הלקח של י``ז בתמוז!

הלקח של י``ז בתמוז!

האימפריה היהודים אשר חיסלה 7 עמים כדי לרשת את הארץ ולרכוש בה זכויות לעולמי עולמים הוכרעה לבסוף על-ידי כוח חזק ממנה. עד כמה הייתה האימפריה היהודית חזקה אנחנו יכולים ללמוד מהעובדה שהמצור על ירושלים נמשך 7 שנים ושבעה חודשים. דג גדול אוכל דג קטן - זהו הלקח! והיום, לפני שיבוא דג גדול לאכול אותנו, אנו חייבים למצוא פתרון לסכסוך בינינו לבין הערבים. לא הייתי אומר שפירוק כל ההתנחלויות וחזרה הביתה הוא מחיר גדול!

אבו-דני

New member
ישראל צריכה להיות דג קטן יותר כדי

שאפשר יהיה קל יותר לבלוע...

hreuven2

New member
כתבת את זה לבד ממשיל המשלים

חסר המח? כל השואה טובה בראשך הטמא וקשורה להתנחלויות? אתם ואתה במיוחד שווים למשטר ווישי בצרפת.

resh0

New member
אין ערבים אין פיגועים!

זאת התשובה הצפויה בכל פעם שתשתמש במונח ``התנחבלויות``. אם אתה לא אוהב פיגועים, יש להעיף (אולי לפרק) את הערבים! פשוט בדיוק כמו ``התנחבלויות``. מה דעתך?

שסראללה

New member
אבל קמפ דיוויד לא נפל על זה ,

וגם אוסלו לא. ההתנחלויות מעוגנות היטב בהסכמי אוסלו. אז אולי אתה נגד אוסלו ?

resh0

New member
אכן לקח חשוב!

הפלשץינים חייבים להבין כי זה מה שצפוי להם אם לא יימצא הפתרון לסיכסוך. הייתי אומר שפירוק הערים/כפרים/שכונות של פלשתינאי ישראל וחזרתם הביתה, הוא בהחלט לא מחיר גדול. דרך אגב, יש לך בעיה עם הבנת הטבע! אין קשר בין גודל החיה לבין מי שמהווה טרף פוטנציאלי. עוד 2 עובדות חשובות: 1. לא ההתנחלויות הן אלו העומדות ביננו לבין מצב של שלום אמיתי. 2. אם תתן לזאב כבשה ועוד כבשה, אף אחד לא מבטיח לך כי יהפוך הוא לצמחוני. בעצם אוכל אני להבטיח לך כי הוא לא!

11a2

New member
חורבן בית ראשון והשני התאפשרה

רק בגלל משתפי פעולה יהודים עם אויבינו, גם חורבן בית שלישי{חלילה} תהיה בגלל הישראלים/יהודים מהשמאל.

למעלה