הם לא במבוקשייםם..!!

2lital2

New member
הם לא במבוקשייםם..!!

אי אפשר להצביעע להםם יותתתתתתתתתתתתררר הוציאו אוווותםם..!!! כנסו: http://www.music24.co.il/videos.aspx?rand=0.881784977391362

אדרררר

New member
שמממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

היא צודקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!@!#!~#!$@#

אאורושש

New member
כהה ראיתי :(:(

אני באה להצביע ואני רואה שאין אותם.. איך התבאסתייי... וואי תארו לכם שהבויז יראו את זה.. הם מזה יתאכזבו מאיתנו שנם ירדו.. אבל זה לא הגיוני יש בעיה בערוץ 24.. אנחנו מצביעות כל היום והם ירדו.. זה לא הגיוני.. לדעתי כשיש איזה שיר המון זמן הם לבד מורידים אותו..

נראה לי הורידו אותם

כי יש קליפים חדשים ולכולם צריך לתת הזדמנות חחח או שהם רצו לתת להם רמז מאוד עבה שצריך להוציא קליפ חדש חחח

0rin

New member
גם אני באתי להציע ופתאום אני רואה

שהם לא ברשימה בכלל!!! ארררררררררר

ירדוששש

New member
מהמהמהממה@??!?!?! ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

דייייי לא יהיה יותר סיפורי נולי ולישון עם ביחו'ששש זה לא פייר אני הצבעתי היום יותר מ4 פעמיםםם איך זה יכול להיותתת?!?! אני בטוחה שעוד בנות הצביעוו מה קורה פההההה?!
מסכנים הבויזזז אווףף
אבלללל....... בואו נגיד ת'אמת! השיר כבר התיישן.. הם חייבים להוציא את "שמחה" מהרררר כי אשמור את ליבי כבר חוגג בערוץ הרבה מאדד זמןן..

ירדוששש

New member
תשמעי לירני...

יש כאן בנות שכן מצביעות... ויש כאלה שלא.. אני מה שאני יודעת?! שאני הצבעתי.. והצבעתי ה-מ-ו-ן ובנות כאן אומרות שהן פותחות 1565 משתמשים כדיי להצביע להם.. למה שישקרו?..

שיר מדר

New member
אתן רואות מה קורה שלא מצביעים?!-->

בנות תקשיבו ההיזדמנות האחרונה שלו היא להצביע במצעד!! אז בבקשה אתן לא רוצות שיקרה מה שקרה עם המבוקשים =/

אאורושש

New member
וואי אתן לא מבינותת..

כתבתי למעלה.. אבל כנראה לא ראיתם..אני באה להצביע ואני רואה שאין אותם..איך התבאסתייי...וואי תארו לכם שהבויז יראו את זה..הם מזה יתאכזבו מאיתנו שנם ירדו..אבל זה לא הגיוני יש בעיה בערוץ 24..אנחנו מצביעות כל היום והם ירדו.. זה לא הגיוני..לדעתי כשיש איזה שיר המון זמן הם לבד מורידים אותו..קלטו.. כי אנחנו כן מצביעות.. וזה לא השיר הראשון שזה קורה לו..

Crazy Motek

New member
מותק.. אני אצבעתי מכל הפלאפונים במש

פחה ו.. גם שיכנעתי חברות שיצביעו.. מה אני עוד יכולה לעשות?! וגם שכחתי להגיד.. הצבעתי גם באתר..
מבאס שהם כבר לא ברשימה.. אבל.. ת'אמת.. השיר באמת כבר התיישן..

sHiRa De LoCa

New member
שיאוווו.. בנות זה הערוץ הוציא

אותם לא אנחנווו..אני חושבת שהם הוציאו אותם בגלל שהקליפ שמחה הגיע..אבל השאלה מתי ישדרו אותו! היום או שבוע הבא?! איזה עצביםם!

הקליפ "שמחה" יוצא עוד

שבוע וחצי
אשמור את ליבי היה זמן מכובד מאוד במצעד, הוא עשה את שלו והגיע הזמן שהוא ייצא. אנשים לא ישכחו את הבויז אם הם לא יהיו במבוקשים, אפשר להירגע

sHiRa De LoCa

New member
את צודקת.. אבל זה מוזר

כי מלא בנות..מלא[!] הצביעו . ואני בטוחה שזה הערוץ. טוב,נשב ונחכה לקליפ שמחה.

למעלה