המאבק ברפורמה מתחדש

המאבק ברפורמה מתחדש

החל מיום חמישי הקרוב אנשי הפורום מתבקשים להגיע למפגשים עם חולצות המאבק ברפורמה , אנחנו מהווים שלטים חיים וחייבים לעורר את הדובים משנתם . למי שאין חולצה תערך מכירה מיוחדת ביום חמישי הקרוב במפגש. בילבי חוזרת לתפקידה הישן - מוכרת בבסטה ושומרת על תאריה החדשים : בילבי לא כלום (עולם ומלואו) דיילת הפורום נערת (הג´ק)האמצעי נערת הגלגל (הקידמי) בתו של השריף המקומי מקימת העמותה לעידוד הבילבי מדריכת סיורי היכרות כל שעה עגולה

reneg

New member
אבל חמודה....

כבר דיברנו על זה שאנחנו נוסעים עם מעילים...

חמודה ? אני ?

הפרסומת היא כאשר אנחנו מסתובבים ולא כאשר אנחנו רוכבים ועדיף שלא נהיה עם חולצות כאלה שאנחנו רוכבים - מניסיון .. כבר ניסו לדרוס כמה מאיתנו כשניסו לקרוא מה כתוב נו איך היה הטיול ? בילבי לא כלום (עולם ומלואו) דיילת הפורום נערת (הג´ק)האמצעי נערת הגלגל (הקידמי) בתו של השריף המקומי מקימת העמותה לעידוד הבילבי מדריכת סיורי היכרות כל שעה עגולה

reneg

New member
או ש...

חברות הביטוח ינסו לדרוס אותנו... הטיול היה נחמד מאוד, התחלנו 9 , נשארנו 7 (לא תאונה) , תמונות אצל ספייק בדיגיטלית, בקרוב בפורום... הפסדת...

Easy_Rider

New member
תזדרזו מהר , פן יגמר ...

יום חמישי הקרוב, בילבי שלא הכרתם ...

cagiva

New member
בילבי מרובת התארים

השבוע החלטתי להגיע למפגש,אז יהיה קצת לא נעים בהתחלה אבל נסתדר נכון
אני רוצה חולצה(רעיון מצוין)ובשיא הרצינות רציתי שתארגני לי חולצה צמודה- במידה קטנה(צריך להראות את מה שיש לחברי הפורום להציע לא?) מחכה לתשובה ירושלמית במהרה. cagiva.

למעלה