הם דלגו על פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
ולא רק זה

פרק חרא, אין עלילה, וגוהן ממש מתנהג כמו טמבל...

ditta

New member
זה היה הפרק האחרון...?

או שימשיכו עדיין לשדר בשבוע הבא?

הם באמת דילגו?

בעע, אני לא ראיתי היום דיביזי ולא אתמול ולא שלשום ולא לפני שבוע... התייאשתי מהפיגור שלהם אני ממש מאוכזבת ועכשיו כשאמרת שהם דילגו על פרק אני מאוכזבת עד שפל המדרגה =< למה, למה עושים את זה לסדרה כל כך מוצלחת... לממממממההההההההההההההההה?????!!!!! (אל תענו לי)

haunter

New member
כמה חסרי אחריות הם יכולים להיות???

אני מקווה לפחות שהם ישדרו את הפרק שהם השמיטו.

OFIRB9

New member
לפי ההיסטוריה של ערוץ הילדים

הם ישדרו ביום ראשון את אותו פרק כדי לשמור על סדר

Matrix man

New member
אם זה יהיה ככה

אז זה יהיה טיפשי... כי במילא הפרק שהם דילגו עליו היה חסר תוכן ביותר.. וגם הם עצרו בקטע יחסית מותח שוג'יטה מפרק את סל אז זה יהיה באסה אם הם ישדרו את הפרק ביום ראשון...

Brolly

New member
כן, היה מוזר שלא הראו את הפרק הזה

שבולמה שואלת איך השיער של טראנקס צמח ושל וג'יטה לא והקטע של החליפות והקטע שעשו ממנו את פארודיית המיאו מיאו LOL כשסל צועק ל18 לצאת חחחחחחחחחח

haunter

New member
דוקא בפעם הקודמת שזה קרה

(או אני חושב שזו היתה הפעם הקודמת) - בסאגת הסאייאנים, דילגו על 3 או 4 פרקים רצופים שבהם, בין השאר, הסאייאנים נחתו בכדור הארץ וגוקו הוחזר לחיים על ידי כדורי הדרגון בול. ודוקא אז, פשוט המשיכו לשדר לפי הסדר אחרי הדילוג, ולא שידרו אותם עד שהתחילו את השידורים מהתחלה. אני מקווה שהפעם זה לא יהיה כך.

OFIRB9

New member
ספר לי על הפרק הזה!

איך באמת השיער של ווג'י לא גדל (ובכלל איך זה שהוא לא גדל בכלל? ראיתי תמונה שבה הוא מאוד גבוה)

Brolly

New member
שיער של סאיינים מדם מלא

וג'יטה,ברולי,גוקו וכו' השיער שלהם לא צומח... אבל גוהאן וטראנקס הם חצאי סאיינים, אז השיער שלהם צומח

OFIRB9

New member
וואלה נכון

לשניהם יש את אותו שיער כשהם ילדים (וגם את אותו קול -.-;;;)

למעלה