הלפ, ניטרלי ראשון

הלפ, ניטרלי ראשון

מישהי כתבה לי ניטרלי ולא פנתה אלי לפני כן ואמרה שיש בעיה ... האם הייתן כותבות לה קונבו כדי להסביר? היא קנתה שעון שרואים בתמונה שהספרות שלו לא ישרות. זה חלק מהעיצוב. בפידבק היא כותבת שהבת שלה מאד אוהבת את השעון אבל 2 ספרות לא ישרות כך שהיא לא חושבת שזה חלק מהעיצוב. דעתכן בבקשה!!!

רות מלר

New member
פידבק הוא גם שכר לימוד

ניטרלי זו הדרך שלה להביע מורת רוח אחרי הכל היא לא השאירה שלילי יש לך אפשראות להתייחס אל זה כאל מקפצה לשינוי ולהבא לתת לספרות "להתפרע" כן אני יודעת זה מצריך צילום נוסף אבל ככה תוכלי למכור שתי סדרות אחת עקומה ואחת ישרה בינינו גם אני לא הבנתי מה מעוצב בשתי ספרות שנראה כאילו הן זזו קצת בהדבקה

תודה!

זה שעון שהוא בילט אין עם הספרות, לא אני הדבקתי אותן. אני רק מציירת עליו ... אהבתי אותו ככה משום מה.. וככה גם רואים את זה בתמונות, אז חבל לי שזה לא תאם את מה שחשבה. דווקא השעון הספיציפי הזה נקנה די הרבה פעמים אצלי ... השאלה שלי היא כדאי להסביר לה את זה.. להציע פיצוי? לא הייתי רוצה להתעלם מהניטרלי , ולו רק בגלל שכמו שאמרת זאת דרך להביע את מורת הרוח שלה, והייתי רוצה להתייחס אליה. אבל לא יודעת מה לומר או לעשות כדי שהיא תרגיש יותר טוב...

רות מלר

New member
להודות לה

להפוך אותה לשותפה לאמר שהשעון הזה הוא הפריט הכי מבוקש בחנות שלך ולהודות לה הפידבק לאמר שאת שהפידבק שלה מאוד חשוב לך כיוון שהיא הביעה את דעתה לשאול אותה , כיוון שהיא אוהבת את המוצר מה היא חושבת שנכון לכתוב עליו (זה לא מחיייב אותך-זו הזדמנות לקבל עוד מהלקוח) להציע שלושה נוסחים לבחירתה ורק בסוף אבל ממש בסוף תכתבי לה שהפידבק מאוד חשוב, והם היא תהיה מוכנה לשנות אותו לחיובי ואחררי שהפכת אותה ל"שותפה בקבלת ההחלטות שלך"- סביר להניח שהיא תסכים לשנות

את מתכוונת לשאול אותה מה לכתוב בהסבר

על המוצר? כלומר, לומר לה בעצם שלמדתי ממנה ושאני מבינה שהייתי צריכה לכתוב עוד מידע על המוצר (ספרות וכל זה) ולשאול אותה מה דעתה? נקרא לי טוב, תודה על העזרה! אגב, זה כל כך נכון כי הדבר הראשון שאנחנו כאנשים עושים זה לנסות להסביר ולהתגונן ולא נראה לי שזה מוביל למקום טוב. אני אחשוב מה לנסח!

glassarah

New member
לא בטוחה לגבי הגישה הזאת

אני לא הייתי מבקשת מלקוחה שתנסח משהו בשבילי, ובוודאי שלא שתציע 3 ניסוחים שונים לבחירתי - מה, היא עובדת אצלי? זה נשמע קצת הזוי, ונראה לי יותר עשוי לעצבן ופחות לגרום לכך שהיא תרצה לשנות את הפידבק. הייתי מתנצלת, מסבירה את חשיבות הפידבק ומציעה לה פיצוי, או פיצוי כספי או אולי מוצר במתנה.

