הם הוציאו כבר את TWGMW??

T h e Rose

New member
הם הוציאו כבר את TWGMW??

היה אותו הרגע בTOTP ב"אקסלוסיב"
זה היה ממש מוזר, ואלכס נשמע לא רע בכלל בלייב...

Drorrrrrr

New member
יה באתי לספר על זה :)

אתמול בלילה לא נרדמתי אז פתתתי טלויזיה ובמקרה ראיתי את TOTP. לפתע הם הזכירו את TC אז אמרתי לעצמי שאני חייב להשאר ולצפות בטלויזיה! בהתחלה חשבתי שהם ישירו את OL אבל אלכס שר את TWGMW. בהתחלה גם אמרתי לעצמי: "סעמק למה הם בחרו להוציא שיר כל כך מונוטוני?" וכשהגיע הקטע של "For all the lies i've tasted" אמרתי לעצמי שהם עשו בחירה נכונה כשהם בחרו את השיר הזה. ההופעה הייתה חביבה, הקול של אלכס עדיין לא במיטבו. וחבל, חבל שאהרון כבר לא מנגנן.

crazy4tc

New member
"עדיין לא במיטבו"

זה אומר שיש שיפור? ואיך היו הנגנים החדשים? אז אני מניחה שבקרוב נקבל הודעה על זה שהשיר יצא לתחנות הרדיו.

TCgirl

New member
../images/Emo12.gif אבל הוא כבר יצא |פטריה|../images/Emo19.gif

אולי לא בישראל, אבל באירופה כבר מנגנים אותו... אתם יודעים, תחנות הרדיו בישראל א-י-ט-י-ו-ת

T h e Rose

New member
וגם ככה לא כ"כ שומעים אותם ברדיו...

חוץ מWYWG לא שמעתי שום שיר שלהם ברדיו, תקנו אותי אם אני טועה

Drorrrrrr

New member
מה ../images/Emo12.gif

בטח ששמעו! היה את Adrienne מלא בגלגלצ! ושמעתי פעם את CIBAH ברדיו ו- Our Lives גם הושמע. היחיד שאני לא זוכר היה For You.

T h e Rose

New member
|מגלגלת עיניים| כנראה אני סתם לא

יודעת להקשיב לרדיו בזמן

../images/Emo99.gifאלכס../images/Emo99.gif

בארה"ב דווקא נראה שאוהבים את הדה קולינג לפני כמה ימים שמעתי ברדיו את wywg וברדיו בישראל כמעט ולא שמעתי ..אולי זה פשוט יותר מרגש לשמוע את זה בארה"ב או משהו כזה,וגם ראיתי בגרמניה בנמל תעופה מישהו שהזכיר מאוד את אלכס חח זה היה מוזר
בקיצר סתם רציתי לבלבל לכם קצת את המוח
חחח

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif

היית בגרמניה וארה"ב ולא סיפרת
ודרך אגב- אם ראית בשדה תעופה בגרמניה מישהו שמזכיר את אלכס אז יש סיכוי טוב שזה היה הוא...

אני עדיין נמצאת בארה"ב../images/Emo9.gif

אני כותבת מהמחשב של אחותי הגדולה..והייתי בגרמניה איזה 10 דק' בערך להחליף מטוס חח

למעלה