הם מ-פ-ח-דים?

Roobie

New member
הם מ-פ-ח-דים?

מזל טוב אריק. צדקת, העם רוצה שרון. היועצים שלך פגעו בול. לפחות 67 מהמנדטים (וייתכן שאף יותר) היו של אנשים שהעדיפו אותך על פני מצנע בראשות הממשלה, מנדטים של הימין. תוסיף עוד 4 מנדטים של עם אחד ויש לך קואליציה של 71 מנדטים. שלטון ימני חזק ומוצק. חזון ארץ-ישראל השלמה כבר לא יהיה רק חלום רחוק בעבורכם. אבל אריק, אתה יודע טוב מאוד כמו כל אחד בארץ הזאת שחוץ מאשר דמגוגיה שעובדת מצויין בשעת מלחמה אין לכם מה למכור. הצלחתם לייאש מאות אלפי ישראלים שנשארו בבית ולא באו להצביע, כי הממשלה שלכם עם מפלגת העבודה בראשות פואד לא נתנה תקוה לאף אחד. ובין אלה שבאו, הצלחתם לשכנע רבים כי מקור כל הצרות שלנו נובע רק מהשמאל והעימות עם הפלשתינים, כאילו שאין מיליון וחצי אזרחים עניים בישראל. כאילו שאחוז המובטלים בחברה הישראלית לא עלה באחוז וחצי בתקופה שלך. כאילו ש-700 אנשים פשוט נסעו לחו"ל, והפיגועים היו רק סיפורי-קאבר כדי להסתיר את הירידה שלהם מהארץ. ואם כבר הפיגועים האלה אמיתיים, אז הם גם ככה באשמת השמאל, נכון? אריק, לך תקים ממשלה ימנית. תראו לנו איך אתם יודעים לנהל את המדינה. יש לכם ארבע שנים לנהל את המדינה כמו שאתם רוצים, יהיה מאוד קשה להפיל אתכם. נו, שים את אביגדור ליברמן בתור שר לביטחון-פנים. הוא הרי יידע איך לטפל בערבים הישראלים, נכון? אבל יש בעיה אחת אריק, אתה לא רוצה את ליברמן. אתה יודע שאם יש ליברמן אין עבודה, ואם אין עבודה אין מי שיוכל לספוג את חצי הכישלון. אתה יודע שממשלה בראשותך תיכשל, כמו שנכשלתם עד עכשיו, אבל אתה רוצה להמשיך להפעיל את הקסם שהמליך אותך לתפקיד מלך ישראל בחודשים האחרונים. אותו קסם שבעזרתו החזרת את הליכוד מהמעמקים אליהם דירדר אותו ביבי לפני ארבע שנים אל מרומי 37 המנדטים. ובלי כמה מערכניקים שישמשו כעלה תאנה, הקסם יעלם. אז אריק יקר שלנו, תרים צילצול לאביגדור. הוא מחכה ליד הטלפון מאתמול בלילה.

Nessa Culnamo

New member
speach less

אני יכולה להפיץ ?! כל הקרדיט ינתן לך בלבד כמובן אני פשוט רוצה שמגזר מסויים של אנשים יראו מה הם עשו .....

Roobie

New member
בודאי

אתה מוזמן להפיץ את המאמר, ואם אתה רוצה אתה יכול פשוט להפנות את הגולשים למאמר כפי שהוא מופיע בלגוז, בכתובת www.legoz.co.il/article.asp?id=789 והשם שלי הוא יובל רובוביץ, אם אתה רוצה להוסיף את זה

Nessa Culnamo

New member
תיקון קטן .....

אני בת מותק !! ואני בהחלט מעוננינת להוסיף את השם שלך .... מאמר מצויין !!

Roobie

New member
סליחה גבירתי ../images/Emo13.gif

מצטער, לא ידעתי :) ותודה!

למעלה