הלפ!

הלפ!

באלו שכונות באזור ת"א-ר"ג-ב"ב מחיר שכר הדירה הוא הזול ביותר? ועוד שאלה: האם לדעתכם אפשרי להתקיים מאלפיים שקלים לחֹדש? מי שיש לו מושג מדבקש לענות. בתודה מראש יום נפלא יונה

avidadon

New member
אפשר ואפשר..

תלוי איזה איזור אתה מחפש.. אבל יונה, לדעתי חבל לך לעזוב כל כך מהר בגלל קפריזות של אבא שלך.. עוד אפשרות היא לפרוס את התשלומים לזמן ארוך יותר.. וכשרות לציבור, הנה מספר דירות בזול --------------------------------------------- מחפש שותפ/ה שלישי/ת ורביעי/ת לדירה ענקית בהרצליה 5 חדרים, קרוב מאוד למרכז הבין תחומי 175$ 055333220 --------------------------------------------- מחפש שני שותפים לדירה מדהימה שנמצאה זה הרגע. הדירה סיימה שיפוץ, מרוהטת קומפלט, מזגן, תנור, מדיח, מכונת כביסה, פשוט לבוא ולגור. צריך עוד שני שותפים, חדר קטן ב - 200 וגדול ב - 230 דולר. 057969757 ארז -------------------------------------------- דרוש שותף/ה שלישי לדירה מרוהטת מלא. חדר עם ארון + מיטה (למכירה) + מזגן. תשתית לקו טלפון+ YES. 180$ 056876474 דניאל ------------------------------------------- שותפ/ה לדירת 4.5 חדרים, מרווחת מאוד,עם מרפסת ושרותים נפרדים, באזור שקט בפ``ת 200$ 055244555 שרית -------------------------------------------

עזוב,

אני ואמא נמנינו וגמרנו שכדאי שאעזוב. ולפרוס את התשלומים... ממה אשלם אותם לכשאגוייס?.. אנשים, זה דאחוף!!! בתודה עצומה מראש יונה

sharkyM

New member
תוכל אולי איכשהו

לקבל הטבות ת"שיות אם תוציא מעמד של חייל בודד.

avidadon

New member
וממה תשלם שכר דירה לכשתתגייס?

אולי עדיף שתמתין לגיוס ואז תוכל לבקש לקבל מעמד של חייל בודד? בדרך כלל רוב הדירות מוזכרות לחוזה של כחצי שנה, אם אין לך בעיה לשכור לחצי שנה דירה, תתקשר לאחת מההצעות שמלעלה.

מוטלה1

New member
אפשר

אם אתה לומד במכינה לבגרות, יש לך אפשרות לקבל מילגה מהאגודה לקידום החינוך. (בערך עד 1200 שקל, רק תזדרז כי עוד מעט תגמר ההרשמה למלגות.) ולהתקיים מאלפיים שקל? בטח שאפשר! אפשר גם בפחות, זה אמנם לפעמים מרגיז כשאתה מחשב כל אגורה אבל זה בהחלט אפשרי.

מוטלה1

New member
אפשר

אם אתה לומד במכינה לבגרות, יש לך אפשרות לקבל מילגה מהאגודה לקידום החינוך. (בערך עד 1200 שקל, רק תזדרז כי עוד מעט תגמר ההרשמה למלגות.) ולהתקיים מאלפיים שקל? בטח שאפשר! אפשר גם בפחות, זה אמנם לפעמים מרגיז כשאתה מחשב כל אגורה אבל זה בהחלט אפשרי.

קשה אבל אפשר:

כשממש לא היה לי כסף להיות מחוץ לבית, גרתי אצל קשישה תמורת נקיון פעם בשבוע. זה לא היה הכי אידאלי שבעולם אבל עדיף לעבוד כמה שעות קטנות בשבוע בנקיון אצל מישהו עצמאי שפשוט לא אוהב לגור לבד בבית מאשר לקרוע לעצמך את הצורה בעבודה מאומצת כדי לשלם שכר דירה ותשלומים נלווים. מנסיון - אפשר להחזיק ככה גם יותר משנה עד שהמצב ישתפר. אם ממש לא בא לך על זה - כששוכרים בשותפות עם עוד כמה זה יוצא יותר זול. קשה לומר איפה הכי זול - פלורנטין וכד´. הכי מומלץ - לפתוח את עיתון העיר ביום חמישי במדור גג. אתה יכול גם להשאיר שם הודעה בחינם לפרסום על זה שאתה מחפש לגור כשותף בשכירות. כדי שזה יצא השבוע, עד כמה שאני זוכרת אפשר להתקשר עליהם עד יום שני בצהריים. ליתר בטחון עדיף היום (אין עלי את מספר הטלפון, אם למישהו יש עיתון בסביבה, הוא מוזמן להשאירו כאן). כדאי גם לעשות "סיבוב עצים" ולוחות מודעות באיזור דיזנגוף (סביבות הכיכר)-המלך ג´ורג´. לפעמים יש שם הפתעות טובות אבל מדור גג יותר מוצלח. בהצלחה רבה!

חייקה

New member
יונה אני מעונין לשכור חדר ב100דולר

לחודש אולי נעשה משהו ביחד אני התקשר אילך

אבזץ

New member
העיצה געבר.

הי יונה עצתי היא לגשת לאגודת הסטודנטים באוניברסיטת ת"א קיים שם מאגר ענק של דירות להשכרה עם/בלי שותפים אתה יכול לבקש מס´ חדרים מסוים ודומני שאפי´ ניתן לברור לפי מחיר, דא עקא, השירות כרוך בתשלום סמלי, כמה שקלים בודדים, וניתן למחזיקי כרטיס סטודנט בלבד. בעיה זו אני מתנדב לפתור לך, אם תרצה. ולשאלתך השניה, דעתי, הלא מלומדת, אומרת-שעצמאות, כמה שחשובה היא, וללא ספק הרבה היא חשובה, כך, באותה מידה,קשה היא. זיי גיזונט, והצלוחא רעבא בכל אשר תלך.

plato

New member
שים לב, רשימה:

נווה שאנן, ת"א שכונת עזרא (ליד התקווה), ת"א קרית שלום, ת"א פרדס כ"ץ, ב"ב יפו ד שכונת דקר ביפו (אולי) איזור המרכז יקר באופן כללי. כדאי לחפש אם אפשר מקום רחוק יותר מת"א, כמו: רשל"ץ, חולון, יפו (דרום), בת ים. אבל הכי טוב זה לשכור עם שותפים (בעיקר סטודנטים). אפשר למצוא באוניברסיטאות מד"סים ומודעות, ויש חדרים גם במאה דולר ואולי אפילו פחות. הרבה סטודנטים מכניסים לכיס 2000 בחודש ומתקיימים מזה. צריך לקצץ במותרות. בעיתון היה על קבוצת סטודנטים בחיפה ששכרו מקלטים ודיגמו אותם ושילמו 25 דולר לחודש כל אחד (!). אבל לא יודע אם זה נעשה במרכז.

grinberg

New member
אתה לומד באוניברסיטת ת"א?

למה אתה לא מקבל מעון? ניסית לבקש?

למעלה