הלקאה עצמית?

moozgi

New member
הלקאה עצמית?

בעלי ואני עובדים באותו משרד כשהוא הבוס ואני אחראית על פרויקטים חינוכיים וקהילתיים. בעקבות ויכוח ומריבה מכוערת ביננו נאמר לי על ידו שלא אעז להתקרב למשרד וזה מה שעשיתי אלא שאני ממש אוכלת את עצמי בשל כך כי במשך הימים שלא הגעתי הגיעה משלחת חשובה שצפתה בפעילות עליה אני הייתי אחראית אך אני לא נכחתי מה שהפריע לי מאוד כי לא קיבלתי את הקרדיט המדיע לי.
האם הייתי צריכה ללכת למשרד או לא? ציפתי למכתב או טלפון ממנו שיתנצל למען האירוע החשוב. הוא לא התקשר וזה נתן לי הרגשה שהוא לא ממש מעוניין בנוכחותי. אני ממש אובדת עצות לגבי המשך העבודה ביננו. זהו דפוס התנהגות שחוזר על עצמו כשבעיקר אני הנפגעת העיקרית, הוא מקבל תשומת לב ותהילה שלא כולה מגיעה לו, הוא מאשים אותו בכל ולא לוקח אחריות ומתחמק מסליחה.
אני לא מפסיקה לבכות ולהצטער על מה שקרה בעיר כי היה חשוב לי להיות שם ולא הייתי ונפגעתיי מכך אישית ומקצועית.
מבקשת עיצה כנה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצתי הכנה

או שבמסגרת טיפול זוגי או גישור את ובעלך תגיעו להסכמות מרחיקות לכת, או שלמען שלום המשפחה מישהו מכם יתפטר מהעבודה ויעבוד במקום אחר.

לצורך העניין השאלה מי המתפטר לא מהותית, אלא צריכה להילקח כהחלטה זוגית של שניכם\ כשהיא משקללת חישובי עלות תועלת, שיקולים ענייניים אחרים (כגון מוניטין ) וכמובן גם שיקולים רגשיים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
וגם: לטחון את הארוע שכבר היה לא יתן שום דבר

עליכם לפתור את העתיד, לא את העבר.

אייבורי

New member
תשמעי

לעבוד יחד זאת משימה לא פשוטה
ואין ספק שאתם לגמרי לא יודעים לעשות את זה.
ההמלצה של מריוס מעולה
אחד מכם יצטרך למצוא מקום עבודה אחר.

אמלי12

New member
למצוא מקום עבודה אחר

הסידור הזה פוגע בכם גם מקצועית וגם מבחינה זוגית.

seeyou

New member
לדעתי,להחליף מקום עבודה זה לא הפיתרון

מרכז ה"כובד" נימצא בשורש הבעיה: "בעקבות ויכוח ומריבה מכוערת ביננו"

זה אומר שאתם צריכים ללמוד לריב מבלי להטיל פצצת אטום

לדעתי לך יש בעיה רצינית נוספת והיא שאת לא מסתפקת בתפקיד ה"מלכה"
אלא את רוצה את תפקידו של ה"מלך"(מבלי לדעת על מה היה הריב ביניכם
".........
לגבי המשך העבודה ביננו. זהו דפוס התנהגות שחוזר על עצמו כשבעיקר אני הנפגעת העיקרית,
הוא מקבל תשומת לב ותהילה שלא כולה מגיעה לו"
תזכרי בעלך הוא הבוס
הבוס תמיד מקבל "תהילה" אם העסק מצליח למרות שכולם יודעים שלא רק הוא המפתח להצלחה אלא עבודה של אחרים .

יוסי

למעלה