הל"ה

הל"ה

מי יוצא לצעדת הל"ה??? יאההה איזה פורום מת!!!!\טוב מחר יש צעדה מקווה לראות אנשים מענינים!!! ו... מי שהיה בצעדה ספרו חווית!!!!

ophirein

New member
הצעדה היתה רק למחוז ירושלים......

אבל בגלל שאני ממחוז י-ם, אז גם אני הייתי.... אמנם זאת לא היתה חוויה ממש גדולה, אבל אני אספר בכל זאת: הלכנו לפני קבוצה של ילדים(ערסים מזוייפים כאלה), ושרנו לנו שירי מורל....כמו כל קבוצה נורמלית. הילדים שלפנינו אתחילו להתעדבן, ורצו "להערבב" עם הקבוצה שלנו, אבל כמו שהזכרנו קודם, ערסים מזוייפים, אז ברגע שהמורה שהיה איתנו אמר להם לא, הם נשארו רק עם הקללות!! אחרי זה, הפש"צים שבאו, התחילו, לצרוח מורל, אז הקבוצה ההיא התחילה להתעצבן, אבל ראו עליהם שהם בעיקר בשביל הפוזה.......... סיון, ראיתי אותך, אמרנו שלום זו לזה, אבל טל חטפה אותי, והמדריך שלי חטף אותי, אז לא הספקנו לדבר......

חחחח

היתה ממש אדיש כלפי... יאווו איך התגעגעתי לטל היה כל כך כיף לפגוש אותה זכרונות מתוקים חחחחח אבל היה שווה פגשתי פוול מורי של"ח שאני מכירה וכל המשציות הקטנות אומרות לי כזה יאווו כמה מורים את מכירה??? חחחח זה היה ענק... הם די היו בשוק לראות שמשצית בוגרת נמצאת בטיול... פגשתי את מודיענים החמודים!!! והיה ממש קטלני (רגיעון מהלחץ של בגריות חורף) יש לציין שהדריך של הל"ה היתה ממש ממש יפה!!!! ו..... בקשר לערסים הקטנים תבין הם כיתה ט ילדים קטנים במוחם!!!! אני יתן להם עוד כמה שנים להתבגר חחחחחח היה שווה.... אופיר פעם הבאה אם תיהיה כזה אדיש אני ירביץ לך עם מפה טופוגרפית (שומרת נגיעה חחח) סיון

ophirein

New member
../images/Emo5.gifאמאלה - מפה טופוגרפית../images/Emo5.gif

והמלצותאם אני יהי ה אדיש פעם הבאה: (יותר כואבים) -לרגום אותי באבנים -לדחוץ אותי על שיח קוצני -לדחוף לי סרפד לעין אם את צריכה עוד המלצות, תפני אלי, אבל אל תעשי לי את זה, כי בכל זאת נתתי לך המלצות........ סתם, סתם, סתם - אני מבטיח לא להיות אדיש פעם הבאה....... אופיר

למעלה