הםםם שאלה קטנה

eladi15

New member
הםםם שאלה קטנה

הםם מישהו מוכן להסביר לי למה הפרופסור נכה? מה גרם לכך ולמה אתם חושבים ששמו אותו בכיסא גלגלים? דווקא אותו הכוונה... הייתה לי תיאוריה בהתחלה שזה בגלל שהכוחות האלחושיים שלו זה לא המוטציה היחידה שלו אם אתם יודעים למה אני מתכוון (ואם לא תחשבו קצת) אבל נאלצתי לבטל את זה כי בטח הוא היה משתמש בו כבר לחנוק מישהו

Deanb

New member
הסבר

באחד הפרקים בעונה השלישית לדעתי, מספרים על כך שהפרופסור נלחם במגנטו, וכך הוא נהפך להיות נכה, סליחה, אני לא זוכר יותר מזה. לפרק קוראים "מקדש" והוא בשני חלקים.

MORGANA13

New member
כן, גמאני זוכרת משו כזה..

והוא גם התאהב באיזו אחות לא??

*superstar*

New member
איזה תיאוריה?

אני יושבת וחושבת, איזה עוד סיבה יש לו להיות על כיסא גלגלים..?
שתף!

תאמת לפי הסידרה זה ניראה לי

כן קשור לכוחות שלו כי בארץ הפראית שהכוחות שלו לא עבדו הוא הלך מצויין או שזה רק אני בקומיקס אני לא יודע לא קראתי על זה משו או לא סיפרו בשום קומיקס שאני קראתי

*superstar*

New member
הבנתי אותך... יכול מאוד להיות האמת

שככה הוא מתקשר עם אנשים.. לא יודעת אם לקרוא לזה ככה אבל אם הוא לא יכול לעשות את זה באותו מצב פיזי אז במקום זה יש את המצב המוחי.. שזה יותר חזק מזה. או משהו בסגנון. לא יודעת אם הבנתם, אצל בראש הכל מובן

אולי

הכוח הטלפתי שלו חזק מדי(הרי או אחד מהטלפתים החזקים שקיימים) והוא משבית חלק מהמוח שלו(הרגלים) ככה שהכוח שלו לא נחסם הוא לא יכל ללכת ושהכוח חסום אז הוא יכל ללכת והכל

eladi15

New member
טוב בירור קטן עזר

לפי הקומיקס הסיבה שהוא על כיסה גלגלים היא שהוא ומגנטו יצרו את הארץ הפיראית הם היו חברים טובים אבל אז מגנטו התחרפן והתחיל לשנוא אנשים בקיצור נהיה בינהם קרב ומגנטו הכניס לו חנית ברזל לגב ומאז הוא משותק... אאוץ אגב תיאוריות מעניינות העליתם פה אבל מה שאני התכונתי זה שיש לו מוטציה חוץ מהכוחות הטלפתים וזה מטוציה של זין ענקי שלא מאפשרת לו ללכת

spidey 82

New member
על מה לעזאזל אתם מדברים??

למטה יש קישור שמספר כיצד הוא הפך לנכה. ובקשר לזה שמגנטו הפך אותו לנכה: זה קרה ביקום אולטימייט, לא ביקום מארוול.

spidey 82

New member
אוקיי, אבל תגידו שאלו השערות.

מישהו שלא יודע עוד יחשוב שזה נכון.

eladi15

New member
by the way

גורם לך לחשוב על חיי המין של הפרופסור... לא למה דווקא אני חושב על חיי מין של גברים קירחים בגיל העמידה שלא כל כך עומדים... בכל מקרה הםםם אתם חושבים שהוא משתמש בכוחות שלו גם שהוא... במצבים אינטמים כי אם כן אז הוא בטח פגז.... סקס אלחושי צריך להיות מגניב

כאחת שניסתה את זה עם הפרופסור

אכן כן הוא פגז לא יותר טוב מוולברין האמת אני אוהבת את זה כואב. וסייקלופ גרוע יש לו 4 מ"מ... מוכר לך?

תודה תודה על הכבוד

לא היה אין כרגע וגם לא יהיה על וולברין האמיתי כל המתחזים מפחדים. וולברין האמיתי כי הגיהנום בשיפוצים.

dor307

New member
הכי מסכנה רוג....

בתולה זקנה.... ומה יקרה שסופה תגיע לאורגזמה??? ומגנטו שלא יכול לעשות על מיטה רגילה רק מעץ...

למעלה