הלשעבר שלי חזר

מירנטו

New member
ומתי הוא אומר שהוא יפסיק לרחם עליה

ויחזור אליך?אם הוא אוהב אותך הוא לא רואה את הסבל שלך?אני לא מתכוונת לפגוע בך,כמו שכתבתי לך פעם אני בדיוק באותו המצב אבל כרגע מנסה להסביר לו שהמשחק נגמר ואם הוא אוהב אז שיעזוב אותה ועכשיו.

הבטחון הזה שלך

שהוא איתה מרחמים...? כי הוא אמר לך...? הוא יכול להגיד לך עוד הרבה דברים.........................לא בטוח שזה נכון כי עובדה בשטח את כותבת שהוא איתה !!! במסגרת השינאה שלך לאישה שלו שאת מביעה דרך המילים, אני שואלת את עצמי למה אתן "נשים כמוך" לא מצליחות לקבל שהגרוש שלכן ממשיך הלאה בחייו למה אתן מציקות...? קחי דוגמא ממני (וסליחה על השחצנות) הגרוש שלי התחתן, לי הוא לא היה טוב לה הוא טוב, יש לו שני ילדים מנישואים שניים והוא מאושר לפי ראות עיני, אני מפרגנת אולי לא במלל כלפיו אבל בהחלט לא מציקה ואין בי קינאה כלפיהם, המשכתי את חיי גם בלעדיו. את יודעת נדמה לפעמים כאשר אני רואה הודעות מהסוג שלך שיכול להיות שאת כבר לא אוהבת אותו אבל את לא מוכנה שהוא יהיה של אחרת, את לא מוכנה שיהיה מאושר, תתחילי לצאת ולהתעסק בחייך ולא בחייו !!! המון המון בהצלחה...

הנה הודעה בשבילך

אליה כי היא
ה לו זרע ועכ
ו היא
לו ילד והוא מר
עליה הוא אמר שזה זמני אין לו
אליה כך הוא אמר הוא רוצה אותי ורק אותיתמ
אהב ויאהב אותי איתי הוא מדבר כל היום ואמר דברי חיבה חחחחחח
סתם מההתלהבות.......

אני מתאהבת מיום ליום :)))

יש לי רעיון לספר מס' 3.... אשכרה.. הזרעים פה מסתובבים ומשריצים חופשי חופשי ...כל פות-חת פוטנציאלית :)) "אמביוולנטיות של זרע טועה" - זהו שמו של הספר החדש. או...... "אהבה זמנית - לפותה יחצנית"... ? פפפפפפפפפ בלבלתי כבר.

foglet

New member
אהי כבר מדמין התמונה...

צא החוצה,זרע רע, צא החוצה...

למעלה