הם יורדים ואני פוחדת

הם יורדים ואני פוחדת

המשקל מראה כבר 74 ק"ג אבל - אני עם חוסר תאבון כי התגלה לי גוש בבטן - מקווה שלא משהו רציני ורק ציסטה אבל זה מאוד כואב. וכשכואב לי הפה לא עובד, או יותר נכון לא ממש מתחשק לי ל אכול, בקושי שותה ורק כשהיובש בפה מאיים שעוד רגע לא נשאר לי בלוטות רוק אני לוגמת כמה לגימות ואז הבטן נזכרת שכואב מאוד ואני שוב נושמת חזק ומפסיקה לאכול לשתות. וככה חולפים להם כבר שבועיים. מחר אני קובעת תור למרפאה נקווה שמהר מאוד לצילומים ומשם רק אלוהים יודע מה ההמשך ומה הוא תכנן לי...... תחזיקו לי חזק שזה לא רציני. אוף. ואני גם מקווה שמה שהורדתי בשבועות האחרונים קרוב ל-4 ק"ג מהכאבים וחוסר התאבון לא יחזור לי ובגדול.

יעל י

New member
אני מאחלת לך רק בריאות...

זה מאד לא קל הלא נודע עד שיודעים. מקווה שזה לא רציני ותוכלי לשמוח מהירידה. תעדכני בבקשה

../images/Emo124.gifאני אחרי כל הבדיקות ועדכון../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אז יש לי הרנייה (בקע בדופן הבטן) אני עתידה לעבור ניתוח עוד הלילה או מקס' מחר מתי שהו. עוד שעה בעלי לוקח אותי למיון לאשפוז מלא. תחזיקו לי אצבעות חזק אני מפחדת פחד מוות. כמובן ממשיכה לרדת אני כבר מתחת ל-74 ק"ג שרשמתי. אוף.

jesie12

New member
תרגישי טוב ../images/Emo101.gif

גם לי יש הרניה בטבור שאני סוחבת מאז ההריון הראשון מלפני 22 שנה. פחדנית כבר אמרתי?

לא עשו לי בסוף ניתוח.

חסכון הבירוקרטיה למרות שכ=5 רופאים בדקו אותי. הכאיבו לי המון ונורא. אחד מהם עוד הגדיל לעשות ובשעה 1 בלילה קרא לי לחדר טיפולים צדדי ודחף לי את הכל חזרה דרך החור לחלל הבטן (ללא הרדמה והכאב חבל לכם על הזמן). בכל מקרה קבלתי שבוע מחלה. ואני חייבת להתקשר למרפאת חוץ שלהם ולהתחיל להזיז עניינים לניתוח האמיתי. הוא חייב להגיע כי החור שם מועד לפורענות לדבריהם. מה שכן - חוייבתי עד הניתוח להוריד כמה שיותר מהמשקל. לא שאני שמנה מי יודע מה במיוחד עכשיו כשאני יורדת במשקל כי אני מכניסה רק נוזלים שיוצאים מהר מאוד מהמערכת לא מסוגלת לאכול מוצקים כל כך כרגע. ותודה לכולכן.

jesie12

New member
אוי זה כל כך מוכר לי

מידי כמה חודשים זה מתפרץ ואני מושבתת מכאבים בכל פעם כזו אני הולכת לכירורג והוא דוחף את זה פנימה , הכאב בלתי נסבל!! אני יוצאת משם עם הבטחה ללכת לניתוח ולא עושה זאת פחדנית! כבר אמרתי? לכי לניתוח אל תדחי, בינתיים תהי במנוחה מוחלטת בלי טיפת מאמץ. (הציעה ה"גיבורה" הגדולה")

כמוך כמוני כמו שאני אומרת. שונאת זריקות ודקיר

דקירות וזה הסיבה העיקרית שאני מזניחה טיפולים בגוף שלי. רק מה - הפעם יש שופטת מאחורי שצריכה אותי מאוד מאוד בעבודה בריאה - וכשהיא מאחורי אין סיכוי שהפעם אני מזניחה. ביום ראשון אתקשר לקבוע תור ומשם נראה באיזה קצב יתגלגלו הדברים. בואי נקווה שאחרי פסח אני אחרי הניתוח. הלוואי.

יעל י

New member
תשמעי...יכול היה להיות גרוע יותר...

ההודעה הראשונה הייתה אמד פסיבית אין ספק שכואב ולא קל וצריך ניתוח ןמפחיד ועוד ועוד ועוד אבל לפחות לא גרוע מזה כי גוש זה ממש ממש מפחיד. המון בריאות. יחד עם הנוזלים נסי גם משהו עם ויטמינים וחיזוקים.

למעלה