הלנת שכר בבריטניה

הלנת שכר בבריטניה

שלום לכולם, לפני כחודשיים נאלצתי לעזוב את עבודתי בלונדון ולחזור לארץ כיוון שבן זוגי לא קיבל הארכה לויזה. הייתי מועסקת בשתי עבודות בתור self-employed והוצאתי חשבוניות בכל חודש לשני המעסיקים שלי. הודעתי על עזיבתי כשבועיים מראש כיוון שהייתי מוכרחה לסגור את הדירה והחשבונות במהירות לפי בקשת בעל הדירה, ולחזור ארצה. הודעתי למעסיקים ושלחתי חשבוניות. מעסיק אחד שילם לי ללא בעיה. המעסיקה השנייה אינה משלמת עד היום. מכיוון שהייתי העובדת הראשונה שלה בעסק חדש, עוד לא הספקתי לחתום איתה על חוזה או agreement מסוג כלשהו כיוון שלא היה לה (אני מודעת לבעייתיות בזה). היא כל הזמן אומרת שתשלח את הכסף, אך לא עושה זאת. האם יש משהו מבחינה חוקית שאני יכולה לעשות? מישהו מכיר חוקי הלנת שכר? תודה מראש. לולו

גוזליה

New member
את יכולה

לתבוע אותה בבית משפט לתביעות קטנות small claims court. את יכולה לפנות לעו"ד המתעסקים בזה, ואז: 1) מוציאים לה מכתב מעו"ד על הלנת שכרך, ודורשים תשלום תוך 7 ימים. למכתב יש לצרף כמובן פירוט על הסכום אותו היא חייבת, בצירוף העתק חשבונית. 2) פונים לבית המשפט לתביעות קטנות. סביר להניח שלא תגיעי בכלל לבית משפט אם תשלחי את המכתב....

למעלה