הם לקחו לי את הדרכון!!!!

sirpad

New member
הם לקחו לי את הדרכון!!!!

הלכנו למשרד הפנים או החוץ תאמינו לי אני לא סגור מי מהם להגשת בקשה לניירות של שהייה ועבודה וזה.ואז מילאנו ככה ופה ושם וענינו על כל מיניי שאלות מטופשות.מתיי לאחרונה ראיתם זה את זו כשאנחנו עומדים שנינו מולה,או מה הסיבה לחתונה(אני הצעתי לכתוב טרו לאב נוור דייס וזה אבל האישה אמרה שזה לא ייפול על אזניים קשובות ושלא כדאי להרגיז את הפקיד). אקיצר ככה כשאנחנו מדברים היא לוקחת את הדרכון מביאעהלי פיסת נייר כחולה שאומרת שאני במצב ביניים וזה ועכשיו סחבק,שזה אני,לא יכול לצאת מפה.ונניח ואני ורצה לצאת לפניי שנגמר תהליך הבידוק וזה אני צריך לבקש את הדרכון מבעוד מועד ואז הם יכולים לומר לי לא לבוא לדנמרק יותר עד שהם מסיימים את הבדיקה.אגב מחר נכנס לתוקפו חוק יותר מרגיז שאומר שדני/ת שרוצה להביא את אישתו בעלה לדנמרק ואשר אין לבן/ת הזוג דרכון אירופאי לא יכול לעשות כך.אני יודע שזה נשמע אבסורד וזה אבל ככה זה כשהימין שולט.

Gefen

New member
סרפדון...כל קודם תרגע...../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

יהיה בסיידר... תחשוב על זה ככה- מצב ביניים זה כבר התקדמות, לא?
ואם אין לך בתכנון נסיעה קרובה בזמן הקרוב אל מחוץ לדנמרק, אז בכלל לא צריכה להיות בעיה לא? ..או שלא ממש הבנתי את המצב? והחוק החדש הזה..לחלוטין נשמע לי מופרך..מה זה אומר?? דני לא יוכל לחזור הביתה רק בגלל שהתחתן עם זוג שהוא לא אירופאי?? אתה רציני?? נראה לי ממש כמו פגיעה בזכויות אזרח בסיסיות, וזו עוד אירופה הנאורה.. עכשיו הכנס תיקון כי בטוח לא הבנתי משהו כמו שצריך...
גפן

sirpad

New member
הבהרה וזה

יכול להיכנס,אבל הבן זוג לא יקבל את הניירות על פי החתונה או משו כזה.והם אמרוים לבדוק מי מבין בניי הזוג שהה במדינה השנייה יותר ואז יכולים לומר שכיווןשהיא ביקרה בארץ יותר משאני בדנמרק שהזוגיות שלנו מעוגנת יותר בישראל וושם עלינו לחיות למשל.אבסורד לחלוטין.אבל באופן עקרוני אנחנו אמורים לפעול על פי החוק הישן.והאישה היא אוטוטו(עוד חודש מסיימץ תואר שני במשפטים)עורכת דין וזה אז היא תדאג לניסוחים אבל זה עדיין מעצבן. ואגב אני אכן חשבתי על לנסוע לבקר חברים בשבדיה שזה ממש קרוב ולא יקר ברכבת.ומה שיותר גרוע זה לא שתיכננתי,זה ההרגשה שאני לא יכול אפילו אם ארצה.וזה מדכא.

דן צ

New member
../images/Emo105.gif אני לא אוהב צפרדעים

אבל חייב להקפיץ כדי שהפורום לא יעלם

אוי סרפד, ליבי אליך...

תגיד להם שאתה חייב לקפוץ אלי לארוחה... מקווה שהם יגמרו את שלב הבדיקה מהר, יחזירו לך את הדרכון (נראה לי הרגשה נוראית!) ולא יהיה לך תירוץ לא לבוא לבקר

Annelie

New member
יקירי, גם לי לקחו

ושרדתי. בסוף הם החזירו. העיקר שתסתדר השהייה שלך שם ועד אז תתאפק עם נסיעות.

בוא תראה מה אני הייתי עושה

הייתי יוצא לגרמניה או הולנד או כל מדינה אירופאית אחרה שלשם אפשר לצאת בלי דרכון הולך לשגרירות ישראל מוציא דרכון חדש טס לארץ מטייל בעולם חוזר להולנד וקופץ לדנמרק באוטו כולם נהנים אתה עושה טיול אירופה זוכה לראות אותך ישראל לא יודעת נפשה מרוב שמחה שהמטוס ינחת דנמרק לא יודעת כלום ויש לה פחות אחד שמזהם את האוויר חחחחחחחח נחמד לא זה אפשרי בהחלט לא בדיחה מה קורה איתך תהיה יצירתי

marsala

New member
סירפד, למרות שזה לא קשור....

נשבע לך שיום לפני שהמונדיאל התחיל אמרתי לידידי מת´יו את המילים הבאות: " אנגליה לא צריכה לחשוש מלפגוש את צרפת בסיבוב השני כי צרפת לא תסיים בראש הבית, דנמארק לוקחת יחד עם סנגאל........." צודק???

למעלה