הלעולם ירבץ קלון...

floydone

New member
הלעולם ירבץ קלון...

שלום כולם! בעוונותי התדרדרתי לסמים קשים בילדותי המוקדמת.ההתדרדרות לסמים ומשם לפשע...היית כידוע עניין של זמן. כיום.לאחר תהליך ארוך קשה ומיגע.אני אינני משתמש בסמים.אך נותר "האות " של מעשיי הפליליים לצורך מימון השימוש בסמים. החל במציאת עבודה והמשך רכילות שמגיעה למעסיק שאצלו סוף סוף הצלחתי למצוא עבודה.המלחמה לא פמסקה. לא זו בלבד אלא באחד ממקומות העבודה שבהם הועוסקתי.פנה שוטר מקומי למעסיק.וטען באזניו כי"העובד שלך הוא עברין ובעבר הסתבך בפלילים .ואני דורש ממך לפטרו.קרו מ"ס אירועים דומים שגרמו לי לשקול שנית את צעדיי לגבי השתלבות בחיים הנורמטיביים...ובמעגל העבודה בכלל.צר לי על כך ...ואני מבולבל נורא.הלואי ומי ויש לו נגיעה בדברים מסוג זה ילחחם בתופעה.

ananlavan

New member
האות קיין נשארת אבל אל תשבר כי.....

זה עבודה של הרוע שרוצה להכשיל אותך.ואין לשוטר זכות להגיד כזה דבר, זה רוע ונבזות לכל אחד יש צאנסים בחיים,ולכל אחד יש נפילות בהרגשה בין אם הוא משתמש או לא,ואתה גם יכול להגיש עליו תלונה אם יש לך הוכחות. ובית משפט לתביעות קטנות.הוא הורס לך פרנסה.וגם אם הבוס שלך פיטר אותך על ידי כך.אלא אם יש לו תלונות כלפיך בעניני עבודה. מצד שני לרוץ ולהלחם באכזרים ולהתעצבן,והמוסדות גם מ..... אז חבל לך על הבריאות.ותמסור אותם (את המ.....)לאלוהים כי אן ערבות לשום דבר בחיים. וזה חוזר כמו בומרנג. אבל אתה אל תשבר.אלו נסיונות שאתה עובר אל יאוש אלוהים איתך. בהצלחה

rita25

New member
כואב לשמוע..

אכן, קל נורא לתייג אדם כ"עבריין" גם אם כל רצונו הוא לחזור לדרך הישר ולהשתלב בחברה. כ"כ עצוב שחברה שלנו במקום לעזור רק ממשיכה לתייג וליצור קשיים.. דווקא לאנשים שנמצאים שם, בצמרת, משום מה לא נדבק שום דבר, הם כמו "טפלון", עוברים עבירות, מרמים, גונבים, וממשיכים לשבת בכס השלטון.. גם לחולי נפש, אגב, ישנה אותה בעיה. גם אם בעבר היתה להם תקופה של התקף פסיכוטי, ועכשיו הם בתקופה של רמיסיה (נסיגת המחלה), החברה לא משלבת אותם בתוכנו.. חבל, עצוב.. מאחלת לך בהצלחה, קשה להלחם בחברה אטומה, אבל מקווה שתתגבר ותטפס למעלה!!

אנושית~

New member
לצערי

לפעמים על הטעויות שלנו אפילו הילדים שלנו משלמים לוקח זמן לאדם שסרח לתקן ת,הרושם שהשאיר אחריו ולכן הוא צריך לעמול פי כמה מאחר כדי להוכיח ת,עצמו אני מאמינה שעם הרבה התמדה ונחישות ללכת בדרך הישר בסופו של דבר תגשים ת,מטרות שלך למרות המכשולים בדרך כמו שכתבו לך כאן..אל תתייאש מאחלת לך זמנים טובים יותר

למעלה