הםםם שאלה קטנה

eladi15

New member
אחחח חייי המין של האקסמן

איזה סטואציות מוזרות עולות לי בראש..... תארו לכם מזה סקס בין מורף למיסטיק לזה אני קורא משחק תפקידים.

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo66.gifאני יודעת את הסיבה...!!!!!

קודם כל, העיינין הזה שמגניטו התחרפן ושיפד לו את עמוד השדרה לא יכול להיות כי זה מהקומיקס של "אולטימט אקס-מן" וזה קומיקס חדששש!!! עם רעיונות חדשים שלא בהכרח תואמים לאמתת! הסיבה האמיתית (לפי הקומיקס ה-מ-ק-ו-ר-י) הוא נפצע בקרב נגד חייזר בשם דיאבולו, וכך הוא הפך לנכה.. כתוצאה מזה... עד השלב הזה, הוא שוטט בעולם וניסה להילחם עבור החלום שלו בעצמו אבל בגלל שהוא הפך לנכה הוא החליט להקים את האקס-מן...
מקווה שזו תשובה מספקת... חיחי

Deanb

New member
אז הסיבה

שאני כתבתי היתה נכונה. בפרק "מקדש", מנגטו רוצה לבנות מקום מקלט לכל המוטציות ברחבי העולם על גבי חללית. שם, פוגש הפרופסור בחורה אחת (שכחתי את שמה) שפעם, הם היו מאוהבים, עד שהיא החליטה שהפרופסור צריך להחליט עם מי הוא מבלה את שארית חייו, איתה או עם חבורת האקס-מן. כמובן, הוא בחר באקס-מן והיא עזבה. והיא, אכן היתה האחות שטיפלה בו בבית החולים בזמן שהחלים מהקרב עם מגנטו, ממנו, נהפך לנכה.

shlomo10

New member
נכון מאוד, רואים שם את הפרופסור

בתרגילי פיזיותרפיה

Deanb

New member
לא, זו לא מוירה

מוירה היא מישהי אחרת. זאת אמיליה.

Scarlet Witch13

New member
אני לא יודעת את השם המקורי אבל...

אני יודעת שלוגן, זה לא השם האמיתי-אמיתי שלו. הרי יש הרבה דברים שהוא לא זוכר! והיה לו פעם שם אמיתי.. ואחרי כל מה שהוא עבר.. הוא אימץ לעצמו את השם לוגן... (משהו כזה........)

Scarlet Witch13

New member
אני צריכה לבדוק את זה......

אני באמת צריכה לבדוק את זה!!! ואני אכן אבדוק את זה!! ואני אתן תשובהה!!!

Golden Flash

New member
לפי ההיסטוריה הרשמית שלו...

או הלא כל כך רשמית... השם שלו היה ג'ימס הולט, ואז קרו כל מיני דברים שאין לי כוח להרחיב (אם זה מעניין אתכם, אז תשאלו) והוא שינה את השם שלו ללוגן, פשוט לוגן, כמו מדונה, או שר...

למעלה