הלפ! עצים בינאריים...

• פותח הנושא LeB
  • פורסם בתאריך

LeB

New member
הלפ! עצים בינאריים...

יש לי בעייה .. פיספסתי שעתיים ואני לא בעניינים בקטע אחד המורה לימדה אותנו לקבל 2 סריקות של עץ בינארי, 2 מבין INORDER PREORDER POSTORDER ולימדה אותנו לצייר עץ על פי הסריקה בלבד. היא למדה איזה טכניקה. פיספסתי את השיעור, ועכשיו אני שואל- איך עושים את זה? למישהו יש אתר \ מאמר \ מדריך? כל עזרה תתקבל בברכה! תודה.

NoamShemesh0

New member
איך עושים את זה...

בוא נפריד לשני מקרים in ו - pre ואחר כך נעבוד על השני נסתכל על האות הראשונה בפרה.. אתה מסכים איתי שזה השורש? יפה.. אם כך אז מחפשים את אותה אות בחיפוש IN ואז החלק השמאלי זה כל הצד השמאלי שיוצא מהשורש והצד הימני זה הצד הימני שיוצא מהשורש.. פשוט עד כאן? גם בהמשך יהיה.. נסתכל על האות השניה בפרה.. עכשיו אנחנו יודעים שאם קיים צד שמאלי באין אורדר אז קודם הפרה סורק את הצד השמאלי.. זאת אומרת שהאות הבאה היא האות הבאה בצד שמאל (בהנחה שהוא קיים).. וכך אתה בודק הלאה עד שאתה מגיע למצב שלא נשארו לך אותיות בצד מסויים... in ו - post נסתכל על האות האחרונה בפוסט.. זה השורש.. אותו עקרון כמו בפרה ואין.. זכור איך סורקים.. שמאל ימין שורש.. ולכן אתה הולך מהסוף להתחלה ואז אתה בונה שורשים... אני די בטוח שההסבר שלי מבולגן.. אבל אם יש שאלות אני פה

LeB

New member
כרגיל, כל כך פשוט

ואני, כרגיל, הולך לחפש מדריכים באינטנרט ובספרים, בסוף אני יגמור עם למת הניפוח

oketz1

New member
פשוט פשוט , אבל בקורס מבני נתונים

אחוז הנכשלים אצלינו למשל היה 70 אחוז ? האם נשמע לכם הדבר הגיוני ... לדעתי זה קורס מגמתי שמנסים להכשיל בו בכוונה על מנת לגרום לאנשים לפרוש. תלמד טוב טוב .

למעלה