הם עומדים לחתום...

שו מיהרתי?

כתבתי..."עומדים לחתום"...ואכן,עמדו לחתום. זה ברגע האחרון שהתפוצץ לו,לרן ארז,הטחול...בעזרתם של כמה אלפי מורים שהזכירו לו לשם מה יצאו לשם מלכתחילה. לאט לי ? לאט לו !

נו שופי? צאי לשם עם שלט!!!!!

. בחייאת הייתי באה לדחוף אותך במעלה ההר..ירושליימה..לעמוד מול מזבח האוצר..בחייאת שושו..

ירושליימה...

אפילו זוגתי לא תצליח למשוך אותי לשם. כי בכל זאת...החיים שווים לי הרבה יותר. השתגעת?????????? אני ופדאיונים לעולם לא בפרוזדור אחד יחד

מיהרתי...

להביע מחאתי רגע לפני... (וטוב שעוד אלפי מורים עשו כך...לפני שהיה מאוחר) יש איזה חוק שלהביע צריך רק כשנגמר...ולא רגע לפני?

אותי לימד הנסיון

שבד"כ מי שקופץ בראש עשוי למצוא את דבריו כלא כ"כ רלונטיים בסופו של דבר. גם לי עצמי יש הערכה משלי כיצד יתגלגל העניין, אבל לא נראה שההערכה שלי שווה כרגע משהו שעשוי להשפיע. מי שחושב שלא יהיו פשרות ושרן ארז יקבל את כל מה שביקש - טועה. ובייחוד משהתברר שחל לו לפתע שינוי אצל האדון רן ארז וכי מנגינת הרפורמה שהייתה שגורה בפיו מתבררת בזיבול שכל וזריעת חול בעיני הציבור, שכן הוא אינו מעוניין כלל ברפורמה אלא בהעלאת שכר בלבד. והנה, מנהלי בתי ספר רבים, בדיוק כמוני וכמו אזרחים רבים אחרים, חשים מרומים ומבינים פתאום שמוביל המאבק הצודק הזה הינו מורה להתעמלות אופורטוניסט שחשבון הבנק שלו בלבד הוא שמעניין אותו לא מערכת החינוך כולה. האיש מראש לא רצה רפורמה אלא השתמש במושג הזה כקרדום פופוליסטי לחפור בו ולכל הצעה שהיא, תהא אחראית וסבירה ומתווכת ע"י ההוגנים שבמתווכים (יו"R ההסתדרות הכללית מספיק הגון?) אינו מקובל עליו. אז ציבור המורים וציבור הישראלים אינו נוהה אחרי כל מנהיג פועלים המשבית את ילדיו מלימודים לחודשיים ימים, כפי שרצו אותם עכברים אחרי החלילן מהמלין. אותו רן ארז שאת מצפה לישועתו רימה אותך וגם אותי. האיש שקרן ואיונ נוהג בתום לב. ומי שנוהג כך אינו ראוי להנהיג ציבור. יש להחליף את הראש ושמישהו אחר ינהיג את המאבק במקומו מרגע זה ממש. אלא שהנהלת המורים מפחדת מהדיקטטור עם הכיפה. מורה להתעמלות לא ?

קופץ בראש...

זו אמירה לא רלוונטית להבעת הדיעה שלי כשהודיעו בחדשות שארז עומד לחתום עם האוצר על הסכם... היו ביניהם הסכמות...עמדו לחתום...ואני הבעתי את מורת רוחי על כך... לא חתמו בסופו של דבר... ואולי דפקא בזכות העובדה, שכמוני עוד אלפי מורים הביעו את מורת רוחם עוד טרם החתימה. לגבי רפורמה בחינוך...לא היה לי ספק שלא רק ארז לא תמך בכך...אלא גם האוצר שהצהיר על רצונו ברפורמה...לא יהיה מוכן לתקצב אותו במידה ויגיעו לשלב הזה. יולי תמיר הייתה היחידה שתמכה ברפורמה באמת ובתמים...תמימה. התנהלותו הכוחנית...ואף אגדיל ואומר...תוקפנית...לא הייתה לרוחי עוד כשטענתי שהאג'נדה שלו מזוייפת. אי כיבוד צווי מניעה? מבחינתי עבירה על החוק...לא תומכת ולא אתמוך במהלך שכזה... כולי תקוה שאף מורה גם לא יעז.

מ ה פ כ ן

New member
היה צפוי...../images/Emo140.gif

העיקר שהיו"ר יתהלך כמו טווס בהרגשת ניצחון, בסוף הם נלחמו על כלום, בושה וחרפה, הייתי מפטר 90% מהם, גועל נפש...

למעלה