נעים בואו נפסיק? שלום עלינו ועל כל ישראל? באמת הגיע הזמן שנחזור להיות פורום נעים כי הריבים הללו כבר הגיעו לנקודה שכמעט אין ממנה חזרה כל מה שיקרה כאן אם ימשיך הריב יהיה בלתי נסבל אז קחי לך פרח
קחי חיוך
ודי די לריב שלום עכשיו!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif פנטזיה ????

עם היד על הלב -לו היית נכנסת לכאן אחרי יום עבודה מתיש (וזה קורה לך לפעמים), ומוצאת הודעה כנ"ל, בה מוטח רפש על פנייך, ומקבץ מילים המכפישות את שמך - האם אכן היית עוברת לסדר היום???,,, הרשי לי להאיר את עינייך, וכן את עיני כולם, ולהזכירך שזה פורום הפתוח לציבור, ומבקרים בו אנשים שהם קוראים פסיביים, ובה במידה שהם קוראים את ה"חומרים" המתגלגלים כאן בשבועות האחרונים, הם קוראים גם את מה כתבה היום מגי. אינני מתכוונת לנהוג בפרובוקטיביות (כפי שלא מבינה הכיצד קשרתם את שמי ל"מריבות"), ולכן לא אביא לכאן לינקים של רשימת ההודעות של כמה מכם. מי שיחפוץ לעיין ברשימות אלה, יוכל להיכנס פשוט למנוע החיפוש ולהקיש ב"שם המשתמש" את השמות הרצויים (כולל שם המנהלת), לדפדף ולהתרשם מההודעות האחרונות שנשלחו לאחרונה לחלל הפורום. אני כן מרשה לעצמי להביא לינק של רשימת 500 ההודעות שלי בשלושת החודשים האחרונים, (ורצוי לדפדף בדפים אחורה ללא הגבלה) על מנת להיווכח שלא רק שדבריה מהווים עלילת שוא, אלא מה באמת כוללות הודעותי, להוציא הודעות שהתייחסו למצב בפורום או לחילופין תגובות על תוקפנות מצד חברה זו או אחרת נגדי. לינק זה בא לחזק יותר את דרישתי להתנצלות פומבית של מגי !!! ואם אכן שוחרת שלום את, היכן ההגינות שבך? היכן מתחבאת קריאתך לצד התוקף??? לא אני הייתי זו שקראה לריב או מלחמה. את זה עשתה מגי. מנהלת הפורום בכבודה ובעצמה, ואלוהים יודע מה הניע אותה לכך. ועל כן, עד שלא ינוקה שמי מעלילת השוא - לא אשקוט. הרי לך דיברתי - שברגע שאראה את ההתנצלות על המסך - אשכח מכל מה שהיה. לילה.

עיניים

New member
חבל,,,,,

שהלינק לתוצאות החיפוש מסרב לעבור. מי שמעוניין לעיין בהודעות, מוזמן להיכנס ל"חיפוש המתקדם" ולהקיש בשם המשתמש "עיניים". כל האמת - על כף היד,,,,,

עיניים, ברשותך

אני רוצה להעביר את המשך השיחה בינינו למסרים אישיים בדיוק כדי לא להעכיר את רוח הפורום לאחר מכן נמשיך כאן, אם תרצי בינתיים שיהיה לך יום טוב וכך לכל המביטים ברגע זה בהודעתי

למעלה