הלקסיקון יוצא לדרך

הלקסיקון יוצא לדרך../images/Emo43.gif../images/Emo34.gif

מההלקסיקון יוצא לדרך- האות הראשונה היא מן הסתם א´. הגדרות קצרות ולעניין, בבקשה לא להתפלסף יותר מידי. פרטים נוספים בקישור המצורף... לכל הרוחות- ל
ש
ר
ש
ר
והפעם א´

amonit

New member
"אה מיני"

ככה כותבים את זה? אחד שמין ומיניות לא מענינים אותו או שאינו מפגין כל סממן מיני.

אבא גאה

New member
אה-מונית

זה אמור להיות לקסיקון של הומואים ולסביות.... אין אה-מיניים

אבא גאה

New member
אני אסביר אם כי כבר הגדירו יפה בב"ב

הומו "נשי" סלנג של הומואים שמדברים אחד לשני בלשון נקבה בא ממרוקאית אוחצ´י (אחותי): "היי, אוחצ´י מה קורה? הייתי אתמול בהופעה של עברי לידר היה שיגי" מכאן עוות לאוח´ץ ואוחצ´ה.

amonit

New member
אינפנטיל

אחד שזורק משפטי "התחלה" אינפנטילים. ותסלחו לי בנות שלא כתבתי את זה בנקבה, שמעתי כאלה רק מגברים.

"אימוץ"

התנוחה המלהטטת שבה שני הומואים מצליחים (חשבתם ש-אי אפשר???) להביא ילד !

MARMELAD

New member
אוי באמת

התגובה של מרמלד על ההגדרות של חברי פורום ה"ה
איזה מין הגדרות אלה??? איך אני אמור להבין מה זה אימוץ מזה? הנה עוד כמה מונחים שלא ידעתי להגדיר: נסו אתם: אבן, עוזי אלעד, חגי אריאל, מאיר

זרקת כפפה

אבן, עוזי - בע"ה חבר הכנסת ההומולסבי המוצהר הראשון. כניסתו לכנסת עוכבה במספר חודשים עקב מחדל מצידו של שושי, זלמן. בגלל מיילס הפסיד עוזי אבן את ההזדמנות להתחתן עם אבא גאה ולהפוך אותו לאבא אבן. אלעד, חגי - התחלתי לכתוב את ההגדרה אבל נרדמתי באמצע אריאל, מאיר - למרות שכתב את השיר ההומו-פאסיבי הראשון ("מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה") ניתן לסכם את חייו במשפט הקצר: חי כקרציה ומת מקרציה. מאידך, יכול לשמש בתור דוגמא למלחמה בסמים כיצד גראס יכול לדפוק ראש של בנאדם. וכמה משלי: אינטרנשנל, דנה - נו באמת, לזה צריך הגדרה? הטראנסג´נדר המפורסמת ביותר בארץ וזוכת האירוויזון שהביא אותה לפופולריות גם באירופה אפשטיין, בריאן - האמרגן של הביטלס שהתאבד עקב אהבה נכזבת לג´ון לנון אדם - זמר פופולארי בקרב בנות העשרה בשנות השמונים. אין כל קשר בינו לבין גאווה. אלאדין, סיין - הומו מזדמן אנאלי - סוג של יחסי מין המקובל בקהילה ההומואית אוראלי - סוג של יחסי מין אשר זכה להכרה בשירם של אריק איינשטיין ושלום חנוך "מה איתי" אוננות - סוג של יחסי מין (ע"ע אלאדין) אימוץ - מדינת ישראל טרם הכירה באימוץ על ידי בני זוג בני אותו מין (ע"ע הורות הומולסבית כשנגיע לאות ה´) אוגוסטוס - נו טוב, נוותר על זה הפעם. מתי כבר מגיעים לאות ג´?

אבא גאה

New member
אני מבין מזה שתשאר איתנו עד שנגיע

ל-ג´ (מה לאוגי ול-ג´?) ואח"כ ל-ה´? אפשר לצפות שתישאר 22 יום????? ועוד תכתוב כאן אצלנו? ולא אצל השכנות? ואאווו, אני מתרגש

.m

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ענק! כמו תמיד! אוי אלאדין, כמה התגעגעתי אליך...
mai (מה אתה רוצה מחגי???
)

my self

New member
ב´ באה לפני ג´, לא?

לא הגיע הזמן לפתוח דף חדש? (ולא, אני לא מזכיר לאלאדין את סדר הא"ב). אני מוסיף: אלכסנדר הגדול - ההומו המצליח בכל הזמנים. נפטר בדמי ימיו, בן 33, ולא מאיידס (ייתכן שהורעל). אוסקר וויילד - הומו מוחצן. כמו כן, סופר, מחזאי ומשורר לעת מצוא. אפשר גם להכניס לאות ו´.

my self

New member
אה, ו...

אלמודובר - במאי ספרדי עם סרטים חושניים מדהימים.

MARMELAD

New member
סחת´ן סחת´ן

יופי לראות אותך אלאדין
(אפילו שאתה כותב אצל האחרות)... התגעגעתי נורא!

למעלה