הם לא מתגעגעים

דפני1234

New member
הם לא מתגעגעים

מתי הארי רון או הרמיוני התגעגעו הביתה? מתי הם ממש התפרקו וכל היום הלכו עם ראש למטה ולא הפסיקו לקטר שהם רוצים הביתה? זה הכי מוזר עם הרמיוני. היא מנותקת מהמשפחה שלה, מהערכים שלה, מהעולם שלה. לא עושה רושם שהיה לה רע בבית ולכן היא לא מתגעגעת. היא גם אף פעם לא מתלוננת באוזניי מישהו כמה היא רוצה לראות טלויזיה, לשחק במחשב או לסוע במכונית. היא לחלוטין מנותקת מכל העבר שלה, והיא לא מתלוננת. למה זה?

2 Mיכל

New member
ממ...../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

1. ככה זה בבריטניה, אנשים הולכים לפנימיות (אם לא להוגוורטס אז לאחת אחרת) ואולי לרולינג נראה טבעי לא לכתוב על זה. 2. כל המשפחה של רון נמצאת בהוגוורטס, הוא חיכה שנים רק להגיע לשם, יש לו חברים אוהבים ומיטה חמה לברוח אליה. אז נכון שיש לו גם הורים, אבל גם בחופשים לא נראה שהוא קשור אליהם ממש, ותמיד אפשר לשלוח מכתבים.

סה"כ כיף להם

רון בעצם מוקף חברים ומשפחה, והרמיוני רואה את זה כהרפתקה לימודית אחת גדולה. יש לה כל מה שהיא צריכה מורים-פרופסורים, ספרים, ספריה, מעבדה, שיעורים, מבחנים, וגם חברים.

ToryMaster

New member
אולי

כי להאריאין משפחה להתגעגע אליה, והספר הוא לא על רון והרמיוני? מתואר שהארי חולם לעבור לגור עם סיריוס, או שהוא שמח להישאר בהוגוורטס במקום לחזור לפריווט דרייב. אם הספר היה על רון או הרמיוני, בטח היו מתוארים הרגשות שלהם בעניין. אבל לא, הם סיידקיקס בגלל סיבה. בנוסף, מצטרפת לאמירה שזה בבריטניה, פנימיות זה עניין נפוץ שם הרבה יותר מאשר כאן, זה לא רק לילדים עם בעיות.

MiziMeow

New member
גם אני חשבתי על זה המון..

הרמיוני אפילו בחופשות מקדימה ומגיעה למחילה או לקלחת הרותחת, נשארת בהגוורטס כל חופשת חג מולד. זה נורא מוזר. אני יודעת שאצל הבריטים פנימיות זה עניין שבשגרה, אבל עדיין. חופשות חג מולד?? באמצע החופשת קיץ היא מגיעה למחילה?

גם אני חשבתי על זה ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

להורים שלה לא אכפת שאפילו בחופשות הם בקושי רואים אותה? מולי כבר רואה אותה יותר.

YaEloNeT

New member
לא מצחיק |: |לירוןלב|../images/Emo184.gif

ממתי כל מי שמאומץ לא נקשר למשפחה שלו, והמשפחה לא אליו? וכי אני עצלנית, אגיב פה לדיון- יש לי כמה חברים שלומדים בפנימיה, אין להם בעיות בבית, וזה לא מזיז להם בשיט שהם בקושי רואים את המשפחה. וגם מה שיעלאמא אמרה *מצביעה למעלה*.

Noam Poter

New member
אני חושבת ש..

הארי פוטר- הארי מתגעגע לסיריוס וחולם לעבור לגור איתו.כמו שנכתב בשרשור זה מספר פעמים,לרולינג זה נראה טבעי.הלא ואין סיבה שהארי יתגעגע לדרסלים,הלא הם התעללו בו. רון וויזלי- לרון,יש שני אחים (
) בהוגוורטס,והם משמשים לו כמשפחה שם. תמיד הוא יכול להתכתב עמם , וכמו שהוזכר-בבריטניה פנימיות נפוצות יותר. מלבד זאת,רון הוא רק דמות משנית והסיפור מתמקד בהארי! הרמיוני ג'ריינג'ר- אני לא ממש יודעת,אבל פשוט לא מתמקדים בה.

למעלה