הלפפפפפפפפ פיפול

הלפפפפפפפפ פיפול

היום בבוקר שמעתי בגלגל"צ איזה שיר.. אוף וזכרתי ת´פיזמון ועכשיו שכחתי אז.. ברדוגו רסיב! AWW DARLIND I HAVE 2 GO HOLD ME TIGHT DONT LET MT GO PROMISE MR YOU´LL WAIT 4 ME IM LEAVING ON A DETH PLANE COMEING BACK WITH YOUR WADDIND RING... טנהנהנהנה.. כל מיני כאלה שטויות.. שיר נוראאאאאאאאאא חמוד
אז.. בלה זה לא כל המילים במדוייק..אבל.. מי שיודע... זה יהיה נחמד ביותר תודהה ה ה ה ה ה נטע

אההה ועוד שיר.. שכחתי

איך קוראים לשיר של הביטלס או שהוא רק של ג´ון לנון I DIDN´T MEAN 2 HURT U... בלה בלה שכחתי ת´המשך... תודהההההההההההה נטע

את חייב ת לעשות משהו עם הזיכרון שלך

טוב אז השיר הראשון הוא Leaving ob a JET plane ולא Death plane
וזה של John Denver שיר ממש יפה הוא גם היה בארמגדון ויצאו לו מלא כוברים אני יביא לך את המילים יותר מאוחר John Denver - Leaving On A Jet Plane

תודהההההההההה

אמממ האמת שאתה די צודק יש לי זיכרון.. גרועע!!!1!! אבל.. תודה זה היה זריז.. דט´ פליין.. אתה חייב להודות שזה יכול מקורי...
אז.. שוב תודה.. ובייייייייייייייייייי נטע

תיקון ומילים ../images/Emo13.gif

אז ככה התיקון הוא Ob = On ככה זה שמקלידים עיוורת מהר :) והנה המילים: JOHN DENVER; LEAVING ON A JET PLANE All my bags are packed, I´m ready to go, I´m standing here outside your door, I hate to wake you up to say goodbye. But the dawn is breaking, it´s early morn, The taxi´s waiting, he´s blowing his horn, Already I´m so lonesome I could cry. So kiss me and smile for me, tell me that you´ll wait for me, Hold me like you´ll never let me go. I´m leaving on a jet plane, don´t know when I´ll be back again. Oh, babe, I hate to go. There´s so many times I´ve let you down, So many times, I´ve played around, I´ll tell you now they don´t mean a thing. Every place I go, I´ll think of you, Every song I sing, I´ll sing for you; When I come back, I´ll wear your wedding ring. So kiss me and smile for me, tell me that you´ll wait for me, Hold me like you´ll never let me go. I´m leaving on a jet plane, don´t know when I´ll be back again. Oh, babe, I hate to go. Now the time has come to leave you, one more time let me kiss you, Then close your eyes, I´ll be on my way. Dream about the days to come when I won´t have to leave alone, About the time I won´t have to say: Leaving on a jet plane, don´t know when I´ll be back again. Leaving on a jet plane, don´t know when I´ll be back again תהני
מיוזיק.

שוב תודה........

ואיך לעזאזל ידעת שזה השיר הזה??? כי אני רואה ת´מילים שאני כתבתי ואת המילים של השיר..... וטובבב יש לי דמיון מפותח... אבל תודההההה
בייי נטע

first noga

New member
leaving on a jet plane

הגירסה המקורית היא לא של ג´ון דנבר אלא של פיטר פול ומרי הגדולים... כמעט סגורה על זה

inigo

New member
אז זהו.....

שלא
השיר נכתב הולחן והושר ע"י ג´ון דנבר. רק לאחר מכן ביצעו פיטר פול ומרי את השיר. רבים משיריהם היותר מוצלחים של פיטר פול ומרי הם קאברים, שאכן הצליחו לעיתים יותר מהמקור. כמו שתראו בלינק כאן (גם תוכלו לשיר....) , מילים ולחן של ג´ון דנבר. אגב , עוד הוכחונת תוכלו למצוא פה , ברשימת שירים מתוך תקליט של פיטר פול ומרי - ליד שם השיר מצוין שמו של ג´ון דנבר. איניגו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יפה איניגו צודק../images/Emo70.gif

כמו שאמרתי לכם John Denver ביצע את השיר במקור וכבר אמרתי לכם לא להתווכח איתי בעינייני ג´ון נכון שאמרתי? בכל אופן עם ההוכחות האלה ועם המידע שיש לי על ג´ון השיר הזה הוא המקור שלו תודה לתומכים בי

למעלה