אני חושבת שהיא התכוונה

שהיא בעצמה תכתוב שלושה נוסחים, תראה אותם ללקוחה ותשאל אותה לדעתה. לא שהלקוחה תנסח.

glassarah

New member
וואלה, צודקת

אבל גם את זה ממש לא הייתי עושה. הייתי אומרת ללקוחה שלקחתי את דבריה בחשבון ושאני מתכוונת לשנות את הניסוח כדי שהדברים יהיו ברורים, לא הייתי מציעה לה לבחור ניסוחים כי שוב, היא לא עובדת אצלי.

../images/Emo45.gif תכלס זה נכון.

אולי הייתי צריכה להוסיף את זה מלכתחילה בתיאור המוצר...

תראי זאת כביקורת בונה

הסתכלתי על השעונים שלך למשל הסיפרה "7" לא תמיד עומדת ישר ומרגישים זאת כך גם סיפרה "1" הכוונה הסיפרה לא עומדת בצורה אנכית בייחס לכל השעון. אני בונה הרבה שעונים ומקפיד על הדיוק, השיטה שלי בחריטת עומק ברגע שיש טעות הלך כל הלוח. החנות שלי באטסי

אתה צודק אבל

מבחינתי כשהספרות הן ככה זה מתאים לשעונים ילדותיים וזה מתחבר לעיצוב...בשעונים שלך אני מסכימה שזה לא היה מתקבל טוב. בכל מקרה, כמו שציינת, רואים את זה בתמונות, אז זאת לא צריכה להיות הפתעה מבחינתה... אבל נתתם לי נקודה למחשבה לגבי הספרות והשעונים בכלל! תודה!!!

glassarah

New member
נראה לי שמה שהלקוחה אומרת זה נכון

אם כל הספרות היו קצת עקומות זה היה נראה כמו חלק מהלוק, אבל כשכולן ישרות וזא פתאום 2 עקומות, זה נראה כמו טעות. גם לי זה קצת מפריע בעין. אבל לא יודעת למה זה הפתיע את הלקוחה, זה באמת נראה ככה בתמונה.

מידי פעם יש מפגשים של פורום נגרות

במפגשים כל פעם מעשירים אחד את השני בטכניקות שלו. תוך כדי בהשתתפות בפורום עצמו למדנו כל מיני טריקים. ושימוש בכלים מיוחדים וצירוף של כלים כדי לתת את הדיוק. כמובן צריך מיומנות כדי לא לברוח מהאות. תבדקי בפורום שם מתי יש מפגש. יש בקיץ גם הפינינג אומנות העץ כמובן שאת יכולה גם להשתתף. שנה שעברה זה היה בקיבוץ תובל ליד כרמיאל היה לי תצוגה שם, השנה ליד כפר סבא. תעקבי אחר הפעילויות ומוסיף המון. במיקצועי אני לא נגר, אני איש מחשבים כמעט 42 שנה.

חגיתל

New member
לדעתי אם רוצים שזה יהיה בכוונה עקום צריך

להגזים בעקימות אחרת זה נראה מרושל אם זה רק טיפה עקום.

RolyzCreations

New member
אני כן הייתי שולחת לה קונבו

הייתי כותבת שהיית שמחה אם היתה פונה אליך לפני שכתבה את הפידבק. שאת מאוד מופתעת מהפידבק שרשמה לך כיוון שבתמונה של הפריט רואים שחלק מהספרות עקומות ושזה חלק מהקטע האומנותי בו. ועם כל זאת, בגלל שאת לא רוצה שהיא תהיה לא מרוצה מהקניה שלה, ושפידבק נייטרלי מזיק לחנות שלך את תשמחי לשמוע ממנה איך את יכולה לפצות אותה כך שתהיה מרוצה (ותשנה את הפידבק). חוץ מזה, יכול להיות שהראיה שלי עקומה, אבל לא רק ה 7 ו 8 עקומים מעט, גם ה 2 ו 5. ודי ברור לי שזה חלק מהעיצוב של השעון.

למעלה