הלקוח העתיק בעולם

יוסי ר1

Active member
תודה על הקישור, הדברים מרתקים.

אם כי אני נוטה לפקפק בכינות הדברים שאנשים מוכרים לכתב לא מוכר באמצע הלילה - ועוד על הרגלי צריכת הזנות שלהם. בלתי נתפס מבחינתי. סתם אסוציאציה שעלתה בראשי למקרא הכותרת - "החטא והשופטת הלקוח העתיק בעולם " האם זריכת זנות (מפרוצה בוגרת) נחשבת לעבירה פלילית? האם המשטרה מתנכלת לצרכנים?

זה מורכב במחינה חוקית.

עקרונית, במדינת ישראל מותר להיות זונה ומותר להיות לקוח (שלא כמו במדינות כמו שבדיה, למשל, שם יושם חוק הפללת לקוחות). מה שאסור זה כל העבירות הנלוות לזנות: סרסרות, אונס, אחזקת מקום לצורך עיסוק בזנות, סחר בבני אדם למטרות מין (ובכלל9 וכדומה. החוק גם אומר שאם יש לך איך לדעת (ברמה סבירה) שמתבצע אחד מן הפשעים האלה, אתה למעשה משתף פעולה. ת'כלס, ניתן מבחינה חוקית להרשיע לקוחות על עבירות אינוס, למשל, אבל עוד לא נולד השופט שיעשה את זה ומעולם לא הוגשה כזאת תביעה.

יוסי ר1

Active member
התמיהה שלי היתה על כך שבמקום כל כך מתירני

עדיין יש מי שמשלם עבור "שירות" שמתגולל חופשי בכל פינה...

אם קראת את הכתבה בראשית השירשור

ראית שאין קשר בין הדברים. אני מצטטת: בטח שיש הנאה מכך שהמין הוא עם זונה, שילוב של בושה ושל הנאה מהבושה, הוא מסביר. "יש הצורך של לשכב עם נשים, ולפעמים יש הצורך של לשכב עם זונה. זה משהו אחר לגמרי". וכן: "יותר מ-90% מהקשרים שהיו לי עם נשים מאז גיל 30 היו עם נערות עובדות. אין ספק שיש בזה התמכרות. מתמכרים לנוחיות שבזה, לקטע של מתי שאתה רוצה במחיר סמלי יש לך בחורה כוסית שבאה ונותנת גוד-טיים לכמה שעות. אתה חושב שיש לי כוח עכשיו להתחיל לשווק את עצמי ולמכור את עצמי? עזוב. טלפון, שלום וביי, מי פנויה". ועוד אחד:
לא לבעלי בטן רגישה!
"אסף רוצה לדעת שהוא מקבל תמורה לכסף אז הוא תמיד מנסה לגמור פעמיים. הוא מנסה ישר לגמור מהר ואז שיהיה לו עוד חצי מהזמן. הוא רוצה שהיא תקלל את היום שהיא באה. אם היא יוצאת ולא כואב לה והיא לא מרגישה שהוא קרע לה את הצורה אז הוא לא קיבל תמורה לכסף". אסף: "מתוך 59 דקות שנותנים, ב-57 אני מנסה להיות או בפה או בתחת או בכוס, אז רוב הסיכויים שהיא לא נהנית. לפעמים אני מפתה אותה במתנה שאני נותן בהתחלה, אז היא נותנת לי עוד שלוש דקות ופחות מלחיצה אותי. זה יפה".

יוסי ר1

Active member
טוב, קראתי לא בכזו תשומת לב לכל פרט.

