הם מה זה הגזימו

ilovem

New member
הם מה זה הגזימו

נכון בראיון של אופרה, כל העניין סביבו היה שזה הראיון הראשון של מייקי כבר עשר שנים או משהו כזה, וזו ממש הגזמה! ראיתי אולי שלושה ראיונות או משהו כזה של מייקל מתקופת BAD.... וגם אחרי זה הוא התראיין מלא לטלוויזיה, ולא רק לטלוויזיה האמריקאית, אז כל העניין שהוא סגור ולא מתראיין הוא ממש שטות.

ilovem

New member
חחחחחחח

לא רציתי לפתוח טופיק חדש, אז שרשרתי לפה- כרגע ראיתי קטע מAXN על מייקל...חחחחחחח.....מדברים שם על איך שהוא מתחפש ושהוא ממש מטורף בקטע הזה...כמעט נפלתי לריצפה מצחוק....

ilovem

New member
יש לי שאלה-

אני יכולה להעלות קבצים להורדה לקאזה? כאילו- אם נגיד אני אסמן את התיקיות שלי, זה מספיק שרק אני אעלה את זה בכדי שתוכלו למצוא את זה ולהוריד את זה?

HU Man

New member
תשובה, פלוסמינוס

--- 60 שניות (או פחות) על רשתות לשיתוף קבצים --- כל עוד את בקאזה, וסימנת את התיקיות ההן, אנשים יכולים להוריד ממך את הקבצים האלו. כאילו כזה כאילו הורדת הקבצים מתבצעת *ישירות* ממך. את לא "מעלה" אותם לקאזה. הרעיון בתוכנה הזו שאנשים משתפים את הקבצים של עצמם. כאילו כזה כאילו ברגע שתתנתקי, לא תהיה כבר גישה לקבצים שלך. כאילו כזה כאילו --- אלו היו 60 שניות (או פחות) על רשתות לשיתוף קבצים ---

ilovem

New member
יש לך מזל

שאני במצב רוח טוב היום אחרת הייתי רוצחת אותך בעזרת פי השנון בתוך פחות מ60 שניות.

HU Man

New member
../images/Emo6.gif עוד איום, פחות איום ../images/Emo6.gif

LOL זה ימאס לך (ככ"כ) באיזשהוא שלב

ilovem

New member
לא .......לא נראה לי...

לא ימאס לי עד שלא יפסיקו להתנהג אלי כמו ילדה מפגרת...מי ישמע- אורי הגאון. אם הייתי מתחילה לדבר איתך על הצופים? ועל המועצה? ועל בלה ברטוק? או אולי על מקצבים, וסוגי תופים וחברות?

~orit~

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתייייייייייי יעל - מגיע לך!!! זה מה שקורה למי שצוחק על זקנים

~orit~

New member
לא מאמי. די נו. קחי ../images/Emo24.gif גדול

זה לא שאנחנו חושבים שאת אהבלה.... רק קצת פוסטמה
סתם נו... האמת - אני בכלל לא הבנתי מה את שואלת... איך אורי הבין אני לא יודעת חחחחחח. כל הכבוד לאורי שפיענח חחח.. טוב די. עכשיו ברצינות - לא כולם מבינים בדברים האלה. זה לא אומר שאת סתומה

ilovem

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי......עכשיו נרגעתי... ולמה את לא עונה לי למסר הפרטי?

HU Man

New member
../images/Emo45.gif מסכים

ולמה לקלל? ברטוק מה ברטוק.. לא יפה

slish

New member
תזהרו להתעסק עם הג´ינג´ית!!!../images/Emo123.gif

אחרת תמצאו את עצמכם נאבקים גם בשחור רוסי ופלסטיק!

למעלה