הלפ.....

lala182

New member
הלפ.....

אז במזל טוב קנו לי מחשב חדש.. ואפילו האיש מהחנות מחשבים שם לי איזה 400 שירים... אז לאחר כל המיונים והכל נשארו כמה שירים שפשוט אני לא יודעת/לא זוכרת/לא מכירה מי שר או מה שם השיר או שניהם.... אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נורא נחמדדדדדדד ואני מתנצלת מראש על השגיאות כתיב לא ישבתי להתעמק איך כותבים... אני ימספר הכל ככה שיהיה לכם יותר קל.... 1. יש שיר שאני מכירה רק שכחתי הוא בצרפתית או בספרדית אני כבר לא יודעת מה והולך כזה... "סי סניור.... אונה פרה נוצ´ה.... " אני רושמת בעברית כי אין לי מושג איך רושמים בספרדית או צרפתית או מה שזה לא יהיה.... 2. יש שיר שיש לו שורה ואני בטוחה שזה גם השם שלו- carry the way by a moonlight shadow... 3. שיר משנות השמונים... ohhh tonight, tonight.... 4. words don´t come easy, to me.... 5. מי שר את voyage voyage 6. מי שר את walking on the sun 7. lemon tree (i wonder how i wonder why...( 8. פה באמת שכחתי ומוזר שאני לא מצליחה להזכר למה אני מכירה את זה.... ... מי שר את bring it back 9. everything gonna be alright.... 10. שיר שהיה בפריס ביולר (שמתי ברז למורה) אם מישהו ראה... והוא הולך ככה- now shake it baby, twist and shout, c´mon c´mon baby... 11. משנות ה60 אם אני לא טועה... put your head on my shoulder (או איך שלא כותבים כתף...) ההורים שלי מתלבטים בין פל אנקה לניל משהו סדזה או משהו כזה שכחתי ת´אמת... 12. you better come ספידי גונזלס.... 13.enjoy the silence 14. nothing gonna change my love for you.... 15 אה לללללה לונג X2 לונג לי לונג לונג לונג... 16 אחרון חביב- רשום שקוראים לשיר what´s a woman a man לי זה נשמע יותר what´s a woman wants a man מי זר את זה? וזהו תודה מראש על הניסיון לעזור וסליחה על הרשימה הארוכה.... לה-לה

MineSweeper

New member
בקשר ל-

2.- moonlight shadow נראה לי שזה של מייק אולדפילד, לא בטוחה... 7.- fools garden- Lemon tree

אממ...

13. דפש מוד 15. אינר סרקל inner circle (מעניין שאת זה אני זוכרת...
)

kanella

New member
תשובות חלקיות../images/Emo92.gif

8- moloko 9 - beatles 10- poul anka 11- depeche mode

kanella

New member
תיקון טעות

8 moloko 10- beatles 11- poul anka 13 - depeche mode sorry!!!!!!!!!!

Lee Tergesen

New member
תוספות

4. F.r David - Words 5. Desireless - Voyage Voyage 9. Sweetbox - Everything´s Gonna Be Alright 12. Pat Boone - Speedy Gonzales

Iris Carmon

New member
אממ...

3-בסיפור הפרברים (west side story) יש שיר שקוראים לו Tonight Tonightאו משהו כזה ולסמשינג פאמפקינס יש שיר בשם Tonight Tonight 9-יש המוווון אם אני לא טועה קוראים לזה everything is gonna be alright זה שהכי בולט שם הוא בוב מרלי... מקווה שעזרתי

כמה תשובות

1.ביילאנדו(לא יודעת לכתוב את זה) 3.אולי smashing pumpkins 4.f.r.david 5.desirless 9.sweetbox

GK_FF

New member
הממ....

6. אני יודע שאוףספרינג עשו לזה חידוש וקוראים לו starring at the sun.... אז שתדעי.... 9. Sweet Box (אוליי זה X-Box? ממש ממש ממש לא ניראה לי, רק אוליי...)

תלתלית

New member
../images/Emo92.gif מה שאני יודעת.

11. פול אנקה 14. גלן מדיאוס 16. VAYA CON DIOS תהני יש לך אחלה שירים סוף שבוע נעים.

קיר קמט

New member
לא ממש הבנתי מהתגובות הקודמות

אז אני אכתוב לפי הבנתי. 3 נראה לי שזה Smashing pumpkins השיר עם השם המפתיע Tonight , Tonight 8 זה Fools Garden - Lemon Tree 10 The Beatles - Twist And Shout ואבריפינג גונה בי אולרייט זה של Sweetbox.

tiptiponet

New member
תתחדשי והנה

Bailando-Paraissio MOONLIGHT SHADOW - Mike Oldfield השלישי אני צריכה יותר ממילה אחת Words- FR David Voyage Voyage" - DESIRELESS Walking on the Sun- Smashmouth fools garden- Lemon tree Moloko - Sing It Back 10 אין לי מושג ראיתי פריס ביולר אבל אני לא זוכרת Put Your Head On My Shoulder-Paul Anka Speedy Gonzales-Pat Boone Enjoy the silence by Depeche Mode Nothing´s Gonna Change My Love For You-Glenn Medeiros Sweat ( A La La La La Long)- Inner Circle WHAT´S A WOMAN-Vaya Con Dios

למעלה