הלפ!!! :)

C00L GIRL 17

New member
הלפ!!! :)

חברה שלי מתגייסת יום שני... היא נורא לא רוצה להתגייס וקשה לה עם הידיעה הזאת!(מפונקתתת)... אני רוצה להגשים לה את הפנטזיה..ולרשום מן מכתב ציני כזה.. שעקב עודף כוח אדם משחררים אותה מהצבא..והיא לא חייבת להגיע בשני חחחחחח... אז אני חייבתתתת עזרה שלכם לנסח מכתב שכזההה!!! בבקשה תעזרו לי כי אני לא כ"כ טובה בזהה... תודהההההההההההההההה

Amazing18

New member
חחחחחח לא!

רשעית!! אני פעם אחת זייפתי מכתב מהשלישות שמזמנים את חברה שלי למשפט [לא זוכרת מה היא עשתה אבל היא ידעה שבקרוב התלונה תגיע ליחידה.] ותשיבא בגדים ל-72 שעות. מה גם שזה היה ממש יום לפני ערב יוםפ העצמאות. היא היתה בטוחה שהיא הולכת לחטוף ריתוק לפרצוף כל החג.... ולא הפסיקה לבכות, מרוב הלם לא ידעתי איך לספר לה שזה היה בצחוק. אח"כ היא רדפה אחרי והכתה אותי עד זוב דם. אבל זה בהחלט היה שווה ת'הבעת פנים שלה :) אגב, אח"כ היא באמת קיבלתה ריתוק חחחח

C00L GIRL 17

New member
חחחחח גדול!!!

זהו שאני לא כ"כ רשעית כי יהיה לה ברור שזה רק בצחוק כי אני רוצה לתת לה יחד עם מתנת הגיוס שהכנתי לה!! שהמכתב לא יראה באמת אמיתי!....שתיקח הכל בפרופורציות.. יש עזרההה!?!?

סעמעמק

New member
אכזרי ביותר :]

ככה נראה לי שזה צריך להיראות (ואם את לא חייבת שיהיה משכנע את יכולה להוריד את הדברים המסובכים כמו הסמל של צה"ל..): למעלה באמצע הסמל של הצבא למעלה מצד ימין של הדף: "דואר רשמי לכבוד (בפונט רגיל כחול): (שם ושם משפחה, שורה מתחת כתובת ומיקוד בפונט כזה של הצבא במכונת כתיבה)" למעלה מצד שמאל של הדף: "לשכת הגיוס (חיפה תל אביב טבריה...), מס' זהות: (והמספר שלה), תאריך: (תאריך לועזי ועברי)" "פטור לאלתר משירות ביטחון הודעה אישית עקב שיקולי כוח אדם ולוגיסטיקה ובהתחשב בשכלול המקומות הפנויים והתפקידים אליהם היית מיועד\ת הינך משוחרר\ת משירות ביטחון. בתוקף סמכותו לפי סעיף 13 לחוק ציווה הפוקד, סא"ל פלוני אלמוני, מפקד לשכת הגיוס, לפטור אותך מחובת שירות סדיר." בתחתית הדף: "סמל דו ג'ון ראש תא בנות חתימה (דרגה) (שם משפחה) (שם פרטי) (תפקיד) (חתימה)" נראה לי מספיק משכנע :] ואת יכולה להוסיף משהו מלחיץ בסגנון "צבא ההגנה לישראל שומר לעצמו את הזכות לקראך לתהליכי גיוס מחודשים לשירות ביטחון של 24 חודשים בכל רגע במהלך השנתיים הקרובות, בהתאם לסעיף בלה בלה בחוק בשירות ביטחון" אני מצפה לגרסא הגמורה של המכתב ותיעוד בוידאו של האירוע

../images/Emo12.gif

אתה גורם לי לנבור עכשיו במגירות שלי ולחפש ת'צווים שלי...

ובכן, צר לי לבשר לך,

לאחר בדיקה מעמיקה, נמצא כי הדרגה הנמוכה ביותר שחתומה לי, על כל המסמכים הצבאיים שקיבלתי בהיותי מלש"בית, הינה רב סר"ן. על צווי הגיוס שלי חתומים סא"לים ויש לי כמה מסמכים שחתומים בידי אל"מ כמה מוזר שחתום לך סמל על צו הגיוס
אפילו ת'מנילה שלי מצאתי..
שגם אני אעלה לכאן איזו שאלת התייעצות קטנה על מנילות?

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

חחחח מרוב שכתבתי מהר לא שמתי לב!!! רס"ן!!!!! טוב לך? יא קטנוני

ש"צ, יא אדומה ../images/Emo9.gif

בס"ד אני אתקשר בלילה, כשתהיה לי בירה ביד. בסדר? :]

Amit Remmus

New member
קטנה וחמודה :)

אני טוראית ואני חתומה על מכתבים. הכל תלוי בחשיבות המכתב המונפק וכמה אנשים מתעסקים בזה. בתור מאבחנת פסיכו' יש לי תפקיד מסוים שספציפי לי ולעוד מישהו ובזימונים שאנחנו מנפיקים רשום שהמל"גית נתנה לנו את הסמכות לזמן. ככה שגם סמל יתקבל בברכה :) אגב,אני יכולה לשים כסף שלפחות 5 אנשים שקוראים בפורום הזה קיבלו ממני מכתב והם לא יודעים :)

וואו ../images/Emo3.gif

את טוראי, אם כבר. אז מה, הייתי סמל והייתי חתומה על מספיק מכתבים. דיברתי על צווי גיוס.

Amit Remmus

New member
קטנה וחמודה זה לא זילזול!

זו מחמאה! :) ואם התכוונת לצווי גיוס אז תבהירי שלזה התכוונת :)

לא לקחתי את זה בתור זלזול,

סתם בתור ציניות לייט או משו
והנה, ציטוט של מה שרשמתי... "לאחר בדיקה מעמיקה, נמצא כי הדרגה הנמוכה ביותר שחתומה לי, על כל המסמכים הצבאיים שקיבלתי בהיותי מלש"בית, הינה רב סר"ן. על צווי הגיוס שלי חתומים סא"לים ויש לי כמה מסמכים שחתומים בידי אל"מ כמה מוזר שחתום לך סמל על צו הגיוס" מספיק מובהר?
משעשע לצטט ת'צמי

סעמעמק

New member
אני אגיד לך מה

כתוב שהפוקד (יענו בעל הסמכות למתן הצו) הוא סגן אלוף (מפקד הלשכ"ג) אבל הבן אדם שחותם פיזית על הצווים הוא כולה אחראי משמרת או משהו במשרד של הפקידות...

Amit Remmus

New member
בוא תספר לי על זה :)

מה שהתכוונתי זה שעל הדף כתוב שמתוקף הסמכות שנתן לי הפוקד אני מזמנת אותו להתייצב בלשכה.

Amit Remmus

New member
מה שאני צריכה להדגיש..

שאני מזמנת בשמי ולא בשם המל"ג. אני לא רק חותמת פיזית על צו שהמל"ג הנפיק, אלא המכתב יוצא על שמי.

למעלה