הם עומדים לחתום...

הם עומדים לחתום...

10% תוספת למשכורת... צימצום מס' התלמידים בכיתה (לא אומרים לכמה ומתי)... וזהו
לא החזרת 8.5 שעות לימוד שקוצצו לתלמידים... לא תוספת 30% לשכר... חודשיים שביתה...ויאללה...התקפלו... איזה ביזבוז...פיספוס...מיסמוס

יאללה...

קדימהההההההההההההה... פיצויים
וככה הם יוכלו לעבור להוראה הפרטית...מבלי להפסיד אותם... ישששששששששששששששששששש
אתה אוּבֶּר חוּכֶם...שחבל"ז
(היום יש 40 תלמידים פר מורה...הוא חותך חצי מהם...זה אומר 80 תלמידים פר מורה...אין כומו גבר נרדף למימוש הפרנויה
)

סבלנות

אני שמעתי 5 אחוז למשכורת בלבד וצמצום הילדים בהדרגה ל-33 ילדים בכיתה,זהו. זה אומר עוד כמה שנים בציפיה ,נכון?כי לוקח זמן להרחיב בתי ספר והוספת כיתות ובכלל,יש בתי ספר שאין סיכוי שירחיבו את שטחן, כי זה נתון לשיקול דעתן ואחריותן של הרשויות המקומיות. לדעתי פיספוס ענק

אז בואי...

במצבים אבודים... הגבר הנרדף לעזרתינו... הוא מפטר חצי... תתפסי מקום בתור של החצי אצלו... עת פיצויים הגיעה...עת פיצויים

ע פ ר ל ה

New member
מקווה לטוב...

השביתה הזאת הכניעה לי את גלגלי המח... מאחלת למורים שכר הוגן,ולתלמידים...מורים טובים ומשקיעים.

מסתבר ש...

לקוות... זה לא מה שב'מת יעזור פה. גם איחולים לא יתניעו מנועים. השביתה הבאה...זה רק עניין של זמן. אבל גם בבאה...ידאגו ההורים כל אחד לילד הפרטי היושב בבית...ויקטרו...ויצעקו שנמאס... ולא יזיזו ת'גיבנת

ע פ ר ל ה

New member
הזיזו כמדומני,יצאו להפגנות...

ובכלל עגום,ששביתה כה ארוכה לא הצמיחה ישועה. זעקת המורים,הנציג הכריזמטי שלהם,תמיכת העם... כלום לא כופף ושיכנע את האוצר
מה עוד ניתן לעשות? לשרוף ת'מועדון? תסבירי לי,למה בעצם המורים נכנעו? אפשר הרי לערער לבגץ על ההחלטה להחזירם להוראה.

למעלה