הם השתגעו לגמרי?

אגס 10

New member
הם השתגעו לגמרי?

גדולי הרבנים יוצאים היום במכתב תמיכה באדם שמואשם בהתעללות קשה ואכזרית בלתי נתפסת על הדעת בילדים קטנים ובמשפחות שהיו תחת חסותו במשך שנים,אני פשוט לא מאמין את מה שאני קורא. הם השתגעו שם לגמרי?עד איפה תגיע שם ההאבסורדיות הזועקת לשמים? לקרוא ולא להאמין. http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=15800&cat_id=1

mister xy

New member
משהו עם התאריך שם לא מסתדר לי

יכול להיות שכתבו את המכתב הזה לפני חודש ורק עכשיו הוא מתפרסם ?

סוג ב

New member
אולי חלק מהחתימות זוייפו?

קשה לי להאמין שאנשים ברי דעת יוכלו לתמוך ברוע כזה..

אגס 10

New member
אכן

סוגי,הוא אשר כתבתי,לקרוא ולא להאמין. החתימות לא מזוייפות,מה שמזוייף כאן כנראה זה ברות הדעת של הרבנים.

אם לדייק

הבעיה של הרבנים היא, שהם לא יכולים להאמין ש'אחד משלנו' עשה כאלו דברים.

sec op

New member
אבל עד עכשיו הוא לא היה 'אחד משלנו'...

עד עכשיו התנערו ממנו לחלוטין. רק המכתב הזה עושה אותו כזה. טעות קשה בשיקול הדעת, מה שסביר שהרבנים שחתמו לא באמת יודעים ומכירים את הסיפור. מה שמחזיר את הטענות השונות על כל הסיפור הזה של הרבנים מנהיגים.

רב הסיכויים

שהרבנים לא מכירים את המקרה מקרוב,כרגיל.אבל הם סומכים על ה'גיחזים' שמקיפים אותם,בגלל שמדובר על אחד עם זקן ופיאות.

עץ שתול

New member
אני דוקא מתעקש לעמוד על שתי נקודות שבכתבה

ציטוט א': "לאן יוליך המכתב המפתיע? האם הציבור החרדי עומד 'להפוך דיסקט' בכל הקשור ליחס כלפי האיש? לפי איך שהדברים נראים בעקבות המכתב, וככל שזה מפתיע, מוזר ובלתי צפוי - התשובה היא ככל הנראה חיובית". לא שנזרקה בכתב הזה שהביא את הדברים ביושר - רוח הקודש! הוא פשוט מכיר את הלך הרוח שבציבור החרדי, והוא יודע שהציבור נע בעיוורון מוחלט לפי הכיוון שהרבנים או העסקנים מכתיבים. מה שאתמול היה מותר היום אסור, ומה שאתמול היה טמא היום טהור. והוא מכיר היטב את הציבור החרדי והוא יודע שהאנשים האלה טמבלים ומטומטמים, ואפשר לנצל את התמימות שלהם ולהוליך אותם שולל אחרי כל קוריוז וגחמה. ציטוט ב': "בשיחה שקיים כתב 'בחדרי חרדים' עם נאמני ביתו של הגרי"ש אלישיב, אמרו הללו בתדהמה: "המכתב לא היה ולא נברא. השעה כעת היא מאוחרת, ואנחנו לא יכולים לבצע בדיקה יסודית, אך ככל הידוע לנו הגרי"ש מעולם לא חתם על מכתב מעין זה. "ישנן שתי אפשרויות", המשיך נאמן הבית, "או שזייפו את חתימתו, או שהוציאו את המכתב בדרכי מרמה, מבלי שהרב'ה הספיק לבדוק אל הנוגעים בדבר. עד מחר נדע בצורה ברורה, ונפרסם בצורה רשמית את עמדת הרב". אתם מבינים מה קורה כאן? שימו לב! האנשים המקורבים מודים כאן שלא יוצא מתחת ידו של הרב אלישיב שום חתימה ללא ידיעתם! דעתו האישית של הרב אלישיב פחות חשובה, אולי כי הוא לא מספיק בוגר או אמין כדי לסמוך על שיקול דעתו, הזקן הזה צריך תכתיב מלמעלה [מלמטה] מה לעשות, אין לו חופש פעולה, דעה עצמית. נקודה נוספת שצריך לשים לב אליה, המקורבים גם לא פוסלים את האפשרות שאפשר להוציא חתימות מהרב בדרכי רמיה, במילים אחרות - אפשר לעבוד על הרב ולהטעות אותו. אם ככה מי בדיוק מפקח על אותם אנשים ה'מקורבים' שהם לא מטעים את הרב? ואיך בכלל אפשר לסמוך מלכתחילה על דעתו בכל נושא וענין?

כבר מזמן כולם יודעים

שהרבנים עצמם לא חותמים על כלום, ובמקרים הבודדים בהם הם חותמים, אין להם מושג על מה הם חותמים. הם סומכים על אדם אחד שהם החליטו משום מה שניתן לסמוך עליו (נאמן ביתו).

לא רק שהם לא יודעים

העסקנים בעצמם גם לא יודעים וגם זה לא משנה להם. מה עוצר בעדי להוציא מודעות רחוב להדפיס את חתימות כל הרבנים המופיעות לי בתיבת הדואר לאלפים (עוד קרן ועוד קרן) יש מי שעוקב בכלל אחרי התעשייה הזו? של הדפסת החתימות?

זה ידוע

שהיו מקרים, בהם חתימות זוייפו, בכלל זה של הרב אלישיב. היו כמה מקרים שלא פורסמו כי, זה לא הוסיף לו כבוד...

מנצחת22

New member
../images/Emo2.gifבאמת טירוף

אבל אני לא מאמינה בחתימות האלה. כי כל העסקנים מסובבים את הרבנים על האצבע הקטנה שלהם.

למעלה