הלפ מייייייי

הלפ מייייייי../images/Emo32.gif

אני היום הולכת לקנות mp3 ואני רוצה לדעת עם אפשר להוריד למכשיר הזה מהמדיה פלייר שירים?

JustThomas

New member
אפשר גם אפשר,

לא יודע אם ישירות מהמדיה פלייר אבל את הקבצים יהיה אפשר להעברי. (אם הם בפורמט MP3, אם הם בWMA - לא כל נגן תומך בזה)

LinkTree

New member
מה?!?!

השאלה ממש לא מובנת - מה זה "לקנות MP3" ? נגן? אם כן אז איזה נגן? מה סתומרת מהמדיה פלייר? את מתכוונת שירים בפורמט WMA? תפרטי - ולא איך נעזור...

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כן... נגן mp3........ מ"ז איזה??? נכון יש מדיה פלייר madia player של השירים ששמה שומעים תשירים.. אז אפשר להוריד לmp3 את השירים שיש לי במדיה...

JustThomas

New member
חח... וובכן, קצת הסבר -

המדייה פלייר שלך הוא נגן במחשב. הוא מנגן קבצים מסוימם שיש לך במחשב, ואת הקבצים האלה את מעבירה לנגן הנייד (שקנית). וובכן, לקבצים המסוימים האלה יש סיומת - למשל שיר מסוים בפורמט MP3 יראה כך: Artist - Title.mp3 ושיר בפורמט WMA יראה כך: Artist - Title.wma אני מקווה שהבנת את הרעיון. עכשיו עם הנגן הנייד, את מחברת אותו למחשב - ובעזרת תוכנה או דרך מערכת ההפעלה את מעתיקה לתוכו את השירים שנמצאים במחשב שלך. לא משנה אם הם במדיה פלייר או לא, הוא לא קשור.

TheRealDeal

New member
במדיה פלייר 10 יש אפשרות

לסנכרן שירים לנגנים, ניסיתי להעביר לIPOD, הוא מעביר אותם ישר לתיקיה ולא לתיקיה המוחבאת ששם נמצאים השירים... לא בדקתי אם השירים עובדים

LinkTree

New member
לא עובדים

ה IPOD עובד בצורה שונה מנגנים אחרים - הוא לא מנגן סתם מה שיש בתוך ה HD שלו - צריך לעדכן את הנתונים בתוך קובץ מיוחד שבו יש את נתוני השירים ומצביע למיקום הקובץ - רק תוכנות שיודעות לעבוד עם IPOD (כמו ITUNES וווינאמפ (עם התוסף)) יכולים לעשות את זה - ומי בכלל רוצה לסנכרן עם מדיה פלייר 10 - תוכנה מעפנה לאללה...

למעלה