מה גם שכאמור, אני מפקפק בקשר בין פרטים שאנשים מברברים בראיון מסוג זה למציאות. אני רואה בראיון מסוג זה יותר עתונות צהבהבה מאשר תחקיר עובדתי.

eliUSA

New member
אפילו בשוודיה

מולדת השמורגסבורד אין בחינם חייבים לחזר כדי לזכות בתוצאות. ואת זה אלו שהולכים לזונות מנסים לעקוף

חטא וגם שופטת

כמוני את יודעת שזה לא מחקר סטטיסטי ולא מחקר איכותני ולא כלום. זה אדם אחד המעיד על תחביבי המיטה שלו, ועל הסטיות שלו, שאגב בהדרכה נכונה הוא ימצא במועדוני סאדו-מאזו גם בתל-אביב, שיעלו כנראה כמו הליכה לזונה. מה שיקרה, ובטח קורה גם בשוודיה ובכל מקום בו ינסו להעביר אל הלקוחות את האחריות, שהתופעה תהפוך סמויה, רשתות גדולות, שרק במקרה המשטרה תחשוף [כמו רשתות פדופילים. אם מישהו מאמין שחשיפת הרשתות האלה תסיים את התופעה, הוא חי באשליות].

diday

Member
אני חושב שראית יותר מדי סרטים

ולאו דווקא את הנכונים. הטיעון שלך יהיה תקף באותה המידה לישראל ולרוב מדינות אירופה. מזכיר לי את הסיפור על הפינגווין (נקבה) שהובאה מגן חיות שוודי לגן חיות גרמני שבו הפינגווין הזכר סרב להזדווג עם המצאי. העיתונות הישראלית (הארץ) חגגה על "השוודית הלוהטת"

יוסי ר1

Active member
ראיתי לאחרונה שני סרטי פינגווינים../images/Emo3.gif

האחד, המשפחה הקיסרית. השני, משהו מבית וולט דיסני. כן הפינגווינים היו מאנטארטיקה, אף אחד לא משוודיה ולא מגרמניה. אילו סרטים אתה ראית?

diday

Member
יפה שאתה מטיב דרכיך

אגב, אני מאמין שתמצא ב"עיר החטאים" תל אביב ובכלל בישראל הרבה יותר מתירנות מינית מאשר במדינה קרה כמו שוודיה. כמובן שעליך להוציא מהחישוב קבוצות אוכלוסיה מסוימות שבהן רק לגבר מותר *"שירות" שמתגולל חופשי בכל פינה*

אלי ו.

New member
היועהמ"ש (כמעט לשעבר) מזוז

אמר שלדעתו יש להגיש נגד לקוחות של נשים נסחרות ש"עצמו עיניים" כתבי אישום על אינוס.

זה לא ישנה כלום

שום פעם החלשים יידפקו. סליחה על הציניות שלי, אבל כל ההצעות האלה מגוחכות להפליא. מי שיוכל לשלם זונה, נערת ליווי או כל דבר אחר, ישלם ויקבל. אני רוצה לראות את היועץ המשפטי שלא הצליח להלביש תיק אונס על הנשיא מרוב פחד מלביש תיק אונס על איזה טייקון ישראלי הנהנה משירותי זנות הישר אליו לביתו. פחחחחחחחחחחח

אלי ו.

New member
זה יכול לשנות

אבל הנסיבות צריכות להיות קצת שונות. יש להניח שטייקון ישראלי לא ישתמש בשירותיה של אישה נסחרת שמאולצת לשכב עם עשרות גברים ביום אלא יזמין לביתו נערת לווי שאינה אישה נסחרת ולכן גם מזוז לא ינסה לטעון שמדובר באונס. בנסיבות אחרות, כשיש ראיות שגבר הגיע למכון ליווי והיו לו סיבות טובות להבין שהוא מקיים יחסי מין עם אישה שמאולצת להיות במקום ובכ"ז קיים איתה יחסי מין, במקרה כזה, לשיטת מזוז, אפשר להעמיד אותו לדין על אונס. שים לב שאנחנו לא מדברים על השיטה האבולוסיוניסטית שלפיה גם הטייקון לעיל הוא פושע אלא על פרשנות סבירה לחוקים הקיימים.

כלומר: בוודאות אין להניח.

כלומר, אני יכולה לספר לך (בפרטי) על טייקונים כאלה שנתפסו בבתי זונות בזמן פשיטה של מנהלת ההגירה.

למעלה