הלם!

rubmwue1234

New member
הלם!

ענבל ביבי הלכה ביום שישי האחרון ל''מצעד השרמוטות'' שהתקיים בת''א,
וחשפה בשיא האירוע שנאנסה ע''י אדם משפיע בתעשיית הבידור(באחת מעבודותיה בתעשייה) ,
והוא נושא בנטל עוד אחרי שהיא ממש בעצמה באה אליו ואמרה לו ''אתה אנסת אותי'' ....היא אומרת שכל יום שהוא מסתכל לה בעיניים כואב לו...
היא החליטה שאין לה בעיה לחשוף את זה,
ושהיא ללא מתביישת מה שעברה, ושזה חשוב שילדים בני 12 או 13 שעוקבים אחריה באינסטגרם גם ידעו על זה, ושאין במה להתבייש, ושהיא לא אחראית במה שקרה. היא אומרת שכן הייתה חלק, אבל לא לוקחת על עצמה את האחריות כמובן...
לסיום, היא אומרת שהיא יודעת כמה קשה זה לעבור את זה, אבל גם כמה זה מחזק, כמה זה גרם לה להבין איפה היא מתקדמת הלאה בחיים שלה, ואיפה היא מייצגת את הנשים הלאה – שידעו שהן לא אשמות....

panda0zombie

New member
קראתי את זה ואני מאוד גאה בה

זה נושא חשוב וזה בטח דרש ממנה הרבה אומץ לספר על האונס שעברה.
כזה נורא לדעת שהיא צריכה להמשיך לעבוד עם הבן אדם הזה (אם היא עדיין חייבת לעבוד איתו) שאם הוא עובד בתעשיית הבידור לנוער (כמו שאמרה) כנראה גם אנחנו מכירים אותו
כל הכבוד לענבל ביבי שממשיכה להדהים כל פעם מחדש

ילדה מסכנה... ונשמה טהורה ומקסימה...

איך היא כל כך שלמה עם עצמה אחרי הכל?

ללא ספק היא מודל לחיקוי.

Roei152

Well-known member
מנהל
ענבל אני
...
כל הכבודל לה

כן.

זה התחיל מהסרטון שלה במצעד, אותו היא העלתה לחשבון שלה, ומאותו רגע התחיל להתגלגל ברחבי האינסטגרם, עד הפרסום הרשמי היום.

היא הולכת עם האמת שלה ופחות מעניין אותה מה יחשוב (אולי) חלק מהקהל היותר צעיר. יפה לה. היא מביאה איתה ערך מוסף, מכל מיני בחינות, לפחות מהמעט שיצא לי להתרשם. פמיניזם במיטבו.

למעלה