הם לא אנושיים

Levinzone

New member
הם לא אנושיים

אתם רואים הישרדות? ברגע זה כל הפיצה שאכלתי לארוחת ערב עולה לאיטה למעלה.... ראיתם מה הם עשו שם?? היתה תחרות בין שתי הקבוצות...הם היו צריכים לאכול תולעת ענקית ושחורה, מעיים של פרה ומוח של פרה, שבלול שחור ענקייייי, וג`וק!! אווו מיי גאד זה היה כל כך מגעיל!! ומישהי שם הקיאה את זה והקבוצה שלה הפסידה..... איכס...אני לא הייתי עושה את זה בשביל סיכוי של 1 ל15 לזכות במיליון..לא לא על סף הקאה -יעל-

anigmaz

New member
לא... יש יותר גרוע...

גם אני אישית לא חובב נלהב של התוכנית, אבל רק שתדעי, יש יותר גרוע. כשאחי היה בסין הוא אכל שם חגבים על שיפוד... וחוץ מזה, בשוק היו כלובים עם חתולים כלבים עכברושים ומה לא... ורמז? הם לא לשימוש כחיות מחמד! איך הפיצה עכשיו?

בוא נוציא ממנה את הפיצה

הדבר הכי מגעיל שאני שמעתי עליו ? אשכים של חמור :) ואומרים שזה מעדן במזרח הרחוק ..

anigmaz

New member
אתה רוצה את הפיצה בחוץ סופית?

כי אם כן, אז מה שבטוח יעשה את זה, זה עיניים של כבש. ולא צריך ללכת עד למזרח הרחוק בשביל זה. עושים את זה גם פה בארץ. ומה עם ראש של דג? או אשכים של שור? בכלל כל היהדות מלא במאכלים זועתיים. מעיים, קיבה, טחול, תוספתן (שזה אותו דבר...), וחוץ מזה יש מוח, כליות והרבה דברים מדממים ונחמדים אחרים... אני חושב שהפיצה יוצאת...:)

luka

New member
או גאד, יחי הצמחונות!!

לכל ה``איך אפשר להיות צמחונים...`` תקראו את התגובות האלה ותבינו הכל. איככ בא לי להקיא, רק מהבשר שיש לאמא על השולחן בא לי להקיא.

kirk hammet

New member
איכס צמחונות

חברייה , אני ילמד אותכם משהו : לא בראו אותכם להיות צמחוניים !!! פשוט לא !!!!! יש לכם ניבים שמתאימים לאכילת בשר (אצל הטורפים הם יותר מפותחים אצל הפרות לדוגמא - אין כאלה בכלל ) והם לא באו סתם , מה לעשות ......... תחשבו על זה קצת ... חוץ מזה , תראו את האריה , איך הוא קורע את הזברה לגזרים ולא נגעל מזה , אז מה אני יגיד לכם ... אתם יודעים מה , תגידו תודה שאתם לא איזה קצב

dominik

New member
היהדות...

דווקא נורא בסדר בקטעים האלה. בכשרות יש אפילו כלל כזה, שאם שחיטה של חיה גורמת לה סבל (ראו סעיף קופים חצי מתים שאוכלים להם את השכל) אז הבשר לא כשר ואסור לאכול אותו. וכל מה שיש לו יותר מ2 רגליים וראש אחד בכלל אסורים לאכילה, ככה שזה מוציא את הסעיף של החרגולים והג`וקים מחוץ לתפריט. והקורקבנים... טוב, משום מה זה לא מגעיל את רוב האנשים כשהם מקבלים את זה בצורת סטייק ולא בצורה הטבעית. די צבוע אבל ככה זה אנשים אח, כמה טוב להיות צמחונית. (בכל השכבה שלי אני בערך הצמחונית היחידה, מצחיק שנפלתי על פורום שבו בערך חצי מהאנשים צמחוניים.)

N0

New member
בסין...

יש מסעדות שבשלחנות יש מין שקע בפנים כמו קערה. לוקחים קוף שמים אותו בפנים ובמכת גרזן אחת, פלק חוצים לו את הראש. ואז אנשים יכולים לאכול לו את המוח. ובכלל זה לא שאתם אוכלים דברים טובים יותר. N0

anigmaz

New member
זה עוד כלום!

לפחות הקוף מת אחרי שנייה! בואי אני אספר לך סיפו ר על משהו שראיתי בטלוויזיה, בתאילנד, לקחו קוף, קשרו אותו לעמוד, פתחו לו את הראש עם מסור כשהוא עדיין חי, והתחילו לאכול לו את המוח עם כפית כשהוא צורח... מעניין, אבל אחרי כמה זמן כשאכלו לו את החלק שאחראי על הדיבור? הוא הפסיק לצרוח....

Oi Vey Zmir

New member
Oh nO

מדובר בקופיץ, לא גרזן ובטח גם אתה קראת את ``חוויה יפנית`` לאח שלי יש תמונה מסין/יפן של כלב תלוי על וו כשהחלק התחתון שלו פתוח (ז``א חסר, חצי כלב) ואיפה שהחצי החיצוני עם העור והעצמות נגמר, החלקים הפנימיים ממשיכים. ראיתי את התמונה הזאת בגיל 12 אני חושבת...לי זה לא משנה, אני בכלל צימחונית. זה לא שאני אוכל שניצל ואחשוב על כלבים תלויים ביפן והסביבה... אוי

anigmaz

New member
עזבי, יש לי קיבה חזקה..

ככה שזה ממש לא משנה לי. אפילו שאני לא צימחוני. בכלל אני לא מבין את הקטע הזה! תשמעי פתגם חכם: לאכול אוכל בריא, זה כמו לעשות סקס רק בשביל ילדים... בכל מקרה, נכון זה קופיץ, אבל את דיברת על מכת גרזן אחת. וכן :) קראתי את חווינ יפנית. אבל בטלוויזיה זה נראה יותר חי... ואז מת. anigmaz

N0

New member
מה זה משנה ?

כלב חתול פרה או תרנגול . אין הבדל. N0

kirk hammet

New member
אלוהים אני מת לראות את זה

אני מת לראות תמונה כזאת ! זה צריך להיות גדול !!!! וגם למנוע ממני לאכול בשר לכל ימי חיי לא שאני צמחוני חס וחלילה אבל .....

PsiChO

New member
איזה קטע!!!

גם אני אכלתי בדיוק פיצה בקטע הזה... אבל אני לקחתי את זה יותר בהומור נהניתי מהרגע. לא הגעיל אותי בכלל, לאכול פיצה מול זה, הגעיל אותי מה שהם אכלו. ואני מקווה שתסכימו איתי שהישרדות הרבה יותר כיף לראות שלא יודעים מי ניצח!!!! פסיכי*שורד

goldy

New member
פעם אכלתי מוח של כבש ברוטב סגול

באמת! זה היה בליל הסדר באחד המלונות, והיה נורא טעים. לא אכלתי הכל כי ידעתי מה זה. סביר להניח שאם לא הייתי יודע מה זה הייתי אוכל הכל, אבל לא היה אפשר שלא לדעת: פשוט ראו את הפיתולים. אוי באמת! אל תקיאו לי עכשיו! מוח של כבש זה באמת דבר טעים

למעלה