הלפ

Bombana

New member
הלפ

היי...איך קוראים לשיר של סאב עם " כל הבנים נים והבנות נותנות.... " ??

big debby

New member
תודה על התיקון

לא שמתי לב אני כותב מהר אבל תודה בכל זאת

rockninja

New member
לאאא!!! רק לא זה! חס וחלילה!

קאזה הרי זה חטא כאן.... אבל מוסיקה שחורה מאמריקה? חופשי להוריד בכמויות ותת כאן לינקים להורדות. הרי זה משהו אחר לגמרי.

DJ JuVi

New member
נכון!!

יש בעיות?! אני לא בטוח אם זה ברור לך או לכולם, אבל יש הבדל. ממש קטן ומזערי שלא רואים אותו, אבל בכל זאת יש הבדל. תראה איזה קטע - ההיפ הופ האמריקאי הוא הידוע ביותר בעולם, והוא מפותח בטירוף. לעומתו, הישראלי, יותר קטן מרגל של נמלה, וצריך לעודד אותו ולתמוך באומנים כי גם ככה הכל קורס בארץ הזאת, כולל שאר סגנונות המוזיקה. ותאמין או לא - בגלל כל ב"חכמים" שמפיצים יש היום מעבר ל-3 אלבומים שלא יוצאים רק בגלל הבעיות הכלכליות המסריחות בארץ והקהל שפשוט לא תומך מספיק!!! ברור?! אה, זה לא מספיק? אז בוא נוסיף שכל הראפרים האמריקאים ששומעים עליהם בארץ והדיסקים שלהם מופצים פה (דרך אגב - גם זה בסוף יפסיק, פשוט יפסיקו להביא לפה דברים משאר העולם....אבל עם המחירים האלה...), בוא נגיד שלא כל כך רע להם (ע"ע ג´יי זי או אמינם וכו´...). בקאזה (פאק קאזה - אני מדבר על דברים יותר מתקדמים וחכמים) אפשר למצוא את כל המחתרת, כל מה שלא יוא בחנויות - לא ברחובות, ובטח שלא מגיע לארץ!!! עכשיו זה כבר חייב להיות ברור, לא?!

rockninja

New member
אני מסכים איתך אחי אבל שיר אחד...

לא יעשה כזה הבדל. אם מישהו חושב ברצינות לקנות נגיד את האור מציון ואז מישהו ישלח לו את הוליווד, אני לא חושב שבגלל זה הוא יחליט לא לקנות את הדיסק. להפך, אם הוא ישמע ויאהב זה רק ידחוף אותו יותר לקנייה. אני מסכים איתך בקטע של התמיכה, אבל לא צריך להסחף. כולה שיר. סאב יחייה אם מעריץ שלו יקבל בחינם את השיר הוליווד למחשב (שיר די גרוע לא?)

DJ JuVi

New member
צודק. אבל אתה יודע מה הקטע??

הקטע הוא שהישראלי הממוצע מקבל אצבע ורוצה את כל היד. כלומר, מוריד שיר אחד אחרי שהוא רשם "סאבלימינל", קלט שיש שם את כל שני הדיסקים והוריד את שניהם, וזין על החנויות. מבין אותי?? יש מי שמחשיב את "הוליווד" לשיר טוב, ואני לא מביניהם...
בקיצור, אני בהחלט מאלה שמעודדים את ההורדה החופשית מהאינטרנט של כל השירים בעולם מכל חור שקיים, כולל הישראלי, אבל פה בארץ מורידים ולא תומכים. אני יוצא נגד אקו"ם וה-RIAA כי הפעולות שלהם מגעילות!!! והם לא קולטים את הדבר הבסיסי ביותר - אנשים יורידו ויאהבו? הם יקנו!!! אבל לא בארץ....

Da Judge

New member
אחי לפני שאתה יוצא נגד אקו"ם...

רק תדע שהם ארגון מצוין. אכפת להם מאומנים והם דואגים שזכויות היוצרים לא ישברו ובמקרה שכן, הם דואגים לתמלוגים של האומנים. אז צא נגד הפעולות שלהם, לא נגדם

DJ JuVi

New member
או קיי מתקבל...:) ועדיין...

עוזרים או לא עוזרים, אני לא תומך במי שרק רואה את הכסף מול העיניים. אז אולי, רק אוליייי מה שהם עשו מול גלי צה"ל היה נכון, אבל לשלוח סוכן סמוי למספרה ולתבוע 23 אלף שקל זה מטורך. כאילו שנגמרו הצרות והעבריינים והבאסטות, ונשאר רק האדם הקטן.

lr333

New member
טוב הנה אבל תוריד מאיימאש!

השם: הוליווד זכור!! IMESH

למעלה