הלפ מי!

הלפ מי!

אני עכשיו רוצה להתקשר לאולפנים.. לשאול בקשר לקורס.. ממ מה להגיד להם???

mikeys barking

New member
שלום,

אני X ורציתי לשאול אתכם אם יש לכם קורסים בזמן הקרוב? אם עונים לך שיש קורסים בזמן הקרוב את עונה>>אה! תודה רבה! אה, רגע, וכמה זה עולה? אם עונים לך שאין קורסים בזמן הקרוב את עונה>> אוקיי, אוכל להשאיר אצלכם פרטים ותודיעו לי מתי אתם פותחים את הקורס הכי קרוב? תודה. ביי
*מנתקת*

אמאלה! התקשרתי!

ררר חח פשוט לא האמנתי שאני באמת אעשה את זה.. יאיייי חח הם אמרו שהם יחזרו אליי.. :):) (התקשרתי לנלס.. אתם ממליצים להתקשר לעוד אולפנים או לחכות שהם יחזרו אליי?..)

אוףף :'(

עכשיו אמא שלי לא מסכימה לי.. היא אומרת שזה מסחטת כסף וזה.. שהיא מכירה את זה ושהם לוקחים הרבה כסף על קורסים ואז לא מבטיחים לך עבודה ושזה סתם.. הבעיה היא שאין לי דרך להוכיח לה שזה לא ככה.. והיא אומרת שאם זה משו זול אז היא תשקול את זה.. (רק שזה לא זול!חח) אוףף! (סורי על כל החפירות..)

mikeys barking

New member
ברור שהם לא מבטיחים עבודה!

אם יבוא אליהם הילד הכי גרוע בעולם לקורס? אין הם אמורים להעסיק ילד שמדבב ממש גורע? (למרות שעבר קורס) לפי דעתי, תגידי לאמא שלך שאם את טובה, יעסיקו אותך בטוח. תקליטי את עצמך או משהו ותראי לה שאת באמת טובה ואת ממש רוצה את זה (בהנחה שאת באמת טובה
) ואולי זה יצליח לרכך אותה קצת ;]

ellapr41

New member
קודם תעשי אודישין.. ../images/Emo13.gif

יש תופעת טבע לא מוסברת שגורמת לכך שאחרי שעברת אודישין, ההורים שלך מאשרים את הקורס.. (לפחות ככה אצלי
)...

יש לי היום אודישן..

יש לי היוםאודישן בשעה6.30 באולפני ג'פטו. אני ממש בלחץץ.. אם אני אתבלבל??! או שאני אהיה בלחץ יותר מדי..? יש לכם עצות לתת לי?

הייתי באודישן ו... כנסוו

הייתי האודישן היום והיה דיי בסדר.. חוץ מזה שהייתי בלחץ ולא ממש הבנתי איך זה הולך.. מחר אני יברר כמה שיעורים אני צריכה .. אהה ווו........... דשששששששה?! אמרתי ליפה שאני מכירה אותך והיא וזה שאחראי על ההקלטה אמרו שאת מקסימה וזה.. (שיבחו אותך...)... דברי איתתתתיי.. בבבבבהבבי ביינתיייים.. : D

דוווושה

New member
חחח חמודה ..:) 3>

ואאי איך אני אוהבת את יפה ..3>.יצא לי לדבר איתה הרבה אחרי שכולם הלכו כש הייתה ת'הקרנה של "ממלכת טרביתיה" חיכיתי לאמא שלי שתבוא ויפה בידיוק יצאה אז חח דיברנו כזה אלכתי איתה קצת טוב כרגע אני לא ממש שואלת את יפה אני אני בטוחה שהיא לא תישכח אותי היא אבטיחה לי וכבר שלחתי לה מייל ושאלתי עם היא לא שחכה אותי אני יודעת שהיא זוכרת אותי אז אני לא מנדנדת שאלתי פעם אחת והיא זוכרת ניראה לי עם עוד ממ ככה חודש היא לא תיתקשר אבל לא ממש ניראה לי או שאולי אין לה זמן משהוא כזה אני אזכיר לה

אממ אז איך היה בסוף??

תספרי ליי.. מה עשו לך??? ( תפרטי חח) התקבלתי בסוף או לא?? מתי מודיעים??

תשווובבבבבבוותת

בהתחלה חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי-בערך חצי שעה ככה.. אולי קצת יותר... אחר כך הכינסו אותי לחדר הקלטות ונתנו לי לקרוא כמה שורות מעמי ותמי.. זה קצת מבלבל כי את שומעת את הטקסט באנגלית, צריכה להסתכל על הקטע במחשב וגם את צריכה לקרוא באותו זמן.. כמובן שהרגליים שלי רעדו ממשש..!!! אבל התקבלתי בסוף.. אמרו לי היום שאני צריכה 7 שיעורים שזה 1600 שקל (וזה ממש יקר..) אז אמא שלי אמרה להם שיבררו אם הם יכולים להוריד את המחיר ..!? כי זה ממש יקר ל7 שיעורים.... את עברת קורס??

>>>>

אמא זה נשמע מבלבל. אני עוד לא עשיתי קורס.. התקשרתי אתמול לנלס (אני עדיין לא מאמינה שעשיתי את זה חח) הם אמרו לי שנפתח עוד 3 שבועות קורס ושהם יחזרו אליי.. אבל הקורס עולה מלאא כסף ואמא שלי לא כזה מסכימה לי.. אני אנסה לשכנע אותה שאני אעשה תאודישן ואז נחליט.. (אם אני אעבור היא בטח תסכים ואם לא אז.. לא חח) אבל כדאי לי להתקשר גם לג'פטו?? ומה זאת אומרת שאת צריכה 7 שיעורים.. ז"א זה הקורס??

שלחי לי הדועה באייסי..

שלחי לי הודעה באיי סי.. אני יסביר לך הכלל... 325346169 ונוכל גם סתאם לדבר.. כמו שאני מדברת עם דדדדשהה השבוע עבר כזה מממממהר!

Eyal 1 2 3

New member
ארינ העטויבכט כעיי../images/Emo9.gif

גמאני התקשרתי לנלס! אמרו לי שקורס מתחיל עוד חודש ונתתי פרטים!!
*מחכה בקוצר רוח* פליז טיפיםםםםם..!!o_O

למעלה