הם מתחלים

הם מתחלים

מה שהיהודים המנחלים עשו שם זה בכוונה לעצבן אני מתנגד לאש אבל הם לא היו צריחים לבוא לשם זה אשמתם וחבל שיש הרוגים

ערבי שכמוך...

אסור להם לטייל אז מה אם בלי כוונה הם טעו מה צריך להרוג אותם? ואל תקרא לעצמך ישראלי!!

הסיפור האמיתי

מה שהתקשורת הישראלית מספרת הוא שקר מוחלט התמנחלים היהודיים הם שהתחילו לירות וחבל אני מגנה כל רצח הנה תראו את הסיפור האמיתי ותפסיקו להאמין למה שמספרים בתקשורת שלכם

נו באמת ... אין לכם גבולות

סתם כך מטיילים יתחילו לירות על ערבים שטויות היו איתם חיילים על מה אתה מדבר?

google

New member
לי גם יש סיפור אמיתי

תשלח אותו לכל החברים שלך שאינם מבינים עברית

ירמיהו

New member
רמת המוסר שלכם אפסית

רוב האוכלוסיה הפלישתית (95%) שקרנים גנטית, הצלחתם גם להפחיד את עיתונאי הספגטי, שמהר ביקש ממכם סליחה והתנצלות, גם צילומים זרים מהשטחים של העברת בקבוקי מולוטוב באמבולנסים שלכם החרמתם. שקרנים...

השקרים הידועים

לאדון ערבי ישראלי כבר הצלחת להפיץ את השקר - המתנחלים התחילו. הקבוצה שטיילה כללה ילדים ותינוקות ואנו להבדיל מכם לא שולחים ילדים לקו האש כדי שימותו ואז נוכל להשתמש בגופותיהם לצורכי תעמולה. הילדים שלנו לא יורים וגם לא התינוקות אבל החברים שלך בשכם רוצחים כל יהודי שהם פוגשים ללא הבדל גיל או מין ואחר כך אתה מכנה אחרים גזענים ... דרך אגב - כנראה שחסרות לכם גופות ילדים בזמן האחרון שהרי אתם משתמשים בילדים שנפטרו כתוצאה ממחלה לצורך השמצתנו בעולם. אין חשש עם ישראל חי ויחיה לעולם בארץ ישראל - אנחנו ננצח.

איך אתה יודע??????

מאיפה אתה יודע מי התחיל היית שם??? אולי מהרובה שלך מת אדם???? עכשיו גילינו מאיזה כפר אתה!!!!!!!

אתה אומר שיש אפליה אבל

כל כך רע לך פה בכפר שלך למה אתה לא עובר לירדן/עירק/איראן/לבנון/מצרים/סעודיה/סוריה... המבחר גדול מאוד אז תעשה טובה ותלך מפה עם כל החמולה תאמין לי שנודה לך מאוד...

תגובה לכל הודעות הערבים `ישראלים` למינהם

אידיוט אחד!!! כמו שלך ולכל החברים המחבלים שלך מותר ללכת למקומות הללו גם לנו מותר !!!! אתם חיות ולא בני אדם גם אם יהיו מליוני הסכמים , בשטח זה לא יקרה!!! בטח שלא עם חיות כמוכם!!! אין לכם כבוד וערך לחיי אדם , בושה וחרפה שאתם משתמשים בילדים שלכם להתססה בכוונה ללא כל דאגה לחייהם !!! אצלכם תמיד הכל חאפר והכל באלימות אתם כלל לא תרבותיים חבל לעשות איתכם שלום תחזרו למקום שממנו זרקו אתכם כי האמת היא שאתם פליטים שאף אחד לא רצה וזרק לעזאזל זבלים !!!!אצלכם לא קיימים המושגים כבוד, חיי אדם, תרבות, שלום, אמינות ונאמנות ותמיד תהיו כאלה חבל לנו על הזמן

את גזענית

את קוראת לגזע הערבי כולו חיות... אל תאלצי אותי להזכיר לך מי עוד הכליל וקרא לגזע שלם נחות וחיות. כל אדם הוא יחיד ונפש אחת

amor

New member
איך תסביר את הגיגך

המטופשים? האם אתה יכול להאמין לעצמך? מה אשמים מטיילים תמימים אשר כל רצונם הוא להנפש בחופשת החג? האם אתה באמת מאמין שמטיילים עם תינוקות התחילו לירות על סתם עוברי אורח? אצלנו אומרים ``מוות וחיים ביד לשון`` שמור על פיך ולא תנזק.

ms2001

New member
תתבישי לך !!!

א. את יודעת טוב מאוד שאנחנו לא חיות וכי יש המון ערבים שהנעל שלהם שווה יותר ממך ומבני משפחתך ב.אני לא אקרא לך חיה אלא אני קורא לך ``אחותו של היטלר`` ג.תתבישי לך ודברי בצורה תרבותית ללא פטפוטים ושטויות שיכולות לגרום לעוד שואה לשני העמים שחיים ממערב לירדן.

amor

New member
יש פסיכיאטרים טובים

אז מדוע לא תבחר לך אחד שינסה לעזור לך? זה אמנם עולה כסף אבל יכול להועיל לנפגעי מח. רוץ כבר היום .

igul

New member
בקיצור אחמד, לך דפוק כבש בחצר.

..ותחזור רגוע. התקשורת הפלשתינית מאוד אמינה. שמעתי שאתם מקרינים שם סרטונים על איך חיילי צהל אונסים ערביה על מכסי הגיפ ורוצחים את הוריה. ביננו אחמד זיבי, הרי אפילו אתם מעדיפים כבשים על פני הדברים האלה שלכם שאתם קוראים להם נשים. (והעולם שותק)

א-ב-נ-ר

New member
בושה וחרפה!

נכון גם חיילי צה``ל שנרצחו ברמאללה אשמים שהם נכנסו לרמאללה..... נקודה למחשבה!

amor

New member
למה אתה מקשה עליו

ונותן לו נקודה למחשבה ? הוא לא מסוגל לחשוב . השנאה העוורת שלו ושכמותו השמידה להם את כל התאים ואני לא מתחייב שהיו לו כאלה בעבר.

הנפגעים בהר עיבל

אומנם היה טפשי מאד מצידם ללכת לטייל למרות המצב הבטחוני הקשה , אבל בסך הכל זו המדינה שלנו ויש לנו זכות לטייל בה בלי לקבל כדור בראש, יש לנו זכות לגור בכל החלקים שלה -גם בקצוות- בלי שירו לנו בתוך הבית!!!

למעלה