הם לא במבוקשייםם..!!

ירדוששש

New member
אופקק! את פהה

הפורום במצב ממש קשה =(( אנחנו זקוקות לך ולרעות דחוףף :( ואני חייבת להגיד שאתן מנהלות נהדרותתת אבל הפורום מאד מבולגןן..
הרבה בנות פה עזבו מהסיבה הזאת וזה נורא עצובב לנוו
ותודהההה וואי איזה כייף שהקלים יוצא עוד מעטט! =)

כן אני פה, ותמיד הייתי...

אני עושה את כל מה שאני יכולה כדי להשתלט על הבלאגן, ואני יודעת שגם אתן מנסות ושזה לא ממש עוזר. הכי חשוב זה לא להתייחס לאנשים שלא שווים התייחסות, לא לקלל ולא לפתח מריבות, הפורום יראה ככה הרבה יותר נורמלי, לגבי הודעות מיותרות, אני אמחק מה שלא צריך. ביחד נצליח להביא את הפורום למצב טוב יותר

Baruush

New member
לאופק!

שלוםם.. את לא בדיוק מכירה אותי.. כאילו אף פעם לא דיברנו והכל אני אני ממש מבקשת- תוסיפו עוד מנהלת או אפילו 2! אתן בקושי פהה.. יש בנותת שחורשות על הפורום הזה וכל הזמן פה ואתן כמעט ולא פה. צריך לעשות פה סדרר..! שלחתי לך הודעה אני מקווה שראית. ניסיתי לעשות פה סדר ולשכנע אנשים לא לעזוב- אבל זה לא יילך אם המנהלות לא פה או שיש מנהלת אחת! באהבה ומחכה לתגובה ברושש :]

ירדוששש

New member
אבל ברוש...

הנה היא אמרה שבעצמה שהיא פה ושהיא דואגת לפורום ומנסה לעשות את מה שהיא יכולה...

sHiRa De LoCa

New member
ניראה לי הם יצאו גם מהמצעדדדדד!

כי הראו עכשיו ת`עשרייה הראשונה והם לא היו! זהו בנות הם יצאו!

OoנויoO

New member
איפפפ איזה באסה לא נורא עוד מעט יצא

שמחה והוא יפציץ תע'רוץ

ירדוששש

New member
נוי את מתבלבלת..

יפציץץץץץץץ?! ממש לא... הוא יישגע ת'ערוץץץ הזה עד שהעורכים לא יידעו מאיפה זה בא להםםם

אוףףףףףףף למה למה למה?!!??!

הם בטח מזה מאוכזבים מאיתנווו:(אבל בעצם אין להם מה להיות מאוכזבי כי הם היו איזה 3 חודשים במצעד ולא ירדו מ ה מקום ה-1-5 אז אין להם בעצם מה להיות מאוכזבים!!!!!!הם היו מספיק זמן במצעדד ואולי הערוץ עצמו הוריד אותו..!!לא נורא בקליפ שמחה הם יצליחו שובב אוהבת אותכםםםם

לירדו'ש

תיראי אני לא באה בגישה עכשיו של כעס על כל הבנות כי אני יודעת שיש את הקבוצה הקטנה שבאמת מצביעה ומשקיעההה ונונת הכללל בשביל הבנים ....כאילו בהצבעות ולא סתם רושמות מצביעה ולא מצביעות מבינה כאילו אני באה ואומרת לכל אלו שאומרות שהן מצביעות ולא מצביעות שלא ירשמו סתם דברים .... כי יש תוצאות לזה

Crazy Motek

New member
בנות.. תגיבו להודעה שכתבתי.. פתחתי

שירשור מפני שזה מאוד חשוב!! זה הפורום שלנו והוא עומד לקרוסס!! אז.. תגיבו להודעה שכתבתי.. זה מה שיציל את הפורום.. או מהנ שיעזור להציל את הפורום..בבקשה.. להגיבב!!

sHiRa De LoCa

New member
בנות תתעודדו..כי..

הם היו 3 חודשים ו3 שבועות ויומיים (ניראלי) וזה המון!! באמת! עשינו מה שיכלנו ועשינו את זה כמו גדולות! אז תנו חיוך ענקייי כי עוד מעט יוצא הדיסק לחנויות והקליפ ``שמחה`` ל-24. :]

למעלה